Blog

Gázolajkút még idén? Velünk lehetséges! Egyéb
2018. december 7.

Gázolajkút még idén? Velünk lehetséges!

Mi a Derby-Túr-nál hatalmas hangsúlyt fektetünk ügyfeleink lehető legjobb kiszolgálására. Ez az év végén is így történik, amikor megnövekedik a kereslet új 9.000 literes gázolajkútra, de a gyártók már mindaz év végi leltárazást csinálják, és csak jövő év januárjára ígérik gyakorlatilag bármilyen termék leszállítását.

Elolvasom »

Önnek is elúszott 138.000 Forintja két hét alatt? Szakmai
2018. október 10.

Önnek is elúszott 138.000 Forintja két hét alatt?

2018. szeptember 28-án bruttó 3 forinttal emelkedett a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára, majd ezt még 3, nagyobb mértékű emelés követte, amely a literenkénti ár bruttó 23 forintos drágulását eredményezte. 

Elolvasom »

Görcsös Ferenc – Videóinterjú Referencia
2018. augusztus 27.

Görcsös Ferenc – Videóinterjú

Görcsös Ferenc gesztelyi mezőgazdasági vállalkozó mesélt nekünk arról, miért választotta prémium 10.000 literes konténerkutunkat és milyen pozitív változásokat tapasztalt használata során. 

Elolvasom »

Mátészalka – fuvarozás Referencia
2018. március 26.

Mátészalka – fuvarozás

A közúti árufuvarozással foglalkozó Red Kft. mesélt nekünk arról, miért választotta  15.000 literes tartályunkat és milyen pozitív változásokat tapasztaltak a használata során. 

Elolvasom »

Gázolajkútra szűrő. Miért is? Szakmai
2018. március 22.

Gázolajkútra szűrő. Miért is?

Porlasztó, magasnyomású szivattyú, adagoló. Csak pár azok közül, amik egy esetleges szennyezett gázolaj motorba kerülésénél tönkre mehetnek. Tudja Ön, mekkora károk keletkezhetnek rossz minőségű gázolaj tankolásánál?

Elolvasom »

Medence vagy konténer? Gázolajkútkút Kisokos Szakmai
2018. március 22.

Medence vagy konténer? Gázolajkútkút Kisokos

Van akinek konténeres, van akinek medencés gázolajkútra van szüksége. A Derby-Túr segít a döntésben!

Elolvasom »

Kimérő és tankolóautomata Kisokos Szakmai
2018. március 22.

Kimérő és tankolóautomata Kisokos

A piacon szinte korlátlan lehetőségeink vannak, ha új vagy már meglévő gázolajtartályunkhoz szeretnénk kimérőszerkezetet. Cikkünkben körbejárjuk a lehetőségeket, és segítünk a döntésben.

Elolvasom »

AdBlue? Mi ez és mire jó? Szakmai
2018. március 22.

AdBlue? Mi ez és mire jó?

Az elmúlt hetekben 3 jelentősebb mezőgazdaság kiállításon is részt vettünk, ahol még mindig sok kérdést kaptunk AdBlue témában. A hajdúböszörményi Hajdúsági Expón például 3 gázolajkúthoz való kimérőszerkezetet és egy AdBlue szettet állítottunk ki, és volt aki nem értette a különbséget a kettő között.

Elolvasom »

Új termékcsalád a Derby-Túr kínálatában Újdonság
2018. február 28.

Új termékcsalád a Derby-Túr kínálatában

2017 decemberében a Derby-Túr együttműködési megállapodást kötött a Kingspan Group-pal, ennek köszönhetően termékpalettánk szélessége szignifikánsan növekedett.

Elolvasom »

Médiamegjelenések 2017-2018-ban Sajtó
2018. február 28.

Médiamegjelenések 2017-2018-ban

Mozgalmas év volt 2017 a Derby-Túr számára, többek között a médiamegjelenések miatt is. Ebben a blogposztban összeszedjük a tavalyi és idei év eddigi legfontosabbjait:

Elolvasom »

6000-et hoznak ki? 9000 a megfelelő méret! Szakmai
2018. február 28.

6000-et hoznak ki? 9000 a megfelelő méret!

Az idei évben is részt vettünk 5 nagyobb mezőgazdasági kiállításon, több tízezer telefont kaptunk és több ezer ügyféllel találkoztunk. Ezek alatt a beszélgetések, találkozók alatt egy furcsa trend látszott körvonalazódni:

Elolvasom »

Közúti gázolajszállítás büntetési tételei Szakmai
2018. január 1.

Közúti gázolajszállítás büntetési tételei

Mennyibe kerülhetnek a hibáink? Ha valaki valamit rosszul csinál, és rajta kapják, általában megbüntetik. Hatványozottan igaz ez a közúti gázolajszállítás esetében. Az ember hiába visz kis részletekben akár 30.000 liter gázolajat évente közúton, elég egy rossz fuvar, és milliós nagyságrendű büntetésekbe futhat bele. 

Elolvasom »