21.000 literes prémium folyékony műtrágyatároló csak ennyiért!?

2019. szeptember 24.

A Kingspan jóvoltából most fél millió forint kedvezménnyel lehet az Öné az AgriMaster 20.500 liter hasznos űrtartalommal rendelkező verziója!

A 10 év garanciás AgriMaster folyékony műtrágyatároló tartályok gyártója, a Kingspan Environmental idén is részt vett európa legnagyobb szabadtéri mezőgazdasági kiállításán, az AgroShow-n a lengyelországi Bednary-ban. A bemutatóra a Kingspan összesen 40 darab AgriMaster folyékony műtrágyatárolót szállított, amelyek egy része standjukon volt megtalálható, körülbelül 30 darabot azonban a kiállítás szervezői használtak az infrastruktúra, például a vizesblokkok működtetésére. És itt jön a lényeg: 

A Kingspan ezeket a gyakorlatilag új tartályokat hatalmas, akár 500.000 forint kedvezménnyel értékesíti partnereinek

A Kingspan Environmental kizárólagos magyarországi forgalmazójaként természetesen előttünk is nyitva állt a lehetőség, és úgy döntöttünk, ezt a kedvezményt teljes egészében átadjuk vásárlóinknak. 

Kingspan AgriMaster traktor
Látnivalók a Kingspan standján, háttérben az AgriMaster-ek

Az AgriMaster legnagyobb előnyei

Mi is az AgriMaster? Egy 10 év garanciás, akár 27.000 literes folyékony műtrágya tárolására szolgáló UV-álló polietilénből készült tartály, amelyet egyszerre, hegesztések és illesztések nélkül, rotációs öntési technológiával gyártottak, így nincsenek rajta hegesztések, illesztések, az álló kialakításnak köszönhetően pedig egészen kis helyet foglal.

Hogy is néz ki a valóságban? Alább az AgriMaster 27.000 telepítési és használati videója: 

Pontosan milyen tartálytípust vehet meg most extra kedvezményes áron? 

Az AgroShow-ra az AgriMaster egy speciális, körülbelül 20.500 – 21.000 liter hasznos űrtartalommal rendelkező verziója került legyártásra minimális darabszámban. A tartályok gyakorlatilag új állapotúak, a kiállításon 4 napig vizet tároltak bennük, ami a leszállítás előtt teljes egészében kiszivattyúzásra és takarításra kerül. Ami ennél a méretnél lényeges: a gyártó mérései alapján NEM SZÜKSÉGES LEKÖTNI, hiszen magassága csak 4,8 méter. 

folyékony műtrágyatároló felállítás
Speciális AgriMaster felállítás az AgroShow-n

Hány darab van összesen?

Mivel ezt a lehetőséget egész Európának felajánlották, a tartályokat gyorsan elkapkodták. Mi a kiállításon tett látogatásunkkor lefoglaltunk 6 darabot, ebből még Szeptember 20-án pénteken vásároltak egyet, így a cikk írásakor, 2019.09.24-én 11:00-kor 5 darab áll rendelkezésre. Ha ezek elfogynak, az akciónak automatikusan vége. 

Mennyibe kerülnek?

A speciális kialakításhoz legközelebb álló modell, a 22.000 literes AgriMaster ára 2.200.000,-Ft + ÁFA ingyenes kiszállítással, ehhez képest az akció keretében a következő brutális kedvezményt tudjuk ajánlani a leggyorsabb ügyfeleinknek: 

1 darab vásárlása esetén: 1.750.000,-Ft + ÁFA / darab

2 darab vásárlása esetén: 1.690.000,-Ft + ÁFA / darab

3 vagy több darab vásárlása esetén: 1.650.000,-Ft + ÁFA / darab

Tehát 3 vagy több tartály vásárlása esetén darabonként nettó 550.000 forintot, összesen 1.650.000 forintot (pont még egy tartály árát) takarítja meg!

Ingyenes szállítás magyarországi telephelyre már 1 darabnál is!

Technikai információk és felszereltség:

Az AgriMaster 21.000 technikai információi:

 • Hasznos űrtartalom: Minimum 20.500 liter
 • Falvastagság: 2-3 cm
 • Súly üresen: kb. 800 kg
 • Telepíthető: legalább 25cm vastag, sík betonfelület, minimum 3×3 méter
 • Felhasználható: maximum 1,4 kg/liter sűrűségű folyadék, akár folyékony műtrágya vagy Nitrosol tárolására is

Az AgriMaster 21.000 felszereltsége: 

 • 2″ saválló alsó csatlakozó a betöltéshez és a kitároláshoz, golyóscsappal
 • Szellőzők a tartály tetején
 • 24″ búvónyílás a tartály tetején
AgriMaster folyékony műtrágya tároló állótartály AgroShow
Ezeket a tartályokat Ön is megveheti!

Gyakran ismételt kérdések: 

 • Akkor ezek a tartályok is jók folyékony műtrágyára? 
  Válasz: Igen, teljesen ugyanolyan kialakításúak, mint az AgriMaster 27.000, amelyről itt olvashat egy leírást: KATTINTSON IDE!

 • Mennyi a szállítási határidő?
  Válasz: maximum 2 hét, ennél csak rövidebb lehet. Az AgroShow vasárnap véget ért, a különleges AgriMaster tartályokat ezekben a pillanatokban szállítják vissza a Kingspan poznani gyárába. 

 • Ezekben koszos vizet tároltak?
  Válasz: Nem, szigorúan tiszta vizet tároltak bennük, amelyet a szállítás előtt le is engednek belőle.

 • A szállítást és a felállítást is tartalmazza az ár?
  Válasz: A magyarországi telephelyre történő szállítást az ár tartalmazza, a szállítójárműről való leemelés és a felállítás azonban a megrendelő feladata. 

 • Azonnal fel kell állítanom a leszállítás után?
  Válasz: Nem, az AgriMaster a gyártói ajánlás alapján 30 napot bír ki fektetve, ezután vagy fel kell állítani, vagy megforgatni a raklapon.

 

Figyelem! A készletek gyorsan fogynak, kérjen árajánlatot most a kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeink egyikén. KATTINTSON IDE A KAPCSOLAT OLDALHOZ!