A Kingspan AgriMaster drága?!

2019 / 05 / 28

A Kingspan AgriMaster termékcsalád nem a legolcsóbb a piacon, és erre Mi büszkék vagyunk. Miért?

Egy olyan piacon, ahol a kínálat alját a sérülékeny flexibilis folyadéktárolók, vagy a csak 1000 litert eltárolni képes IBC-tartályok jelentik, egyáltalán nem szégyen “drágának”, de minőséginek lenni

Baráti beszélgetéseken néha feljön a szó a műhelyben használt szerszámokról, ilyenkor szokott elhangozni: ” ne az X márkát vedd, az nálam kettő csavar után tönkrement, vedd inkább az Y-t, az már 15 éve bevált, azóta se kaptam annál jobbat sehol”. Vajon melyik kerülhetett többe?

Az általunk tapasztalt piaci megoldások siralmasak voltak, a teljesség igénye nélkül a következőkkel találkoztunk:

 • 2 hét alatt rágcsáló által tönkretett flexibilis folyadéktárolók
 • Mozgatás hatására csöpögő IBC-tartályok, ahol az így a tárolásra használt pótkocsira került műtrágya pár éven belül meg is ette azt
 • Rozsdában fürdő öreg vastartályok, amelyeknél csak idő kérdése, mikor következik be a katasztrófa
 • Használt, ellenőrizhetetlen előéletű törékeny üvegszálas tartályok, amelyek ráadásul az UV-sugárzástól sem védenek

A Derby-Túr-nál pontosan tudjuk: sosem a legolcsóbb a legjobb. Megszállottan valljuk, az a jó üzlet ahol mindkét fél évek múlva is elégedett, és tisztában vagyunk vele, ezt nem lehet elérni silány, gyenge minőségű termékekkel, akkor sem ha azok történetesen a piac legalacsonyabb árain kaphatók. Olcsó húsnak híg a leve, a rövid távon bevált megoldások évek múlva más színben tűnhetnek fel. Mint a legtöbb helyen, ebben az iparágban sincsen ingyen ebéd, ha valami kevesebbe kerül, az megmutatkozik a kialakításban, az anyagminőségben, az eladó cég garanciális hozzáállásában, hogy egyéb, akár illegális dolgokat ne is említsek.

Elmondom, szerintem mi a drága: 10.000 liter műtrágya. Hogy miért? Mert a körülbelül 60 forint/liter áron szállított folyadékból körülbelül ennyi folyt ki a földre későbbi ügyfelünknél, ahol az idő, és a rendkívül agresszív folyadék együttes hatásaként lyuk keletkezett az öreg vastartályon, amelyet a tárolásra használtak. Az elfolyt műtrágya és a talaj helyreállításának költsége több, mint egymillió forintra rúgott. Szerintem ez a drága. Ügyfelünk ezután nem is gondolkodott sokat, vásárolt egy AgriMaster 27.000 literes tartályt, amelyet azóta is megelégedéssel használ, a 10 év garanciának köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy minimum 2030-ig nem lesz gondja a tárolással. Nem fogja kirágni a patkány, nem fogja megenni a nap, és úgy általában, nem fog kilyukadni, ellentétben az olcsó alternatívákkal.

Amikor Ön Kingspan AgriMaster-t vásárol, nem egy szimpla tartályt vesz. Megkapja a következő extrákat is:

 • Nyugalom: A tartály ugyanazokkal a rögzítőkötelekkel érkezik Magyarországra, mint a világ minden tájára, például tengerpartra, hegyekbe is, így Önnek nem kell félnie egy esetleges balesettől. Ha ezeken a fokozottan szeles területeken bevált, Önnél is be fog
 • Biztonság: Az AgriMaster széria 10 év garanciával és szívós, akár 3 centiméter vastag fallal érkezik. Ellentétben kategóriatársaival, ez nem fog rozsdásodni, nem rágja ki a patkány, és nem fog rövid idő múlva ereszteni az illesztéseknél(hiszen egy anyagból kerül kiöntésre, ami nincs, az pedig nem ereszthet)

Képzelje csak el: A korábbi megoldás meghibásodása, vagy csak a szimpla folyamatos aggodalmaskodás miatt lecseréli a jelenlegi megoldást az AgriMasterre, ami rövid időn belül meg is érkezik. Felállítja, majd az ezutáni napokban azért még ránéz a tartályra, csak a biztonság kedvéért. Ahogy telik az idő, úgy válik folyamatosan nyugodtabbá, míg pár hét múlva már kész tényként kezeli: folyékony műtrágyája másnap reggel is pont ugyanolyan biztonságban lesz, mint ahogy előző este hagyta.

Ön hogy dönt? Végigpróbálja a piac megoldásait, és csak utána választja a biztosat, vagy inkább megspórolja a felesleges köröket, és a következő szezont már a Kingspan AgriMasterrel kezdi? Ha utóbbi mellett választana, kérjen tőlünk árajánlatot!

 • Ingyenes

  helyszíni felmérés

  Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok