A MOL-kút, az osztrák túra és 3 Agrimaster

2021. április 21.

Videós tartalmak a közelmúlt projektjeivel, benne: AdBlue-tartály, 30 ezer literes gázolajkút, melasz tartály és 2 AgriMaster nitrosoltartály gazdainterjúval!

Nitrosol tartály, első felvonás: interjú Börcsök Andrással, a Bugaci Aranykalász Zrt vezérigazgatójával 

András az elsők között kapta meg Kingspan AgriMaster 28.000 nitrosol tároló tartályát, az interjú készítésekor ráadásul már túl volt egy szezonon.

 

Ha Andráshoz hasonlóan te is szeretnél egy prémium folyékony műtrágya tároló tartályt, KATTINTS IDE TÖBB INFORMÁCIÓÉRT!

 

Melasz tartály: A Zsadányi Malom 97′ Kft-nél már használják is

A Kingspan AgriMaster sokrétű felhasználásáról ódákat lehetne zengeni, hiszen a folyékony műtrágya és víz mellett kiválóan alkalmas más anyagok, például melasz tárolására is. Az alábbi projektvideóban a Zsadányi Malom ’97 Kft-nél telepített melasztároló tartályt mutatjuk be a leszállítástól egészen a használatig.

 

Ha te is szeretnél egy prémium melasz tároló tartályt, kérj tőlünk árajánlatot IDE KATTINTVA! 

 

Osztrák túra, avagy egy különleges projekt

Osztrák megrendelő részére került telepítésre egy 30.000 literes konténerkút tankolóautomatával és a konténerben kialakított extra hellyel például AdBlue tartály, vagy olajos hordók részére. A tankolóautomatának köszönhetően fuvarfozással foglalkozó megrendelőnk az adminisztráció költségén egy teljes ember munkabérét megspórolja havonta, ráadásul a gázolaj árának literenkénti különbségéből adódóan az ő felhasználásuk mellett a teljes projekt bekerülési költsége az előzetes számítások szerint maximum másfél év alatt visszajön, ezután a milliók már csak a profitot növelik még sok-sok évig.

 

Te is spórolnál éves üzemanyagköltségeden akár több millió forintot? Igényelj ingyenes helyszíni felmérést profiktól, IDE KATTINTVA! 

 

MOL-kút, ahol ezentúl már XXL gázolajat, vagy AdBlue-t is tankolhat

Ismeretségünk az M6 autópálya mellett található MOL-franchise kúttal sok-sok évre nyúlik vissza, most azonban egy konkrét kapacitásbővítési projekt kapcsán beszélgettünk Bálint Ádámmal, a bólyi székhelyú vállalkozás kútvezetőjével. A projekt keretein belül immár Ádáméknál is lehetőség nyílik MOL XXL biodízel-mentes gázolaj tankolására, valamint a Kingspan BlueMaster prémium AdBlue tartály segítségével már akár 9.000 liter AdBlue-t is ki tudnak szolgálni egyszerre.

 

Benzinkutat építenél, bővítenél, esetleg AdBlue-tartállyal jutnál plusz bevételhez? Vedd fel velünk a kapcsolatot IDE KATTINTVA!

 

Nitrosol tartály, második felvonás: interjú Simon Józseffel, a Körös 2000 Kft alapító tagjával

Józsiék, amikor megkezdtük a gázolajkutak forgalmazását, egyik első ügyfeleink voltak. Ennek már lassan 18 éve. Azóta a barátság töretlen, legutóbb 2 darab Kingspan AgriMaster folyékony műtrágyatároló kapcsán kerültünk kapcsolatba, amelyről közvetlenül a leszállítás után beszélgettünk.

 

Prémium nitrosol tartály, amely a piac legvastagabb falával és legjobb garanciájával rendelkezik? Igen! Tudj meg mindent a Kingspan AgriMaster-ről IDE KATTINTVA!

 

Ezen videók mindegyike először Facebook-oldalunkon jelent meg. Ha szeretne még ilyen tartalmakat nézni, kedvelje oldalunkat ide kattintva!

Ajánlott termékek