AgroMash 2023: 3 standdal állítunk ki január végén

2023 / 01 / 10

Mint már több, mint tíz éve minden alkalommal, a Derby-Túr idén is részt vesz Magyarország legjelentősebb mezőgazdasági kiállításán, az AgroMash EXPO-n, ráadásul idén 3 standdal és a már megszokott, piacvezető termékek mellett újdonságokkal és egy nyereményjátékkal is készülünk!

Az AgroMash EXPO-ról általánosságban

Az idén 41. alkalommal megrendezett, a járványhelyzet előtt általában több, mint 50.000 látogatót számláló kiállítás Magyarország legjelentősebb agráreseménye, ahol a gazdák a szezon előtt ismerkedhetnek meg a legújabb technológiákkal és szerezhetik be a termeléshez szükséges eszközeiket.

 1. Dátum: 2023. január 25-28, szerda-szombat
 2. Helyszín: 1101 Budapest, Albertirsai út 10., HUNGEXPO
 3. Nyitva tartás: szerdától péntekig 09:00-tól 18:00-ig, szombaton zárás 17:00

Derby-Túr az AgroMash EXPO-n

Próbáltam megkeresni, de az az igazság, fogalmam sincs, mikor állítottunk ki először az AgroMash EXPO-n. Ami biztos, a 10 évvel ezelőtti kiállításról már biztosan posztoltam Facebook-oldalunkon. A hagyományokat temészetesen idén sem szakítjuk meg, a Derby-Túr idén is ott lesz az EXPO-n, ráadásul rögtön 3 standdal:

 • Benti emeletes standunk a szokásos helyen, a G pavilon passzázs és 1-es kapu felőli sarkán kap helyet, felül a tárgyaló részt alakítjuk ki, alul pedig a tankoló automatákat, kisebb tartályokat tekinthetik meg, ráadásul itt egy még nem megnevezett ügyességi versenyt is szervezünk, ahol értékes nyereményeket vihetnek haza a legügyesebb látogatóink!
 • Kinti standjainkon konténerkút, duplafalú gázolajkút, Nitrosol tartály termékcsaládjaink mellett természetesen az AdBlue tartályok, szóróanyagtárolók és állattartási termékeink is megtalálhatóak lesznek különböző méretben és felszereltséggel
Derby-Túr AgroMash EXPO
Derby-Túr standok a 2023-as AgroMash EXPO-n

Miért látogasson meg minket a kiállításon?

 • Ha gázolajkút telepítésében gondolkodik: Mert rögtön a kiállításon kiszámoljuk, mennyit spórolhatna egy saját tartállyal(spoiler: évi 30.000 liter gázolaj felhasználásánál több, mint egy millió forintot évente), ráadásul javaslatot teszünk, és ajánlatot adunk az Önnek legmegfelelőbb berendezésre is, valamint igény esetén telephelyi ingyenes, kötelezettségektől mentes helyszíni felmérést is egyeztethetünk
 • Ha Nitrosol tartály telepítésében gondolkodik: Bemutatjuk Magyarország legnépszerűbb polietilén Nitrosol tartályát, a Kingspan AgriMastert, ráadásul megmutatjuk, hogyan lehet még hatékonyabb saját fejlesztésű DT-Nitromix keverőrendszerünk segítségével
 • Ha szállítható tartályt keres: Kivál ár/érték arányú TechTank vagy prémium Kingspan TruckMaster termékcsaládunkban biztosan talál Önnek megfelelőt
 • Ha megoldaná az AdBlue-kérdést: Standunkon bemutatjuk prémium szállító- és kültéri tárolótartályainkat is, így akár egy traktorra, akár komplett flottára keres megoldást, biztosan tudunk majd segíteni
 • Ha úgy érzi, Önnél nincs jobb szerelő a világon: Bizonyítsa be, játsszon ügyességi vetélkedőnkön, ahol a legjobbak értékes ajándékokat vihetnek haza!

Így állítottunk ki tavaly az AgroMash EXPO-n:

Kedvezményes vagy ingyenes jegyek a kiállításra

Ha már vásárló partnerünk, Ön 2 darab ingyenes jegyre jogosult az AgroMash EXPO-ra a Derby-Túr jóvoltából, ehhez nem kell mást tennie, mint kapcsolatba lépnie velünk, akár értékesítési szaktanácsadóján, akár a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken keresztül. Érdemes sietni, hiszen az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes! Elfogyott, az utolsó jegyet most, azaz 2023.01.24-én 9:41-kor küldtük ki. 

Ha még nem vásárlónk, használja bátran a Derby-Túr kedvezményes linkjét, amelynek segítségével kedvezőbb árú belépőket vásárolhat. A linket eléri IDE KATTINTVA! 

Találkozzunk 2023 január 25-28 között az AgroMash EXPO-n a Derby-Túr standján, a G pavilon sarkán, és a passzázson!

Derby-Túr AgroMash

 

 • Ingyenes

  helyszíni felmérés

  Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok