Derby-Túr referencia: Hubai és Társa Kft – VIDEÓ!

2023 / 11 / 08

Mit csinál egy több ezer hektáros Demeter gazdaság, ha gázolaj-felhasználása akkorára duzzad, hogy a meglévő 9.000 literes tartály már kevés?

A válasz egyszerű: nagyobb gázolajkutat vásárol

Így tett a berekfürdői Hubai és Társa Kft is, akik 2022-ben léptek egy nagyot, és a Derby-Túr Kft-t bízták meg egy 30.000 literes gázolajkút, egy 4.000 literes AdBlue tartály valamint a kitankolást koordináló tankolóautomata telepítésével és telephelyi engedélyeztetésével.

Több, mint 1 év használat után ellátogattunk hozzájuk, és a lenti videóban Hubai Bogival beszélgettünk a tapasztalatokról.

 

Ha Ön is bővítené gazdaságát, és 2024-ben már egy profi berendezésből tankolna, miközben milliókat spórol éves szinten a gázolajon, kérjen ajánlatot a lenti form kitöltésével, vagy a KAPCSOLAT oldalon található elérhetőségeink egyikén.

  • Ingyenes

   helyszíni felmérés

   Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

  Bezárás
  Pályázatok