DT-Line: Vadonatúj gázolajkimérők IBC-tartályra

2019 / 07 / 01

Régóta kerestünk, de nem találtunk olyan IBC-tartályra és gázolajkútra szerelhető gázolajkimérőt, amely minden szempontból megfelel az általunk támasztott elvárásoknak. Mostanáig!

Eddig csak viszonteladóinknak és legnagyobb partnereinknek volt elérhető, 2019.07.08. napjától azonban a nagyközönség is megvásárolhatja vadonatúj kimérőszerkezeteinket!

Mi teszi olyan különlegessé a Derby-Túr kimérőszerkezeteit?

A DT-Line gázolajkimérőit 22 év, és több mint 1000 eladott IBC-tartály és kimérő tapasztalatával, alkatrészenként válogattuk össze, a folyamat közben pedig az lebegett a szemünk előtt, hogy Ön a vásárlás után 10 évvel is azt mondhassa róla szomszédjának: “Nézd meg, ez azóta is teszi a dolgát”, de emellett az ára is verhetetlen legyen.

Büszkén jelentjük, egy olyan egységet adhatunk a piacnak, ahol 100%-ig úgy érezzük, sikerültek a fentiek. Ebben segítségünkre volt az olasz Adam Pumps is, amely rengeteget segített nekünk, mint legnagyobb magyarországi partnerének.

DT-Line: Standard és Pro

A DT-Line egységeken belül kétfajta rendszert különíthetünk el: a verhetetlen ár/érték arányú Standard szetteket, és a prémium kategóriás Pro kimérőket. Szemből nézve egyből feltűnik a fekete festett lemez alatti kimérők egyszerű, de nagyszerű dizájnja, valamint hogy a gázolajkimérőhöz alapfelszereltségként kínált mechanikus átfolyásmérő feljebb került az előző modellnél valamint nagyobb kijelzőt kapott, ezért távolról is könnyebben olvashatóvá vált.

A DT-Line termékek 12V és 230V verziókban, összesen hatféle teljesítménnyel (40 liter/perctől 80 liter/percig) kaphatóak, és kétfajta IBC-tartály rendelhető hozzájuk. Közös jellemző, hogy csak ÚJ IBC-vel kapható, mivel a Derby-Túr-nál nem szívesen adnánk a nevünket a talán kimosott, ellenőrizhetetlen forrásból származó tartályokhoz, főleg nem pár ezer forint árkülönbözetért.

A DT-Line gázolajkimérő rendszerekhez rendelhető továbbá 25 mikronos víz-és szennyszűrő, amelyet kifejezetten ajánlunk ha újabb, közös nyomócsöves dízelmotorral szerelt gépeik vannak. A szűrő meggátolja a szennyeződés és a víz motorba jutását, jelentősen meghosszabbítva annak porlasztói és egyéb alkatrészei élettartamát, ráadásul a hosszított élettartamnak köszönhetően jó minőségű gázolaj esetén akár 100.000-150.000 litert is képes csere nélkül teljesíteni.

Mi történik, ha mégis bármi probléma van a vásárolt kimérőszerkezettel? Bár a gyárban alapos és mindenre kiterjedő tesztelésnek vetik alá a DT-Line kimérőket, sajnos ahogy minden felelősségteljes forgalmazó, mi sem tudjuk megígérni, hogy a választott eszköz 100%-osan hibamentesen fog szolgálni. Amit meg tudunk ígérni viszont, hogy a lehető leghamarabb elhárítjuk a hibát, hogy Ön újra használhassa azt. Fontos, hogy a Derby-Túr-nál hatalmas raktárkészletet tartunk, ezért akár az ország másik végére is 24 órán belül cseredarabot tudunk küldeni. A DT-Line kimérőszerkezetekre egységesen 3 év garanciát kínálunk.

DT-Pro: minden részletében profi megoldás

A DT-Pro kimérőszerkezeteket olyan felhasználóknak terveztük, akik jelentős mennyiségű gázolajat használnak el évente, vagy sokszor, akár naponta járnak benzinkútra üzemanyagért. A DT-Pro felszereltségéhez tartozik a megerősített kerettel rendelkező új IBC-tartály, és az alsó fém golyóscsap is, amely a speciális összeállításnak köszönhetően beljebb került, így szállítás és rakodás közben jobban védett a külső hatásoktól. Alapfelszereltségként automata kiadagolópisztoly is jár, ez automatikusan lekapcsol amint a gázolaj eléri a teli szintet.

Érdemes sietni, júliusban brutális kedvezménnyel kedveskedünk a DT-Line termékek rendelőinek!

Rendeljen DT-Line kimérőszerkezetet vagy IBC-tartály megoldást július 31-ig, és most bevezetési akciónkban minden kivitelhez ingyen adjuk a 20.000,-Ft + ÁFA értékű 25 mikronos szűrőszettet, ráadásul az ország minden szegletébe ingyenesen házhoz szállítjuk!

Nézze meg kínálatunkat ide kattintva!

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok