Óriási kedvezmény FuelMaster 9000 prémium gázolajkútra

2023 / 08 / 16

Múlt hét végén csörgött a telefon, a vonalban a Kingspan képviselője:

Az egyik vevőm, egy másik európai kereskedő most mondott vissza egy már gyártás alatt lévő 20 darabos megrendelést, ha adok hozzá egy nagy kedvezményt, érdekel titeket?

És minket persze, hogy érdekelt, le is csaptunk a lehetőségre! Az üzlet megköttetett, a tartályok már útban Magyarország felé.

Most érdemes Kingspan FuelMaster 9000 prémium gázolajkútra beruházni!

A fenti 20 darabos szériára akkora kedvezményt kaptunk, hogy valószínűleg a szezon legjobb árait tudjuk biztosítani a prémium Kingspan FuelMaster 9000 gázolajkútra, hiszen a gyártó által adott kedvezményt egy az egyben továbbadjuk vásárlóinknak, ezzel segítve Önt is abban, hogy végre leszakadjon a benzinkútról, és az ottani árakhoz képest akár 60 forinttal olcsóbban tankoljon gépeibe.

Akciónk szigorúan a 20 darabos kontingens elfogyásáig tart, amely tapasztalataink szerint szeptember elejére érkezik el, így érdemes sietni a rendeléssel.

Gázolajkút
Prémium Kingspan FuelMaster 9000 gázolajkút most hihetetlen akcióban!

Jövedéki adó emelése: emiatt is érdemes előre gondolkodni

Miközben már most is folyamatos emelkedésben vannak az árak, a júniusban benyújtott adócsomag részeként 2024 január 1-től további 40-41 forinttal drágul a kutakon kapható üzemanyag. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a növekedés előtt mindenki az utolsó lyukas kannáját is tele szeretné tölteni gázolajjal, így már november végétől-december elejétől hosszú sorok és akár ellátási problémák alakulhatnak ki a benzinkutakon. Egy saját tartállyal ez könnyen kikerülhető, ráadásul még idén betárazható benne akár a teljes tavaszi munkálatokra elegendő mennyiségű gázolaj, amely így a nagy- és kiskereskedelmi árkülönbségen felül az alacsonyabb jövedéki adóval is az Ön pénztárcáját hizlalja, ez jelen állás szerint több, mint literenként 100 forintos különbség is lehet.

Készleteink végesek, tekintse meg a Kingspan FuelMaster 9000 gázolajkutat és az akciós árakat IDE KATTINTVA

Vagy kérjen ingyenes, az Ön telephelyén és igényei alapján szakértőink által végzett helyszíni felmérést IDE KATTINTVA

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok