Megint brutális gázolajár-emelkedés

2023 / 08 / 04

Péntektől ismét majd’ 15 forinttal emelkedik a gázolaj literenkénti ára, így július 1 óta a mezőgazdaság egyik legfontosabb inputanyaga több, mint 60 forintot növekszik, miközben a bevételi oldalon, azaz például a terményárakon ez nem látszódik meg.
Sajnos a forint gyengülő, az olaj hordónkénti ára pedig erősödő tendenciát mutat, ezért az elkövetkezendő hetekben szinte biztos, hogy további növekedésre kell számítani.

A telephelyi gázolajkút megoldás a magas árakra!

Egy saját telephelyi gázolajkút a tulajdonos számára mindig nyitva áll, használatához nem kell elmászni a gépekkel a legközelebbi benzinkútra, ráadásul mindig szem előtt van, és ellenőrzött, szűrt gázolajat tankolhatunk a gépeinkbe, manapság azonban mégsem ez a legnagyobb előny, hanem hogy

Egy saját telephelyi gázolajkúttal még mindig literenként 60 forinttal a kúti árak alatt tankolhatunk ellenőrzött, minőségi gázolajat

A sosem látott különbség a nagy- és kiskereskedelmi árak között azt jelenti, hogy egy évi 30.000 liter gázolajat felhasználó gazdaság is több, mint másfél millió forintot tud spórolni éves szinten, tehát a tartály telepítése akár egy év alatt megtérülhet, utána a kút csak a pénzt hozza. Ez persze csak az adott literenkénti ár, hiszen ha valaki június 30-án betárolt 9.000 liter gázolajat, akkor most majd’ 120 forinttal a kúti ár alatt tankolhat, mindenképpen érdemes tehát megfontolni az üzemanyag tárolás ezen formáját.

DESO 5000 gázolajkút
Saját gázolajkúttal akár évi több millió forintot spórolhatsz

Gázolajtartály akár már másnapra

Ha döntött, és lecseréli végre a benzinkutat, a 26 éves Derby-Túr-nál a legjobb helyen jár, ugyanis piacvezetőként hatalmas raktárkészletünknek és saját flottánknak hála hipergyorsan, megfelelő körülmények esetén 1-2 napon belül szállítunk, így a hét végén gépei már saját tartályból tankolhatnak!

Telephelyi konténerkút és AdBlue tartály
Telephelyi gázolajkút akár másnapra a Derby-Túr-tól

Ha elakadna a kiválasztási folyamatban, akkor sincs gond: lehetőség van helyszíni felmérést igényelni, ahol kifejezetten az Ön igényeire és telephelyére szabott megoldást ajánlunk. A tanácsadás ráadásul valóban kötelezettségek nélküli, ezt minden érdeklődőnek biztosítjuk. Az időpontok rohamosan fogynak, érdemes minél hamarabb regisztrálni IDE KATTINTVA!

Nem csak a tartályban, a gázolajban is tudunk segíteni, hiszen 2023 eleje óta osztrák prémium OMV gázolaj rendelésére is lehetőség van, amellyel biztos lehet benne, hogy gépei a legnehezebb munkák alatt is a legtöbbet hozzák ki magukból!

Spóroljon akár milliókat évente, a telepíthető gázolajkutak megtekintéséhez KATTINTSON IDE!

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok