Hatalmas IBC és mobiltartály akció csak a héten!

2021. május 28.

2021.06.06-ig akár 30.000,-Ft + ÁFA kedvezménnyel és egy héten belüli szállítással lehet az Öné bármelyik szállítható tartályunk. Részletekért kattintson! 

Június eleje van, azaz a mezőgazdaságban már csak az utolsó simítások vannak hátra, már mindenki fordítaná a kombájnban a kulcsot és indulna aratni. Ilyenkor jellemzően semmire nincs idő, még tankolni sem, pedig egy-egy kombájn akár 1000 liter gázolajat is elfogyaszt egy műszak alatt. 

Bár megtankolni nem tudunk Ön helyett, a Derby-Túr-nál most akciós gázolajszállító tartályokkal gondoskodunk róla, hogy a lehető legkevesebb idő menjen el gépeinek feltöltésével!

IBC-tartályok kimérőszerkezettel

Vadonatúj IBC-tartályok 600-1000 liter között, a Derby-Túr és az olaszországi AdamPumps közös fejlesztésű kimérőszerkezetével, költséghatékony otthoni tárolást biztosító műanyag alsó csappal, vagy kifejezetten szállításhoz kifejlesztett, csak nálunk elérhető fém alsó csappal.

Modellek: 

IBC + DT-Standard 12V kimérő műanyag csapIBC + DT-Standard 230V kimérő műanyag csapIBC + DT-Pro 12V kimérő, fém csapIBC + DT-Pro 230V kimérő, fém csap

Új IBC ADR és DT-Standard gázolajkiadagoló

DT-Standard kimérő és 1000 literes IBC tartály

IBC tartály 12V kimérőszerkezet

IBC ADR 1000 + kimérőszerkezet

 

Akció! Most mindegyik DT-Standard vagy DT-Pro kimérőszerkezettel rendelkező IBC-tartályunkhoz, azaz a legnépszerűbb IBC-tartályainkhoz grátisz 25 mikronos víz és szennyszűrőt adunk(értéke: 20.000,-Ft + ÁFA), ráadásul Magyarország területén ingyenesen szállítjuk házhoz 5 munkanapon belül(értéke: 10.000,-Ft + ÁFA)! 

Kingspan TruckMaster prémium mobiltartály

Magyarország legminőségibb mobiltartálya a legvastagabb fallal, a legjobb felszereltséggel és a legjobb garanciával! A Kingspan TruckMaster tartályok ADR-engedéllyel rendelkeznek, amellyel szabályosan szállítható közúton is, saját telephelyi gázolajkút nélkül.

Modellek:

TruckMaster 200 mobiltartályTruckMaster 300 mobiltartályTruckMaster 430 mobiltartályTruckMaster 900 mobiltartály

alacsony mobiltartály

Kingspan TruckMaster 300 mobilkút

Szállítható gázolajtartály 430 liter eladó

szállítható gázolajkút 900 liter

Akció: 

  • TruckMaster 430 és TruckMaster 900 esetén: grátisz 25 mikronos víz-és szennyszűrőt, és ingyenes szállítást adunk, 30.000,-Ft + ÁFA értékben
  • TruckMaster 300 és TruckMaster 200 esetén: ingyenes szállítás Magyarország teürletén belül, 10.000,-Ft + ÁFA értékben

 

Righetto Poli mobiltartály

Kiváló ár/érték arányú 440 literes mobiltartály, amely kis mérete miatt akár egy pick-up doboza alá is befér, ezért rendkívül diszkréten szállítható.

Modell:

Gázolaj mobiltartály 440 liter
Righetto Poli 440 szállítható mobiltartály gázolaj

Akció: Minden Righetto Poli 430 tartályhoz grátisz mosható szűrőbetétet és ingyenes szállítást adunk, összesen 30.000,-Ft + ÁFA értékben.

Kingspan TrolleyMaster tartálykocsi

60 és 100 literes kompakt, könnyen mozgatható prémium tartálykocsik, amelyek akár egy személyautóba is beleférnek. Elektromos szivattyúval és automata pisztollyal.

Modellek:

TrolleyMaster 60 tartálykocsiTrolleyMaster 100 tartálykocsi

Mobiltartály 60 liter gázolaj

Gázolajkocsi 100 liter

 

Akció: Minden Kingspan TrolleyMastert ingyen szállítunk, 5.000,-Ft + ÁFA értékben.

Kingspan SDP kármentőtálca

Üzemanyag, olaj vagy akár sav? A Kingspan SDP kármentőtálcáknak nem probléma! Legyen szó csöpögő IBC-tartályról vagy hordóról, az SDP gondoskodik róla,  folyadék ne jusson el a talajig!

Modellek:

Kármentőtálca 215 literKármentőtálca 240 literKármentőtálca IBC-hez, 1050 liter

Kármentőtálca

Kármentőtálca 240 liter

IBC kármentő

 

Akció: Most minden Kingspan SDP kármentőtálcát ingyen szállítunk, 15.000,-Ft + ÁFA értékben! 

 

Fontos információk: 

  • Akciónk csak 2021.06.06-ig megrendelve, vagy a készlet erejéig érvényes
  • Akciónk a webshopon megrendelt termékekre is érvényes, azonban a rendszer nem tudja lekezelni az akciót, a magasabb árat vagy szállítási költséget igazolhatja vissza, ezt mi kézzel változtatjuk meg, ezzel a rendelésen kívül semmilyen egyéb teendője nincs
  • Olyan termék rendelésénél, ahol az akcióban ajándék szűtőbetétet adunk, teljesen mindegy, hogy a szűrős vagy szűrő nélküli tartály kerül megrendelésre, mindenképpen a magasabb felszereltségűt szállítjuk és az alacsonyabb árút számlázzuk. 
  • Rendelését leadhatja telefonon is, a +3656/354-222-es telefonszámon, vagy a KAPCSOLAT OLDALON található egyéb elérhetőségeink egyikén

 

Készleteink végesek, adja le rendelését minél hamarabb!