Megérkezett: Az új AgriMaster 28.000

2019 / 12 / 11

Most akciósan előrendelhető a Derby-Túr-nál Magyarország legnépszerűbb prémium folyékony műtrágya tárolójának új generációja!

Emlékszem, majd’ 3 éve, mikor a Kingspan gyárának egyik tárgyalójában néztem egy prezentációt. Miközben a diák pörögtek arra gondoltam: “hú, ezt biztos, hogy imádni fogják”. Ez a prezentáció természetesen az akkor még szupertitkos AgriMaster 27.000 nitrosol tartályról szólt, amelyet addig egyedülállóan egy anyagból, rotációs öntéssel terveztek gyártani. 15 év sok idő, márpedig ennyi év mezőgazdaságban való aktív részvétel, és millió, a partnerekkel folytatott beszélgetés után pontosan tudtam:

Magyarországon igenis van igény egy kimondottan profiknak tervezett folyékony műtrágyatároló tartályra

Ezt az első eladás is megerősítette, hiszen a legelső két darab AgriMaster tartályt egy olyan ügyfél rendelte meg, akinél az addig használt vastartály a rozsda miatt kilyukadt, és több ezer liter Nitrosol folyt el egy este alatt. Partnerünk ezután már tudta, nem fog kockáztatni, ezért egy olyan megoldást keresett, ahol a folyékony műtrágya reggel is pontosan úgy lesz, ahogy este hagyta, erre a feladatra pedig az AgriMaster a legjobb választás!

Napjainkban: piacvezető!

A prezentáció óta sok víz lefolyt a Dunán, és kiderült, igazam lett: az AgriMaster 27.000 magasan Magyarország legtöbbet eladott prémium folyékony műtrágyatároló tartálya 2019 végén.

Sikerének titkát talán az alábbi anekdotával tudom a legjobban összefoglalni:

A tartály bemutatása környékén egy kiállításon vettünk részt, ahol Magyarország egyik legnagyobb műtrágyaforgalmazójának üzletkötőjével beszélgettünk a lehetőségekről. Egy részlet:

“- Én: Te figyelj, 2 colos csap van az alján, meg tudjátok majd tölteni, ugye?
– Üzletkötő: Ne szórakozz már, ha látnád milyen borzalmakat töltünk nap mint nap… Ennél jobb megoldást el sem tudok képzelni”

Azóta persze kiderült: nem csak a sofőrök, hanem a felhasználók is imádják, például Simon József is, akivel két darab Agrimaster 22.000 leszállítása után beszélgettünk:

AgriMaster 28.000: az új generáció!

Ma pedig büszkén jelenthetem be: Az AgriMaster széria megújul, és ezentúl a legnagyobb modell Kingspan AgriMaster 28.000 néven lesz kapható.

Természetesen minden előnye megmarad, amelyet vásárlóink szeretnek, például:

 • a 10 év tartálygarancia
 • az UV- és időjárásállóság
 • a könnyű telepítés (sőt, ez mostantól még könnyebb lesz!)
 • az állótartály felépítés, amely miatt szűk telephelyekre is ideális
 • lényegesen magasabb ütésállóság, mint az üvegszálas tartályok esetében

Ráadásul az AgriMaster 28.000 a nevéből adódóan 27.000 liter helyett ezentúl 28.000 literes, ezért egy teljes kamion folyékony műtrágya (körülbelül 19.500 liter) lefogadása után is legalább 8.000 liter szabad helyet biztosít: A meglévő készlet még el sem fogyott, már jöhet is a következő, mindez egy tartályban, összekötés nélkül!

Méretek: kisebb, mégis nagyobb?!

Az AgriMaster széria zászlóshajója úgy lett nagyobb, hogy kisebb lett. Ez elsőre értelmezhetetlen, de leírom, mire gondolok:

Magasság Körméret (szélesség)
AgriMaster 27.000 6700 mm 2350 mm
Új AgriMaster 28.000 6190 mm 2480 mm

Látható tehát, hogy az új modell több, mint fél méterrel alacsonyabb lett, azonban 13 centivel szélesebb. A 2480 milliméter azért is kiemelkedő, mert normál nyerges kamionnal még éppen szállítható: Itt a vásárlók nem az utaztatást, hanem a tényleges tartályt fizetik meg.

Falvastagsága továbbra is 2-3 centiméter körüli a tartály különböző pontjain.

Telepítés: még sosem volt ilyen egyszerű!

A méretek változása az űrtartalom növekedésén kívül még egy előnyt hordoz magában:

Az AgriMaster 28.000 telepítéséhez ezentúl nincs szükség kötelekre!

A nitrosoltartály új verziójának telepítéséhez ezentúl elég egy 3×3 méteres betonlemez, illetve hogy a felállításnál legalább 1.000 liter folyadék kerüljön a tartályba (víz, folyékony műtrágya, AdBlue vagy fagyálló). A Kingspan a gépkönyvben is garantálja, hogy a tartály a fentiek betartásával 100%-ig biztonságos.

AgroMash EXPO akció!

Tudjuk, hogy már mindenki tervezi a 2020-as évet, ahogy azt is tudjuk, hogy a Kingspan a rotációs öntéssel készült technológia miatt csak korlátozott darabot tud készíteni. Nem szeretnénk, ha lemaradna róla, ezért az AgroMash EXPO ideje alatt különleges akcióval készülünk. Részletekért látogasson meg minket a kiállításon, vagy kérjen árajánlatot a lenti adatok kitöltésével!

Érdeklik a lehetőségek? Töltse ki az alábbi mezőket, és kollégáink 1-2 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

  • Ingyenes

   helyszíni felmérés

   Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

  Bezárás
  Pályázatok