A Kingspan AgriMaster 22.000 és 28.000 már csak a héten rendelhető meg a szezon legjobb árain, de érdemes sietni: csak pár darab tartályunk van raktáron!

Egy jó nitrosoltartályt, de milyet?

A folyékony műtrágya amellett, hogy nem olcsó, egy alapvetően kényes, korrozív anyag, ezért nagyon nem mindegy, miben tároljuk. A jó tartály erős, masszív, UV-álló és mechanikai sérülés-álló. Fontos még a legalább 21.000 literes tárolókapacitás, hiszen a kereskedők 19.000-19.500 litert szállítanak egy szállítmányban, ami egy 20.000 literes tartályba hosszú távon nem fér bele az ilyen méretű tartályok alján maradó készlettől amely kb. 500-700 litert jelent ekkora mennyiségnél.

nitrosol tartály 

 

 

 

Egy jó tároló biztonságos, nem korrodál és belefér több, mint egy teljes kamion

A megoldás: Kingspan AgriMaster

A Kingspan AgriMaster hamar belopta magát a gazdák szívébe, és piacvezetői státuszra tett szert. Visszajelzések alapján ez a totális biztonságnak köszönhető, amit a tartály nyújtani tud, hiszen kategóriájában senki nem ad a Kingspan AgriMasternél nagyobb falvastagságot, és jobb garanciát.

nitrosoltartály 

 

 

 

Kingspan AgriMaster nitrosol tartály 22 és 28 ezer literes

Akár másfél kamion belefér

A Kingspan Agrimaster 22.000 literes verziója könnyedén letárol egy egész kaionnyi szállítmányt, ráadásul még 3 IBC-tartálynyi mennyiségnek is lesz hely benne, így nem kell “kicentizni” a következő rendelést. Az AgriMaster 28.000 literes verziója ebben a tekintetben mindent visz: akár másfél kamion folyékony műtrágyát képes lefogadni.

nagy nitrosol tartály 

 

 

 

A 22.000 literes AgriMaster 1 teljes kamion és 3 IBC-tartály, a 28.000 literes pedig majd’ másfél kamion lefogadására alkalmas

Hamarosan zárjuk akciónkat:

A hihetetlen érdeklődésre való tekintettel már 40 darab AgriMaster van úton, vagy érkezett meg mezőtúri telephelyünkre, amelyeknek nagy része megy is tovább a magyar gazdákhoz. A következő szállítmányt március végén kapjuk, ezért ha Ön is szeretne egy 10 év garanciás, piacvezető nitrosol tartályt, kérjen árajánlatot a lenti linken.