Tároljon be most folyékony műtrágyát, és spóroljon akár egymilliót!

2021. június 29.

Hatalmas Nitrosol tartály akció csak Július 16-ig, vagy a készlet erejéig! 

Mikor a legolcsóbb a folyékony műtrágya? Hát persze, hogy a nyáron!

Bár a kereskedők a folyékony műtrágyára kiadott akcióik dátumát, és a pontos részleteket hétpecsétes titokként őrzik, azért a mezőgazdászok tudják: a legolcsóbb természetesen nyáron, amikor nincsen szezon! Nem is kicsi a különbség: Míg a folyékony műtrágya ára a szezonban nem ritkán a 90 forintot is elérte, tavaly nyáron egy-egy jó akció alatt akár 50 forintért is be lehetett szerezni, ami azt jelenti, 

Aki tavaly nyáron vette meg az idei műtrágyát, egy szállítmányon akár majd’ 800.000 forintot is spórolhatott!

Ez már egy szabad szemmel is jól látható összeg, ráadásul előrejelzések szerint idén még nagyobbra nőhet a szakadék az alapanyagok folyamatos drágulása miatt. A fentiekből következik, hogy érdemes még most nyáron betárolni az inputanyagból a jövő szezonra. Igen ám, de miben tároljuk?

Műtrágya tartály
Nitrosol tartály használat közben

Kingspan AgriMaster, a piacvezető nitrosol tartály

A Kingspan AgriMaster Magyarország abszolút piacvezetője, ez pedig nagyban pofonegyszerű használhatóságának és extra biztonságos kialakításának köszönhető: 

  • Felejtse el a kicentizést: A Kingspan AgriMaster mindkét változatába belefér, így egy tartályban összekötés nélkül tárolható le egy teljes kamion szállítmány, ráadásul azon felül a 22.000 literesbe még 3 IBC-tartály, a 28.000 literesbe még plusz egy fél kamion is beletölthető, így nem kell kicentizni a rendelést
  • A legvastagabb fal: A méregdrága inputanyag biztosan nem folyik el egy eltévedt targoncavilla, vagy egy “jóakaró” csavarhúzója miatt: az AgriMaster a lehető legmodernebb technológiával, rotációs öntéssel készült, ráadásul falvastagsága is a legnagyobb: alul kb. 4 cm, felül kb. 2 cm, míg a konkurenseké ennek körülbelül a fele. Ez egyébként a súlyban is visszaköszön: a 22.000 literes AgriMaster körülbelül 200-300 kg-al nehezebb hasonló méretű konkurenseinél.
  • Grátisz teljes nyugalom, 10 éven át: A legbiztonságosabb falhoz Magyarország legjobb, 200%-os garanciája jár, 10 évre, azaz 120 hónapra: ha rendeltetésszerű használat mellett a tartály kilyukad, nem csak azt cseréljük, hanem a kifolyt műtrágyát is megtérítjük. Ezt a védelmet sehol máshol nem találja meg az országban!
Nitrosol tartály
Nitrosol tartály: Július 16-ig most extra akció

Július 16-ig akció, utána brutális áremelés

Az elmúlt hónapokban hozzászokhattunk, hogy minden alapanyag ára felfelé megy, a brutális áremelkedésnek áldozatául esett például a fa és az acél is, de sajnos a AgriMaster alapját adó csúcsminőségű, magas tisztaságú polietilén is duplájára drágult. Erre reagálva a gyártó Kingspan eddig példátlan, több százezer forintos emelést jelentett be a nitrosol tartályra is, amely júlis 17-től lép életbe. 

A jó hír: addig még ügyfeleink a régi árakon vásárolhatnak, sőt, egy brutális akciót is bejelentünk, hogy biztosan a legjövedelmezőbb legyen a nyári betárolás folyékony műtrágyából:

Július 16-ig megrendelve minden Kingspan AgriMaster 22.000 és 28.000 tartályhoz ajándék keverőrendszert, vagy árkedvezményt adunk

A keverőrendszer: egy kar meghúzásával kever, vagy akár szív és nyom

A Derby-Túr Kft által kifejlesztett speciális keverőrendszer szerelés és csövek pakolászása nélkül kiválóan alkalmas akár a nyári akcióban betárazott műtrágya átkeverésére a szezon előtt, vagy akár extra adalék vagy víz hozzákeverésére is.

Az már csak bónusz, hogy a rendszer egy kar elfordításával képes a kamion tartályából az AgriMasterbe juttatni a Nitrosolt, sőt, onnan a permetezőbe is.

A speciális keverőrendszer tartalmaz: 

  • 450 liter/perc teljesítményű szivattyút és annak összekötését
  • felső töltést munkaszintre hozva
  • csapokat, szerelvényeket
  • összeszerelést

A keverőrendszer a Derby-Túr Kft szellemi terméke!

Kérjen árajánlatot itt! 

Kattintson ide plusz információért és árajánlatkérésért: https://mutragyatarolo.hu/

Vagy keressen minket a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén: KATTINTSON IDE!