A Derby- Túr Kft épületgépészeti tevékenységének technológiai modernizációja

A DERBY-TÚR Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 10 176 558 Ft összegű vissza térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és

termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című Felhívásra benyújtott „A Derby- Túr Kft épületgépészeti tevékenységének technológiai modernizációja” című, GINOP-1.2.8-20-2020-02819 számú támogatási kérelem keretében.

 

Kedvezményezett neve, címe:                       DERBY-TÚR Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

5400 Mezőtúr, Széchenyi István u. 24.

 

Projekt címe: A Derby- Túr Kft épületgépészeti tevékenységének technológiai modernizációja

 

A projekt azonosító száma:                             GINOP-1.2.8-20-2020-02819

 

Szerződött támogatás összege:                      10 176 558 Ft

A támogatás mértéke:                      70 %

A projekt tartalma:

 

Jelen projektünk a telepítési,- és karbantartási munkálatok ellátásához elengedhetetlenül szükséges modern, professzionális és precíziós szerszámok és szerszámgépek beszerzése válik lehetővé. Az önállóan támogatható tevékenység kategóriában új eszköz beszerzése, új kapacitás kialakítása történik meg.

–          Hilti DD-WMS vízgazdálkodási rendszer

–          H Crimp 80 hidraulika tömlőprés

–          REMS POWER Press XL ACC prés

–          REMS 66,7 XL présgyűrű

–          REMS 88,9 XL présgyűrű

–          RIDGID HB382 csőhajlító

–          Ridgid 700-C menetmetsző

–          Ridgid RP 340-C présgép

–          Hilti DD 150-U + DD-ST + DD M12 gyémánt fúró

–          REMS 76,1 XL présgyűrű

–          Exact 170E csővágó fűrészgép

–          CB-20043 Ipari kompresszor

–          Weldi- Mig 250 hegesztőgép

A felsorolt eszközöket a gáz,- klímaszerelési tevékenységünkhöz hasznosítjuk, az általunk értékesített különféle kutak telepítéséhez és üzembe helyezéséhez szükséges szerszámok. Acélcsövek, idomok, zártszelvények darabolását, megmunkálását illesztését, fittingelését, hajlítását és menetmetszését látják el.  A kategóriájukban a legjobb minőséget képviselik és ár-érték arányban is megfelelő döntésnek bizonyulnak. Az új gépekkel méretpontosabb anyagmegmunkálást tudunk végrehajtani, kevesebb selejt keletkezik, nagyobb teljesítményre leszünk képesek, mert a gázszerelési tevékenység széles spektrumához fogunk rendelkezni modern és professzionális szerszámgépekkel. A gépbeszerzés által termelékenységünk növekszik és egyúttal technológiai megújulást is véghezviszünk.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:         2021.12.31

Napelemes rendszer telepítése a Derby-Túr Kft-nél

A DERBY-TÚR Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1 400 000 Ft összegű vissza térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak című” című Felhívásra benyújtott „Napelemes rendszer telepítése a Derby-Túr Kft-nél” című, GINOP-4.1.3-19-2019-01376 számú támogatási kérelem keretében.

 

Kedvezményezett neve, címe:                       DERBY-TÚR Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

5400 Mezőtúr, Széchenyi István u. 24.

 

Projekt címe: Napelemes rendszer telepítése a Derby-Túr Kft-nél

 

A projekt azonosító száma:                             GINOP-4.1.3-19-2019-01376

 

Szerződött támogatás összege:                      1 400 000 Ft

A támogatás mértéke:                      100 %

A projekt tartalma:

 

A projekt keretében a Derby-Túr Kft. 5400 Mezőtúr, Széchenyi István u. 24. cím alatti székhelyén hajt végre napelemes rendszer telepítést. A fejlesztés során a székhely épületén egy 7 kW-os rendszer kerül telepítésre. A telepítésre kerülő rendszer 30 db  CSUN polikristályos napelem cellából és 1 db GROWATT 7000TL3-S (7 kW) inverterből, valamint a működéshez szükséges további eszközök (kábelek, csatlakozók, stb.) áll. A rendszer mérete az előző évi villanyszámlák alapján került meghatározásra. A telepítést követően várhatóan nagymértékben csökken a cég nem megújuló energiából előállított energiafogyasztása. A fejlesztés jelentős mértékben hozzájárul a hazai és uniós törekvésekhez a megújuló energia hasznosítás/kapacitások növelése és a károsanyag-kibocsátás csökkenése terén.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:         2021.03.31