Referenciák

Piacvezetőként az elmúlt 15 évben több, mint 3000 ügyfél vásárolt már nálunk, és több, mint 1000 telepíthető tartályt értékesítettünk, így Ön bárhol legyen is az országban, árajánlatkéréskor biztosan tudunk referenciát mondani 30 kilométer sugarú körben. Az alábbi videókban ügyfeleinket arról kérdeztük, milyen tapasztalatokkal gyarapodtak vásárlásaik során.

Mátészalka – fuvarozás

 

A közúti árufuvarozással foglalkozó Red Kft. mesélt nekünk arról, miért választotta 15.000 literes tartályunkat és milyen pozitív változásokat tapasztaltak a használata során.

 

 

Gesztely – mezőgazdasági vállalkozás

 

Görcsös Ferenc gesztelyi mezőgazdasági vállalkozó mesélt nekünk arról, miért választotta prémium 10.000 literes konténerkutunkat és milyen pozitív változásokat tapasztalt használata során.

 

Folyékony műtrágyatároló: Interjú ügyfelünkkel, Börcsök Andrással

 

Börcsök Andrással, a Bugaci Aranykalász Zrt vezérigazgatójával beszélgetünk arról, miért választották a Kingspan AgriMaster 28.000 folyékony műtrágyatárolót, hogy teljesített az elmúlt szezonban és miért rendelnek még egyet a közeljövőben.

 

Közforgalmú AdBlue tartály a MOL-nál: Kútvezető beszél a tapasztalatokról

 

Bálint Ádám, az M6 autópálya mellett üzemelő MOL-franchise kút vezetője osztotta meg velünk tapasztalatait a Derby-Túr Kft által szervezett kapacitásbővítéssel és a 9.000 literes közforgalmú AdBlue tartállyal kapcsolatban.

 

 

Nitrosol tartály partnerinterjú – Simon Zsolt, Naszály

 

Simon Zsolt partnerünknél jártunk Naszályon, aki egy szezon jó tapasztalata után rendelt a meglévő 2 Kingspan AgriMaster folyékony műtrágya tartály mellé még 2 darabot. A videóból megtudhatjuk többek között azt is, hogy mik a tapasztalatok a kikötéssel és a rozsdával és mi az, amit a jövőben is biztosan megrendel a tartályhoz.

 

Melasztartály telepítés a Zsadányi Malom ’97 Kft-nél

 

A Kingspan AgriMaster folyékony műtrágyán kívül számos egyéb anyagra és kemikáliára is jó, például melaszra is. Projektvideónkban bemutatjuk a Zsadányi Malom ’97 Kft megrendelésére készült 22.000 literes Kingspan AgriMaster melasztároló tartály telepítését a szállítástól egészen az üzemre kész állapotig.

 

30.000 literes konténerkút tankolóautomatával, osztrák megrendelőnek

 

30.000 literes gázolajkút telepítése osztrák megrendelő részére speciális, minden igényt kielégítő tankolóautomatával.

 

Ügyfeleink országszerte

  • Kerülje el

    a szállítási büntetést!

    A Derby-Túr 25 év tapasztalatával és ADR szakértő segítségével összeállított dokumentumából megtudhatja, hogyan szállíthat legálisan közúton akár 999 liter gázolajat!

Bezárás
Pályázatok