A Derby-Túr-ról

A Derby-Túr 1997-ben alakult 2 fővel, első székhelyünk pedig egy mezőtúri irodaház első emeletén található 20 négyzetméteres iroda volt, ahová nemhogy egy konténerkút, egy IBC tartály sem fért volna be. 21 év kemény munkájának köszönhetően ma már 17-en dolgozunk a cégnél, saját tulajdonú teleppel, saját szerelőgárdával és járműparkkal rendelkezünk, miközben végig megőriztük függetlenségünket.

Küldetésünk, hogy jelentősen megkönnyítsük minden olyan magyarországi  vállalkozó munkáját, akinek napról napra problémát okoz a gázolaj, AdBlue és kenőanyagok szállítása, kezelése, tankolása, mialatt akár pénzt is spórolunk nekik partnereink, és a nagy tételben történő vásárlás segítségével.

Hisszük, hogy az üzlethez való hozzáállásunk juttatott el piacvezető pozíciónkig:

Az a jó üzlet, ahol azzal mindkét fél évek múlva is elégedett

1997 óta tartjuk magunkat a fenti idézethez és ahhoz, hogy csak olyan terméket vagyunk hajlandóak forgalmazni, amelyet mi is megvennénk. Az idő minket igazol: eladásaink egy nagyobb szeletét korábbi, elégedett ügyfeleink ajánlásaiból bonyolítjuk.

 

Innováció: 

Partnereink segítségével mi hozzuk be a legújabb megoldásokat a piacra, például legutóbb a Kingspan világújdonságát, az AgriMaster 25.000 literes folyékony műtrágyatároló tartályt polietilénből, 10 év garanciával. Az AgriMaster ma már Magyarország legnépszerűbb rotációs öntéssel készített folyékony műtrágyatárolója, amelyből épp most jelent meg a legújabb verzió, az AgriMaster 28.000!

Az Új AgriMaster 28.000 folyékony műtrágya tároló

 

Vállaljuk az arcunkat

Oldalunkon az összes képi- vagy videós anyagot mi, vagy beszállítóink készítették, és Mi, azaz a Derby-Túr csapata vagyunk rajta. Itt nem fog gagyi stock-fotókkal(azaz az interneten bárki számára párszáz forintért megvásárolható, ismeretlen fotós által ismeretlen alanyról készült képekkel) találkozni, hiszen oldalunk ugyanazon elv mentén épül fel, ahogy üzletet kötünk: a partner szemébe nézve, becsületesen.

 

Megbízhatóság

Vállaljuk az arcunkat. Piacvezetőként az elmúlt 15 évben több, mint 3000 ügyfél vásárolt már nálunk, és több, mint 1000 telepíthető tartályt értékesítettünk, így Ön bárhol legyen is az országban, árajánlatkéréskor biztosan tudunk referenciát mondani 30 kilométer sugarú körben.

Red Kft, Mátészalka – referencia videóinterjú 

 

Szakértelem

Jól kiválasztott értékesítői és szervízes csapatunkat szakértők alkotják, akik bármilyen problémájára tudják a legmegfelelőbb megoldást. Ezt az elmúlt években több médium is felismerte, így ágazatunkról számos kérdésben nyilatkozhattunk a médiának.


Azonnali segítség

Habár az általunk forgalmazott berendezések mindegyikét leszállítás előtt komoly tesztnek vetették alá, nem tudjuk megígérni, hogy a későbbiekben nem hibásodhat meg. Azonban a következőre mérget vennénk: a tőlünk vásárolt berendezéseken keletkezett gyártási, vagy használatból eredő hibákat a lehető leghamarabb kijavítjuk. Ebben segítségünkre van saját szakértő szerelőgárdánk, akik akár azonnal elindulnak telephelyére, valamint hatalmas raktárkészletünk, amelyből futárszolgálattal a hibabejelentést követő munkanapra cserealkatrészt bizosítunk.

Helyszíni tanácsadás

Tudjuk, hogy az Ön ideje drága, és nem egy gázolajkút szabályozásainak kibogarászásával szeretné tölteni, éppen ezért érdeklődőinknek ingyenes, kötelezettségek nélküli helyszíni felmérést és tanácsadást biztosítunk magyarországi telephelyen, ahol kollégáink üzemanyagtárolással kapcsolatos minden kérdésére választ adnak.

Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás

Elérhetőség

Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken akár hétvégén is rendelkezésre állunk, legyen szó üzemeltetési problémáról, általános informálódásról vagy megrendelésről.

Amennyiben inkább személyesen látogatna meg minket, munkanapokon 8:00-16:00 között várjuk szeretettel mezőtúri telephelyünkön.

Kapcsolat oldal

INGYENES

Helyszíni felmérés és tanácsadás

 

Érdeklik a lehetőségek?
Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és közösen megtaláljuk az ideálíis megoldásokat!

Miért válasszon minket?

Minőségi termékek, akár 20 év garanciával

Saját szervizhálózat az ország területén

Piacvezető pozíció, hiteles referenciák

20 éves forgalmazói tapasztalat

Referencia munkáink