Év végi akció december 31-ig

Meghosszabbítva!

Nem szoktunk akciót hosszabbítani, több okból sem, azonban ez egy különleges alkalom, és egy különleges év. Látjuk, hogy a mezőgazdaságnak és fuvarozásnak nagy szüksége van a tartályokra(csak múlt héten több, mint 20 rendelés érkezett be nagy tartályokra), azonban több partnerünk is visszajelzett: csak ezen a héten tudnak dönteni, ami így már kiesik a Black Friday akcióból. Erre reagálva addig gyötörtük a beszálítókat, míg a legnépszerűbb termékeikre adott Black Friday akciós árakat megadták nekünk december 31-ig.

Mivel már minden szivességet elhasználtunk a partnereknél, teljesen kizárt hogy az akció meghosszabbításra kerül. Emiatt, és a 2024-től bruttó 41 forintos jövedéki adó emelés miatt is érdemes december 31 előtt rendelni!

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Derby-Túr blog

  • Kerülje el

    a szállítási büntetést!

    A Derby-Túr 25 év tapasztalatával és ADR szakértő segítségével összeállított dokumentumából megtudhatja, hogyan szállíthat legálisan közúton akár 999 liter gázolajat!

Bezárás
Pályázatok