Magyarország legnépszerűbb folyékony műtrágya tároló tartálya a piac legvastagabb falával és egyedülálló, 200%-os garanciájával 22.000 literes méretben, amelybe legalább 1 teljes kamion és 3 IBC-tartálynyi mennyiség belefér!

Termékadatok

Gyártó Kingspan
Űrtartalom 22.000 liter
Felhasználás Folyékony műtrágya, Nitrosol, melasz, veszélyes anyagok
Falvastagság 2-4 cm, legvastagabb a piacon
Szélesség 2480 mm
Magasság 4990 mm
Garancia 10 év 200%-os tartálygarancia

Ár: Ft + ÁFA

Bruttó ár: 0 Ft

Részletes termékinformációk

Folyékony műtrágya, nitrosol tartály Kingspan AgriMaster 22.000L

Az UV-álló, 10 év garanciás nitrosol tartály Magyarország legtöbb példányban értékesített prémium, rotációs öntéssel készült folyékony műtrágya tárolója, a konkurensek között a legvastagabb fallal, amely garantálja, hogy befektetése nem úszik el még a legzordabb körülmények ellenére sem.

A piac legvastagabb fala

A Kingspan AgriMaster a tetején körülbelül 2, az alján körülbelül 4 centiméter falvastagsággal rendelkezik, amely garantálja, hogy befektetése egy lyukadás miatt nem folyik szét. A fenti adatok egyébként a legnagyobbak a piacon, amelyet a tartály súlya is alátámaszt: a 22.000 literes AgriMaster 1 tonna, miközben a hasonló méretű konkurensek általában ennek a felét, azaz 500 kg-t sem érik el.

Pofonegyszerű telepítés

A telepítéshez elég egy akár már meglévő vízszintens, minimum 3×3 méteres, 20-25 centi vastag vasalt beton. Magassága miatt nem szükséges kikötni vagy lerögzíteni sem.

Mindenálló

Európa legnagyobb öntőgépével egy anyagból, folyásra hajlamos illesztés és hegesztés nélküli rotációs öntéssel készült, amely a legbiztonságosabb tárolási módot adja. Ennek, és a 100% csúcsminőségű polietilénnek is köszönhető, hogy a nitrosol tartály UV-és időjárásálló, rágcsáló álló, valamint mechanikai sérülésálló is.

Kiváló térfogat

Egy kamion körülbelül 19.000 liter folyékony műtrágya kiszállítására alkalmas annak 1,3kg/liter fajsúlya miatt. Ez egy 20.000 literes tartállyal nagyon nehezen kezelhető, hiszen amellett, hogy egyébként is ki kellene centizni az új árú rendelését, a piacon elérhető tartályok mindegyikében a csap valamivel magasabban van, mint a tartály alja, ezért ott bent marad 500-700 liter nem kiszívható tartalék.

Épp ezért 22.000 literes az AgriMaster: egy teljes kamion, és még 3 IBC-tartálynyi mennyiség belefér, ezért az amúgy is szorított tempóban nem kell kicentizni a rendelést!

Nincs többé rozsda

A folyékony műtrágya agresszív anyag, az acélt, vasat például pillanatok alatt megeszi, tehát egy vas tartályban tárolt nitrosol folyamatos veszélforrás a környezetre. Szerencsére a tartály alapanyagául szolgáló 100% csúcsminőségű polietilén ellenáll a folyékony műtrágya maró hatásának.

A legjobb garancia

A piac legbiztonságosabb tartálya mellé természetesen a piac legjobb garanciája jár! A teljes garanciaidő alatt egyedülálló, 200%-os védelmet biztosítunk, azaz ha a normál használat mellett az AgriMaster kilyukad vagy folyik, nem csak a tartályt javítjuk vagy cseréljük, de megtérítjük a kifolyt műtrágyát is. Ráadásul ez nem csak a szokásos egy évig érvényes: a fenti, 200%-os garancia egészen a gyártástól számított 10 évig tart!

Tárolható anyagok

A Kingspan AgriMaster nem csak folyékony műtrágyára kiváló, tárolhatóak benne egyéb anyagok is, például a teljesség igénye nélkül:

Méretek:

 • Magasság: 5,99 méter
 • Körméret: 2,48 méter
 • Súly: 1 tonna

Opciók:

 • Feltöltőcső a tartály tetejéről munkaszintre hozva: Bár az AgriMaster alulról is tölthető, ezzel a munkaszintre, kb. 1,5 méterre hozott PE csővel lehetőség nyílika felülről töltésre is
 • Feltöltőcső keverés funkcióval: Kiváló megoldás a folyékony műtrágya átmozgatására akár adalékolás, akár egy korábbi vásárlásból kifolyó leülepedés miatt.
 • Digitális szintjelző: Mindig tudhatja, pontosan mennyi van a tartályban! Pontos kijelzés százalékban, centiméterben és literben is, LCD-kijelzővel
 • 3” rozsdamentes alsó csap: Ha nem elég a 2”.

Kingspan AgriMaster nitrosol tartály tulajdonságok:

 • Falvastagság: 2-4 centiméter
 • Súly: 1 tonna
 • Térfogat: 22.000 liter, nitrosolból körülbelül 29.000 kg
 • Alsó csap: 2” rozsdamentes csatlakozó golyóscsappal, felár nélkül kérhető STORZ kapoccsal is
 • Tartály anyaga: 100% csúcsminőségű polietilén
 • Szellőzők a tartály tetején: A tetőn szellőzők találhatóak, amelyek levegőt engednek a tartály belsejébe, ezért sem feltöltéskor, sem kitankoláskor nincs szükség ezek állítására
 • Búvónyílás: A 24″ méretű búvónyíláson keresztül a tartály beseje könnyen ellenőrizhető. A fenti szellőzőknek köszönhetően ezt a tároló töltésekor sem kell felnyitni.

Ingyenes szállítás

A Derby-Túr minden megrendelt Kingspan AgriMaster tartályt díjmentesen szállít magyarországi telephelyre, annak platóról való levétele azonban a megrendelő feladata. A leemelés legalább 1,8 méter hosszú targoncavillával, vagy daruval kell, hogy történjen.

Kevés a 22.000? Akkor Önnek a 28.000 való! 

A Kingspan AgriMaster 28.000 literes verziója minden fenti előnnyel rendelkezik, ráadásul másfél kamion műtrágyát képes eltárolni. Kattintson ide további információért! 

 

Azonnal, raktárról, akár kedvezménnyel!

Magyarország legbiztonságsabb és legnépszerűbb nitrosoltartálya raktárról elérhető a kizárólagos importőr Derby-Túr Kft-nél! Kérjen árajánlatot KAPCSOLAT oldalunkon található elérhetőségeink egyikén, vagy a Kingspan AgriMaster saját aloldalán, IDE KATTINTVA! 

INGYENES Helyszíni felmérés és tanácsadás

Érdeklik a lehetőségek?
Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és közösen megtaláljuk az ideális megoldásokat!

Miért válasszon minket?

20 év garancia

Minőségi termékek, akár 20 év garanciával

Saját szervizhálózat

Saját szervizhálózat az ország területén

Piacvezető pozíció

Piacvezető pozíció, hiteles referenciák

forgalmazói tapasztalat

20 éves forgalmazói tapasztalat

Referencia munkáink

Red Kft – Fuvarozás – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Görcsös Ferenc – mezőgazdasági vállalkozó – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Sámoly Ádám – Mezőgazdasági vállalkozó – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Sándor Gyula – COBEX Hungária Kft – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Bognár Zoltánné – Mezőgazdasági vállalkozó – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Börcsök András – Bugaci Aranykalász Zrt – Folyékony műtrágya tároló

Referencia megtekintése »

Simon József – Körös 2000 Kft – Folyékony műtrágya tároló és gázolajkút

Referencia megtekintése »

Bálint Ádám – MOL benzinkút – AdBlue tartály és kútbővítés

Referencia megtekintése »

Árpád Arnold Zoltán – Zsadányi Malom ’97 Kft– Melasz tároló tartály

Referencia megtekintése »