Magyarország legnépszerűbb rotációs öntéssel készült folyékony műtrágya tároló tartálya megújult, és immáron 28.000 literes. A Kingspan AgriMaster 28.000 nem csak egy tartály: ez a garancia, hogy folyékony műtrágyája pontosan ugyanúgy áll reggel, mint ahogy este hagyta.

Termékadatok

Gyártó Kingspan
Űrtartalom 28.000 liter
Felhasználható többek között Folyékony műtrágya, Nitrosol, AdBlue, víz
Körméret(szélesség) 2480 mm
Magasság 6190 mm
UV-álló Igen
Garancia 10 év

Ár: 2.150.000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 2.730.500 Ft

db

Részletes termékinformációk

AgriMaster 28.000 prémium folyékony műtrágya tároló tartály 10 év garanciával

Végre megérkezett Magyarország legnépszerűbb rotációs öntéssel készült folyékony műtrágya tároló tartályának új verziója: Kingspan AgriMaster 28.000. 

Az AgriMaster 28.000 rotációs öntéssel, hegesztések és illesztések nélkül készült, UV-és időjárásálló, a tartályra pedig a Kingspan 10 év garanciát vállal!

Rotációs öntéssel készült

Az AgriMaster 28.000 európa legnagyobb rotációs öntőgépével, a beszédes nevű Rock&Roll-lal készül, és a technológiának hála nincsenek benne hegesztések, illesztések, amelyek idővel folyhatnának. 

Egy tartályban 28.000 liter

Egy kamion körülbelül 20.000 liter műtrágyát képes szállítani, ez pedig az AgriMaster-rel kiválóan kezelhető, hiszen ez az egyetlen rotációs öntéssel készült folyékony műtrágyatároló tartály, amelyben egyszerre tárolhat le 28.000 liter folyadékot, így nem kell kicentiznie, mikor rendelheti a következő szállítmányt. Az egy tartályban tárolás nagy előnye még, hogy nincs szükség sérülésre, folyásra hajlamos összekötésekre.

Csökkent a magasság, nőtt az űrtartalom

Az AgriMaster 28.000 a korábbi szériához képest csökkentett magassággal, de megnövelt szélességgel rendelkezik, ezért immáron amellett, hogy 1.000 literrel több folyékony műtrágya fér a tartályba, már nem szükséges kötél a rögzítéshez! Erre a gyártó garanciát, és teljes felelősséget vállal. 

Szélesség: a Kingspannál a fejlesztést és a beletett anyagot fizeti, nem a túlméretes szállítást!

Az AgriMaster jelenleg az egyetlen piacon kapható prémium folyékony műtrágyatároló, amely egyszerre le tud tárolni egy kamionnyi mennyiséget, viszont szélessége nem haladja meg a 2,48 métert. Miért fontos ez? Mert az ennél szélesebb nitrosoltartályok közúton csak túlméretesként szállíthatók, lényegesen drágábban mint a Kingspan megoldása. Ezt végső soron a vásárló fizeti meg. Nálunk nem kell félnie: Az AgriMaster ára teljes egészében a felhasznált minőségi anyagokra és a fejlesztésre megy!

Pofonegyszerű telepítés

Az új széria talán legnagyobb újdonsága az előzőhöz képest, hogy ezentúl nincs szükség kötélre a telepítéshez! Ennek köszönhetően a Kingspan AgriMaster összesen egy 3×3 méteres betonlemezt igényel, így szük telephelyekre is ideális választás.

Egyszerű töltés és kitankolás

Az AgriMaster 28.000-nél minden alkatrész csúcsminőségű. Nem kivétel ez alól a legnagyobb terhelést kapó alkatrész, a ki-és betárolásra használt csap sem, amely az olcsóbb, sérülésre hajlamos műanyag helyett saválló acélból készült, és golyóscsappal is szerelve van. Mérete 2″(opció: 3″).

Nincs szezon végi elpakolás, karbantartás

Szezon végén a pihenésé a főszerep, ebben pedig az AgriMaster biztos nem akadályozza meg: kialakításának hála a munka végeztével nem igényel semmiféle karbantartást vagy takarítást. Szintén nem szükséges elfektetni, elpakolni sem.

Kingspan AgriMaster 28.000 tulajdonságok

  • Űrtartalom: 28.000 liter
  • Készült: rotációs öntéssel, csúcsminőségű polietilénből
  • Súly üresen: 1 tonna
  • Falvastagság: 2-4 cm között
  • Felhasználható: 1,4 kg/liter súlyig folyékony műtrágya, nitrosol, víz, AdBlue és egyéb kemikáliák tárolására
  • Kifolyócsap: 2″, saválló acél
  • Garancia: 10 év 

Figyelem! A Kingspan AgriMaster 28.000 most különleges akcióban kapható, csak 2020. december 31-ig megrendelve! Kérjen árajánlatot!

Az új AgriMaster 28.000

Érdeklik a lehetőségek?
Kérjen árajánlatot, és közösen megtaláljuk az ideális megoldásokat!

Miért válasszon minket?

20 év garancia

Minőségi termékek, akár 20 év garanciával

Saját szervizhálózat

Saját szervizhálózat az ország területén

Piacvezető pozíció

Piacvezető pozíció, hiteles referenciák

forgalmazói tapasztalat

20 éves forgalmazói tapasztalat

Referencia munkáink

Red Kft – Fuvarozás – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Görcsös Ferenc – mezőgazdasági vállalkozó – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Sámoly Ádám – Mezőgazdasági vállalkozó – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Sándor Gyula – COBEX Hungária Kft – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Bognár Zoltánné – Mezőgazdasági vállalkozó – Gázolajkút

Referencia megtekintése »