Legális közúti szállítás 1000 literes új, ADR-es IBC tartályban, könnyű és kényelmes kiadagolás a DT-Pro 230V-os gázolajkimérővel, akár víz-és szennyeződésleválasztó finomszűrővel együtt

Termékadatok

IBC űrtartalom 1000 liter
IBC gyártó Werit
Kondíció Új, sosem használt
Érvényesség 2,5+2,5 év
Kimérő gyártó Adam Pumps/Derby-Túr
Üzemeltethető 230V
Garancia 3 év teljeskörű
Kimérő teljesítmény 60 vagy 80 liter/perc
Törlés
db

Részletes termékinformációk

Közúton szállítható, ADR-engedélyes IBC tartály + 230V DT-Pro kimérőszerkezet

Vadonatúj kimérőszerkezetek a Derby-Túr összeállításában! A DT-Line kimérőszerkezet-család legfényesebb csillaga, a DT-Pro 230V-ról működtethető verziója alapáron automata pisztollyal, új ADR-engedélyes IBC tartállyal és fém alsó csappal kerül leszállításra, így ideális nagy felhasználóknak, akik akár naponta szállítanák a benzinkút és a gépek között.

Komplett szett közúti gázolajszállításra

Új 1000 literes IBC tartály gázolaj legális közúti szállításhoz + DT-Pro 230V-ról működtethető kimérőegység gázolajhoz összeszerelve, bárcamatricák külön táblával, 2,5 + 2,5 év ADR-vizsgával. A tartályt műbizonylattal, valamint egy betartandó szabályokat tartalmazó útmutatóval adjuk át, ami segít megóvni pénztárcáját akár milliós büntetésektől is!

5 évig használható közúton, 2,5 évnél újra kell engedélyeztetni(csak a tartályt), amit a legtöbb megyeszékhelyen, vagy akár mezőtúri telephelyünkön is elvégeztethet, minimális ráfordítással.

Az egység normál raklap méret, így pick-upok platójára (például Toyota Hilux, Isuzu D-Max, Ford Ranger) vagy kisteherautók rakterébe is könnyedén elhelyezhető.

Az ár mezőtúri átvétel esetén érvényes, de igény esetén az ország egész területére kedvezményesen szállítunk. Ezzel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

IBC tartály tulajdonságok

 • 1000 literes kapacitású új állapotú Werit IBC tartály
 • Megerősített keret a maximális biztonságért
 • ADR-minősítés: szállítson legálisan gázolajat közúton
 • Fém alsó csap: a fém alsó csap műanyag társainál kevésbé hajlamos a folyásra, valamint kevésbé lóg ki a tartálytól, így egy esetleges baleset kockázata is kisebb
 • 2,5 + 2,5 év vizsga
 • Bárcamatricák jól látható külön táblán mindkét oldalon, ADR által előírt sorrendben

DT-Line Pro 230V-os kimérőszerkezet tulajdonságai

 • Elérhető teljesítmények:  60 liter/perc, 80 liter/perc
 • Szivattyúba épített bypass-szelep, hővédelem és körülbelül 100 mikronos előszűrő, amely meggátolja a nagyobb szennyeződések motorba jutását
 • Időjárásálló hajlított lemez fekete színben
 • Mechanikus átfolyásmérő napi(nullázható 3 számjegyű) és teljes kiadott mennyiség (nem nullázható 6 számjegy)számlálására
 • 70 liter/perc teljesítményű automata pisztoly forgócsuklós csatlakozással, magától leáll ha tele a tank
 • 6 méter nyomótömlő
 • Opcionálisan: 25 mikronos víz-és szennyszűrő hosszított élettartammal

Méretek:

IBC mérete: 1200 mm x 1000 mm x 1175 mm (hossz x szél x mag)

Kimérőszerkezettel együtt körülbelül: 1250 mm x 1000 mm x 1250 mm 

Súly kimérőszerkezettel együtt körülbelül: 60 kg

Közúti szállítás ADR-szakértő által összeírt dokumentum alapján:

A Derby-Túr-nál mindent elkövetünk, hogy ügyfeleink legálisan szállíthassanak 999 liter üzemanyagot közúton IBC-üzemanyagtartályainkkal, így profi ADR-szakértőkkel együttműködve összeállítottunk egy dokumentumot, amely felsorolja a betartandó szabályozásokat gázolaj közúti szállítása esetén A-tól Z-ig, az útmutatóban foglaltakat követve pedig nincs több rettegés, mikor jön éppen egy közúti ellenőrzés, a drága büntetésekről nem is beszélve. Ez a dokumentum minden eladott szállítható gázolajkúthoz alapfelszereltség, így megszerzéséhez nem kell mást tennie, mint rendelni tőlünk egy IBC tartályt!

Fém alsó csap:

A Werit gázolajos IBC tartályaihoz alapáron fém alsó csapot biztosítunk, amely műanyag társaihoz képest erősebb, strapabíróbb, ráadásul a kialakításnak és az általunk alkalmazott szerelési technológiának köszönhetően kevésbé lóg ki az egységről, ezért annak az esélye, hogy normál esetben szállítás közben letörik, gyakorlatilag nulla.

Opció: hosszított élettartamú víz-és szennyszűrő

Képzelje csak el, ha 20.000 forintba kerülne egy porlasztó a legújabb gépéhez, még tartalékba is venne, ugye? Amíg nem ez a helyzet, érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy az akár hét számjegyű alkatrészcsere-számlát elkerüljük: bár 20.000 forintért mi sem tudunk porlasztót adni, egy fantasztikus 25 mikronos víz-és szennyszűrőt viszont igen, amely a gyári technológiának köszönhetően hosszított élettartamú, akár 150.000 liter átpumpált mennyiségen keresztül szűri a gázolajból a szennyeződéseket és a vizet, így járul hozzá közös nyomócsöves dízelmotorja egészségéhez.

Miért válasszon minket?

20 év garancia

Minőségi termékek, akár 20 év garanciával

Saját szervizhálózat

Saját szervizhálózat az ország területén

Piacvezető pozíció

Piacvezető pozíció, hiteles referenciák

forgalmazói tapasztalat

20 éves forgalmazói tapasztalat

Referencia munkáink

Red Kft – Fuvarozás – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Görcsös Ferenc – mezőgazdasági vállalkozó – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Sámoly Ádám – Mezőgazdasági vállalkozó – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Sándor Gyula – COBEX Hungária Kft – Gázolajkút

Referencia megtekintése »

Bognár Zoltánné – Mezőgazdasági vállalkozó – Gázolajkút

Referencia megtekintése »