• Kingspan AgriMaster 15000 literes Nitrosol tartály, folyékony műtrágya tároló

Kingspan AgriMaster 15000 literes Nitrosol tartály, folyékony műtrágya tároló

Ajánlatkérés

    Kingspan AgriMaster 15 000 literes Nitrosol tartály

    Folyékony műtrágya tároló tartály a piac legvastagabb falával és legjobb garanciájával

    Az UV-álló, 10 év garanciás Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály Magyarország legtöbb példányban értékesített prémium, rotációs öntéssel készült folyékony műtrágya tárolója, a konkurensek között a legvastagabb fallal, amely garantálja, hogy befektetése nem úszik el még a legzordabb körülmények ellenére sem.

    A piac legvastagabb fala

    A Kingspan AgriMaster a legmodernebb eljárással, rotációs öntéssel hegesztések és illesztések nélkül készül, az alján körülbelül 4, a tetején pedig 2 centiméter falvastagsággal rendelkezik, amely garantálja, hogy befektetése egy lyukadás miatt nem folyik szét. A fenti adatok egyébként a legnagyobbak a piacon.

    Pofonegyszerű telepítés

    A telepítéshez elég egy akár már meglévő vízszintens, minimum 3×3 méteres, 20-25 centi vastag vasalt beton. Magassága miatt nem szükséges kikötni vagy lerögzíteni sem.

    Mindenálló

    Európa legnagyobb öntőgépével egy anyagból, folyásra hajlamos illesztés és hegesztés nélküli rotációs öntéssel készült, amely a legbiztonságosabb tárolási módot adja. Ennek, és a 100% csúcsminőségű polietilénnek is köszönhető, hogy a nitrosol tartály UV-és időjárásálló, rágcsáló álló, valamint mechanikai sérülésálló is.

    Nincs többé rozsda

    A folyékony műtrágya agresszív anyag, az acélt, vasat például pillanatok alatt megeszi, tehát egy vas tartályban tárolt nitrosol folyamatos veszélyforrás a környezetre. Szerencsére a tartály alapanyagául szolgáló 100% csúcsminőségű polietilén ellenáll a folyékony műtrágya maró hatásának, ráadásul UV-álló is.

    A legjobb garancia

    A piac legbiztonságosabb tartálya mellé természetesen a piac legjobb garanciája jár! A teljes garanciaidő alatt egyedülálló, 200%-os védelmet biztosítunk, azaz ha a normál használat mellett az AgriMaster kilyukad vagy folyik, nem csak a tartályt javítjuk vagy cseréljük, de megtérítjük a kifolyt műtrágyát is. Ezzel még nincs vége, hiszen ez nem csak a szokásos egy évig érvényes: a fenti, 200%-os garancia egészen a gyártástól számított 10 évig tart!

    Tárolható anyagok

    A Kingspan AgriMaster nem csak folyékony műtrágyára kiváló, tárolhatóak benne egyéb anyagok is, például a teljesség igénye nélkül:

    • melasz (akár automata keverő- és kiszolgáló rendszerrel)
    • víz (bár erre az AquaBank, az AgriMaster vizes verziója lényegesen kedvezőbb áron kívál megoldást)
    • AdBlue
    • Különféle savak

    Nitrosol tartály méretek:

    Magasság: 4,33 méter
    Körméret: 2,35 méter
    Súly: kb. 650 kg
    Falvastagság: 2-4 centiméter

    Opciók

    • Feltöltőcső a tartály tetejéről munkaszintre hozva: Bár az AgriMaster alulról is tölthető, ezzel a munkaszintre, kb. 1,5 méterre hozott PE csővel lehetőség nyílik a felülről töltésre is
    • DT-Nitromix ki-és betároló keverőrendszer: A Derby-Túr saját fejlesztésű, szivattyúval egybeépített keverőrendszere jóval több, mint a tartály tetejének és aljának összekötése, hiszen a beépített 380V szivattyú segítségével a tartály nem csak adalékoláskor vagy a régi készlet felfrissítésekor elengedhetetlen keverést valósítja meg, de szerelés nélkül, egy csap állításával a szállító kamionból a tartályba szivattyúzza a folyékony műtrágyát, vagy külső tartályba, permetezőbe is továbbítja azt. A DT-Nitromix keverőrendszer rendkívül népszerű, Kingspan AgriMaster folyékony műtrágya tároló tartályt vásárló partnereink 82%-a bepipálja az extralistán.
    • Digitális szintjelző: Mindig tudhatja, pontosan mennyi van a tartályban! Pontos kijelzés százalékban, centiméterben és literben is, LCD-kijelzővel
    • 3” rozsdamentes alsó csap: Ha nem elég a 2”.

    Tulajdonságok:

    • Falvastagság: 2-4 centiméter
    • Térfogat: 15.000 liter
    • Alsó csap: 2” rozsdamentes csatlakozó golyóscsappal, felár nélkül kérhető STORZ kapoccsal is
    • Tartály anyaga: 100% csúcsminőségű polietilén
    • Szellőzők a tartály tetején: A Nitrosol tartály tetőn szellőzők találhatóak, amelyek levegőt engednek a tartály belsejébe, ezért sem feltöltéskor, sem kitankoláskor nincs szükség ezek állítására
    • Búvónyílás: A 24″ méretű búvónyíláson keresztül a tartály belseje könnyen ellenőrizhető. A fenti szellőzőknek köszönhetően ezt a folyékony műtrágya tároló tartály töltésekor sem kell felnyitni.

    Ingyenes szállítás a lehető legrövidebb időn belül

    A Derby-Túr minden megrendelt Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály szállítását díjmentesen végzi magyarországi telephelyre, annak platóról való levétele azonban a megrendelő feladata. A leemelés legalább 1,8 méter hosszú targoncavillával, vagy daruval kell, hogy történjen.

    A tartályokat a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk le, amely annak köszönhető, hogy a Nitrosol tartályból Magyarország legnagyobb, több, mint 50 darabos raktárkészletével rendelkezünk.

    Kevés a 15.000? Akkor önnek a 22.000 vagy a 28.000 való!

    A Kingspan AgriMaster 22.000 és 28.000 literes verziója minden fenti előnnyel rendelkezik, ráadásul űrtartalmuk miatt előbbibe egy teljes kamion és több, mint 2 teljes IBC tartálynyi, utóbbiba majd’ másfél kamionnyi műtrágya fér bele. Kattintson ide a 22.000 literes tartály megtekintéséhez! Vagy kattintson ide a 28.000 literes tartály megtekintéséhez!

    Magyarország legbiztonságosabb és legnépszerűbb nitrosoltartálya raktárról elérhető a kizárólagos importőr Derby-Túr Kft-nél! Kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén!

      • Minőségi termékek

        akár 20 év garanciával

        Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

      • Saját szervizhálózat

        az ország egész területén

        Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

      • Ügyfélszolgálat

        0-24 órában elérhető

        Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

    Hasonló termékek

    Aktuális ajánlatunk

    Bezárás
    Pályázatok