• Kingspan AgriMaster 20000 literes Nitrosol tartály, folyékony műtrágya tároló

Kingspan AgriMaster 20000 literes Nitrosol tartály, folyékony műtrágya tároló

Ajánlatkérés

  Kingspan AgriMaster 20 000 literes Nitrosol tartály

  Folyékony műtrágya tároló tartály a piac legvastagabb falával és legjobb garanciájával

  Az UV-álló, 10 év garanciás Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály Magyarország legtöbb példányban értékesített prémium, rotációs öntéssel készült folyékony műtrágya tárolója, a konkurensek között a legvastagabb fallal, amely garantálja, hogy befektetése nem úszik el még a legzordabb körülmények ellenére sem.

  A piac legvastagabb fala

  A Kingspan AgriMaster a legmodernebb eljárással, rotációs öntéssel hegesztések és illesztések nélkül készül, az alján körülbelül 4, a tetején pedig 2 centiméter falvastagsággal rendelkezik, amely garantálja, hogy befektetése egy lyukadás miatt nem folyik szét. A fenti adatok egyébként a legnagyobbak a piacon, amelyet a tartály súlya és tölthetősége is alátámaszt: a 20.000 literes AgriMaster több, mint 1 tonnás súlya lényegesen magasabb, mint a hasonló méretű konkurenseké.

  Pofonegyszerű telepítés

  A telepítéshez elég egy akár már meglévő vízszintens, minimum 3×3 méteres, 20-25 centi vastag vasalt beton. Magassága miatt nem szükséges kikötni vagy lerögzíteni sem.

  Mindenálló

  Európa legnagyobb öntőgépével egy anyagból, folyásra hajlamos illesztés és hegesztés nélküli rotációs öntéssel készült, amely a legbiztonságosabb tárolási módot adja. Ennek, és a 100% csúcsminőségű polietilénnek is köszönhető, hogy a nitrosol tartály UV-és időjárásálló, rágcsáló álló, valamint mechanikai sérülésálló is.

  Egy kamion belefér?

  Egy kamion körülbelül 19.500 liter folyékony műtrágya kiszállítására alkalmas annak 1,3kg/liter fajsúlya miatt. Bár az AgriMaster 20.000-be körülbelül 20.500 liter folyékony műtrágya fér, az egész kamionos mennyiségre mégsem tudjuk teljes szívből ajánlani, mivel ahogy minden hasonló tartályon, az alsó csap pár centivel feljebb van elhelyezve, mint a tartály alja, így még kiürített állapotban is benne marad 500-700 liter. Éppen ezért, bár a teljes kamionnyi mennyiség teljesen leürített állapotban talán bele is fér, de elképesztő tervezést kíván minden egyes szállítmány szervezése, amelyre a folyékony műtrágya szórására megfelelő pár nap nem feltétlenül kínál lehetőséget. Éppen ezért, ha Ön szezononként minimum 2 kamion folyékony műtrágya használatát tervezi, akkor AgriMaster 20.000-ből legalább 2 darab vásárlását javasoljuk, vagy az AgriMaster 22.000-t(1 teljes kamion és minimum 2 IBC tartály mennyiség belefér) vagy az AgriMaster 28.000-t (majd’ másfél kamionnyi szállítmány belefér).

  Nincs többé rozsda

  A folyékony műtrágya agresszív anyag, az acélt, vasat például pillanatok alatt megeszi, tehát egy vas tartályban tárolt nitrosol folyamatos veszélyforrás a környezetre. Szerencsére a tartály alapanyagául szolgáló 100% csúcsminőségű polietilén ellenáll a folyékony műtrágya maró hatásának, ráadásul UV-álló is.

  A legjobb garancia

  A piac legbiztonságosabb tartálya mellé természetesen a piac legjobb garanciája jár! A teljes garanciaidő alatt egyedülálló, 200%-os védelmet biztosítunk, azaz ha a normál használat mellett az AgriMaster kilyukad vagy folyik, nem csak a tartályt javítjuk vagy cseréljük, de megtérítjük a kifolyt műtrágyát is. Ezzel még nincs vége, hiszen ez nem csak a szokásos egy évig érvényes: a fenti, 200%-os garancia egészen a gyártástól számított 10 évig tart!

  Tárolható anyagok

  A Kingspan AgriMaster nem csak folyékony műtrágyára kiváló, tárolhatóak benne egyéb anyagok is, például a teljesség igénye nélkül:

  • melasz (akár automata keverő- és kiszolgáló rendszerrel)
  • víz (bár erre az AquaBank, az AgriMaster vizes verziója lényegesen kedvezőbb áron kívál megoldást)
  • AdBlue
  • Különféle savak

  Méretek:

  Magasság: 4,59 méter
  Körméret: 2,48 méter
  Súly: 750 kg
  Falvastagság: 2-4 centiméter

  Opciók

  • Feltöltőcső a tartály tetejéről munkaszintre hozva: Bár az AgriMaster alulról is tölthető, ezzel a munkaszintre, kb. 1,5 méterre hozott PE csővel lehetőség nyílik a felülről töltésre is
  • DT-Nitromix ki-és betároló keverőrendszer: A Derby-Túr saját fejlesztésű, szivattyúval egybeépített keverőrendszere jóval több, mint a tartály tetejének és aljának összekötése, hiszen a beépített 380V szivattyú segítségével a tartály nem csak adalékoláskor vagy a régi készlet felfrissítésekor elengedhetetlen keverést valósítja meg, de szerelés nélkül, egy csap állításával a szállító kamionból a tartályba szivattyúzza a folyékony műtrágyát, vagy külső tartályba, permetezőbe is továbbítja azt. A DT-Nitromix keverőrendszer rendkívül népszerű, Kingspan AgriMaster folyékony műtrágya tároló tartályt vásárló partnereink 82%-a bepipálja az extralistán.
  • Digitális szintjelző: Mindig tudhatja, pontosan mennyi van a tartályban! Pontos kijelzés százalékban, centiméterben és literben is, LCD-kijelzővel
  • 3” rozsdamentes alsó csap: Ha nem elég a 2”.

  Tulajdonságok:

  • Falvastagság: 2-4 centiméter
  • Térfogat: 20.000 liter, nitrosolból körülbelül 26.500 kg
  • Alsó csap: 2” rozsdamentes csatlakozó golyóscsappal, felár nélkül kérhető STORZ kapoccsal is
  • Tartály anyaga: 100% csúcsminőségű polietilén
  • Szellőzők a tartály tetején: A Nitrosol tartály tetőn szellőzők találhatóak, amelyek levegőt engednek a tartály belsejébe, ezért sem feltöltéskor, sem kitankoláskor nincs szükség ezek állítására
  • Búvónyílás: A 24″ méretű búvónyíláson keresztül a tartály belseje könnyen ellenőrizhető. A fenti szellőzőknek köszönhetően ezt a folyékony műtrágya tároló tartály töltésekor sem kell felnyitni.

  Ingyenes szállítás a lehető legrövidebb időn belül

  A Derby-Túr minden megrendelt Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály szállítását díjmentesen végzi magyarországi telephelyre, annak platóról való levétele azonban a megrendelő feladata. A leemelés legalább 1,8 méter hosszú targoncavillával, vagy daruval kell, hogy történjen.

  A tartályokat a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk le, amely annak köszönhető, hogy a Nitrosol tartályból Magyarország legnagyobb, több, mint 50 darabos raktárkészletével rendelkezünk.

  Kevés a 20.000? Akkor önnek a 22.000 vagy a 28.000 való!

  A Kingspan AgriMaster 22.000 és 28.000 literes verziója minden fenti előnnyel rendelkezik, ráadásul űrtartalmuk miatt előbbibe egy teljes kamion és több, mint 2 teljes IBC tartálynyi, utóbbiba majd’ másfél kamionnyi műtrágya fér bele. Kattintson ide a 22.000 literes tartály megtekintéséhez! Vagy kattintson ide a 28.000 literes tartály megtekintéséhez!

  Magyarország legbiztonságosabb és legnépszerűbb nitrosoltartálya raktárról elérhető a kizárólagos importőr Derby-Túr Kft-nél! Kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén!

   • Minőségi termékek

    akár 20 év garanciával

    Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

   • Saját szervizhálózat

    az ország egész területén

    Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

   • Ügyfélszolgálat

    0-24 órában elérhető

    Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

  Hasonló termékek

  Aktuális ajánlatunk

  Bezárás
  Pályázatok