AdBlue kimérő szett 12V AdamPumps X-Blue + IBC tartály

271000 Ft359000 Ft + ÁFA

Végre egy igazán profi kimérő, ami ADR-engedélyes IBC tartály segítségével gondoskodik gépei AdBlue folyadékkal való minél gyorsabb és egyszerűbb ellátásáról

Törlés

AdBlue IBC tartály AdamPumps X-Blue 12V AdBlue kimérő szettel

AdamPumps X-Blue AdBlue kimérő szett 12V szivattyúval, automata pisztollyal, extra felszereltségként akár digitális átfolyásmérővel és 3D szúrővel, grátiszként ADR-engedélyes új IBC tartállyal összekötve, hogy gépeibe biztosan a legjobb minőségű adalék kerüljön, a lehető legkényelmesebb módon!

 

ADR engedélyes új IBC tartály

Jelen szettben vadonatúj, még sosem használt, ADR-minősítésű IBC tartályt adunk, amellyel biztos lehet benne, hogy gépeibe, kamionjaiba nem jut szennyeződés egy esetleg nem megfelelően végzett takarítás után.

Az ár az alsó bekötést tartalmazza.

 

PISZTOLYNAK KIALAKÍTOTT KÜLÖN ZSEB

 

A külön, cseppfogóval rendelkező zseb felfogja a pisztolyból esetlegesen csöpögő AdBlue-t, így védve a tartály környezetét és a szállítójárművet is

 

ADBLUE KIMÉRŐ SZETT 12V FELSZERELTSÉGE

  • X-Blue AdBlue szivattyú 36 liter/perc teljesítménnyel, 2 méter kábellel, by-pass szeleppel
  • Automata pisztoly, amely lekattan ha tele a tank
  • 8 méter tömlő, amelyből körülbelül 1 méter a szivattyú és a tartály közé kerül
  • Csatlakozások, bilincsek a bekötéshez
  • 3 év garancia a komplett berendezésre

A galériában látható képeken lévő modell extra felszereltsége lehet: digitális átfolyásmérő, felső bekötés, ezeket az alapár nem tartalmazza.

 

OPCIÓ: DIGITÁLIS ÁTFOLYÁSMÉRŐ

Digitális AdBlue átfolyásmérő segítségével mindig láthatja, mennyit tankolt! Total és napi számlálóval is rendelkezik, ezek közül csak az utóbbi nullázható, pont mint egy autó km-számlálója esetén.

 

OPCIÓ: 3D SZINTETIKUS SZŰRŐ

A gépek, autók AdBlue-szivattyúi egyre bonyolultabb, precízebb gépezetek, ennek megfelelően csak a legtisztább, tényleg szennyeződésmentes AdBlue-val üzemelnek hibátlanul. A szintetikus 3D szűrő segítségével ennek biztosítása gyerekjáték!

 

Figyelem, ez a szett elérhető 230V verzióban is, ezt megtalálja IDE KATTINTVA!

További információk

Tömeg 1001 kg
X-Blue AdBlue kimérő felszereltség

3D szűrővel, digitális átfolyásmérő nélkül, Alapfelszereltség, Digitális átfolyásmérővel, 3D szűrővel, Digitális átfolyásmérővel, szűrő nélkül