Kingspan BlueMaster Basic Plus 5000 szimplafalú AdBlue tartály dobozzal

760000 Ft960000 Ft + ÁFA

Költséghatékony szimplafalú AdBlue tartály 100% csúcsminőségű polietilénből, zárható dobozzal a kimérőszerkezetnek. Felejtse el a kannázást vagy az IBC-t, váltson telepíthető tartályra!

Törlés

Kingspan BlueMaster Basic Plus szimplafalú 5000 literes AdBlue tartály zárható kimérődobozzal

 

A Kingspan BlueMaster Basic Plus 5000 költséghatékony AdBlue tartály zárt helyen, védett állapotban tartja a fagyásra leginkább hajlamos kimérőszerkezetet, miközben szimplafalú kialakítása miatt a legköltséghatékonyabb választás!

 

UV- és időjárásálló

 

A 100 % csúcsminőségű polietilénből készült tartályfalnak, és a hegesztések és illesztések nélküli gyártást lehetővé tevő rotációs öntési technológiának köszönhetően a Kingspan BlueMaster Basic Plus AdBlue tartály ellenáll az UV-fénynek és az időjárás viszontagságainak is, ráadásul a rágcsálók és a mechanikai sérülések ellen is védett.

 

Gyártói-és anyagmegfelelőség

 

Minden BlueMaster kültéri AdBlue-tartály megfelel a legmagasabb gyártói- és anyaghasználati szabványoknak (ISO 22241, DIBT, BS EN ISO 9001:2008), így gondoskodva az AdBlue kémiai összetételének megőrzéséről.

 

Tudás & szakértelem

 

A Kingspan szakértői több, mint 40 éve terveznek és gyártanak folyadéktárolókat, az elmúlt 10 évben pedig AdBlue-gyártókkal is együtt dolgoznak a legbiztonságosabb és legkörnyezettudatosabb AdBlue kút megalkotásának érdekében.

 

Tartály tulajdonságai:

 

  • Rotációs öntési eljárással készült tartály homogén, hegesztés nélküli technológia, falvastagság 7 -9 mm, minősített anyagokból.
  • Dupla zárral szerelt szekrény a kimérőszerkezet megóvására
  • Levegőztető sapka

 

Kimérőszerkezet:

 

  • AdBlue szivattyú 32 liter/perc teljesítménnyel, 230V
  • PIUSI K24 digitális átfolyásmérő (opció)
  • 6 méter tömlő
  • Manuális töltőpisztoly (opció: automata pisztoly forgócsuklós csatlakozással)
  • Zárható doboz

 

Ingyenes szállítás Magyarország területén belül!

 

Opciók

 

Tömlődob

Automata 8 méteres tömlődob AdBlue folyadékhoz

Kingspan XTrack tankolóautomata

Teljeskörű ellenőrzés és nyomonkövetés a Kingspan saját fejlesztésű tankolóautomatájával, RFID azonosítással és interneten is elérhető tankolásösszesítővel.

További információk

Tömeg 1001 kg
Kingspan BlueMaster Basic Plus felszereltség

Alapfelszereltség, Automata pisztoly, átfolyásmérő nélkül, K24 digitális átfolyásmérővel, K24 digitális átfolyásmérővel, automata pisztollyal