• 1000 literes műanyag csapos IBC tartály ADR vizsgával

1000 literes műanyag csapos IBC tartály ADR vizsgával

  • ÚJ 1000 literes IBC tartály 2,5 + 2,5 év ADR vizsgával, kötelező bárcákkal és a gázolaj közúti szállítására vonatkozó szabályozások leírásával, amelyek betartásával legálisan szállítható közúton gázolajjal töltve is. Kerülje el a büntetést, szállítson hivatalos IBC tartályban!

    Legfontosabb jellemzők:

    • Gyártó: Maschio Pack
    • ADR vizsga: 2,5 év, amely 2,5 évvel meghosszabbítható
    • Állapot: ÚJ, sosem használt
    • Gázolaj közúti szállítására alkalmas: igen, 999 literig

    Szállítás:

    20.000 Ft + ÁFA szállítási költség Magyarország területén

    140.000 Ft + ÁFABruttó: 177.800 Ft

Ajánlatkérés

    Manyag csapos IBC tartály ADR vizsgával gázolaj szállítására, 1.000 literes méretben

    Műanyag Új 1000 literes IBC tartály ADR vizsgával és a közúti szállításhoz elengedhetetlen matricákkal(bárcákkal), műbizonylattal és egy betartandó intézkedéseket tartalmazó dokumentummal adjuk át, amellyel lehetőség nyílik 1000 liter alatti mennyiség szállítására ADR-es jármű nélkül (akár egy egyszerű pick-uppal, pl. Toyota Hilux, Mitsubishi L200, Mazda BT50, stb.), illetve a sofőrnek sem szükséges ADR-vizsga.

    A tartály 5 évig szállítható közúton, de ehhez 2,5 évnél újra kell engedélyeztetni. Az IBC engedélyeztetés nem nagy költség, ráadásul több megyeszékhelyen, valamint mezőtúri telephelyünkön is elvégeztethető, egyszerű eljárás!

     

    Az ADR tartályok a veszélyes áruk vasúton, közúton, vízen való tökéletes szállítási biztonságát garantálják. Valamennyi általunk forgalmazott ADR tartály rendelkezik UN31HAI/Y/D/BAM engedéllyel. Ezek az engedélyek a GGVS/ADR A.6. a GGVE/RID A. IV és a GGSee/IMDG Code 26.1/5 irányelvei szerinti veszélyes anyagok szállítására érvényesek. A HDPE műanyagból készült – engedélyezett – nagyméretű csomagolóeszköz kombinációk (ADR konténer) a jogszabály 5. fejezete szerinti kialakításának és felszerelésének megfelelően és az alábbi számok alatti vegyi anyagokhoz alkalmazható, mindaddig, míg a tartály anyagát és szerelvényeit a különböző vegyi anyagok nem támadják jobban, mint a vizsgálathoz alkalmazott szabvány folyadékok, víz, salétromsav 55 %-os, nedvesítőszer oldatok 5 % (ecetsav helyett), N-butyl-acetát és szénhidrogén keverék (megfelelő a White-spirit).
    Az összeférhetőségi vizsgálat alapján az ADR tartályban szállított folyadékok sűrűsége legfeljebb 1,9 kg/dm3 és gőznyomása – 50 Co-on legfeljebb – 110 kPa lehet.
    Töltésnél, szállításnál illetve tárolásnál az alábbi folyadékok hőmérséklete:
    ha p< 1,2 kg/dm3 , akkor maximum 50Co
    ha p> 1,2 kg/dm3 , akkor maximum 40Co lehet.

    Műanyag csaphoz előkészítve

    Ez az IBC a Magyarországon korábban legelterjedtebb műanyag alsó bekötéssel kompatibilis. Ha Ön egy meglévő tartályt szeretne lecserélni, valószínűleg ezt kell választania. Saját fejlesztésű fém csaphoz előkészített tartály is elérhető kínálatunkban, amelyet azoknak ajánlunk, akik sokat szállítják az IBC tartályt.

    Opciók:

    Összekötő készlet a szívóoldalhoz
    • átmeneti idom az IBC csapjára
    • szívócső
    • visszacsapószelep
    Kimérőszerkezettel szerelve gázolajhoz vagy AdBlue-hoz
      • Minőségi termékek

        akár 20 év garanciával

        Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

      • Saját szervizhálózat

        az ország egész területén

        Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

      • Ügyfélszolgálat

        0-24 órában elérhető

        Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

    Hasonló termékek

    Aktuális ajánlatunk

    Bezárás
    Pályázatok