Ünnepi nyitvatartás

2022 / 12 / 19

Lassan, de biztosan közeledünk a bejglievéshez és újévi ünnepléshez, így a Derby-Túr csapata is megpihen, alább olvashatja, hogyan:

Karácsony előtt

A Derby-Túr-nál hivatalosan 2022.12.22-ig, azaz csütörtökig leszünk jelen az irodában, azonban érdemes 21-én 16:00-ig elintézni a kéréseket, hiszen a tervek szerint 22-én, csütörtökön 1 órától elkezdjük a szokásos, idei hajtás után kifejezetten megérdemelt, pörköltfőzéssel és koccintással párosított év végi mulatságunkat, így csütörtök délutántól sem személyesen, sem telefonon nem leszünk elérhetőek.

Két ünnep között

A két ünnep között, azaz 12.27-12.30 közötti időszakban irodai ügyeletet nem tartunk, azonban a KAPCSOLAT oldalon található telefonos és egyéb elektronikus elérhetőségeinken állunk rendelkezésre.

2023 januártól

Az újévet is egy kis pihenéssel kezdjük, az irodába várhatóan 2023. január 4-től, szerdától térünk vissza újult erővel.

FONTOS: 2023 januártól új telephelyen, az 5400 Mezőtúr, Cs. Wágner u. 28-32 alatt várjuk kedves partnereinket, beleértve a GLS csomagpontra érkezőket is. Bejárat a Szolnoki út felőli kapun.

BŐVEBBEN A DERBY-TÚR ÚJ TELEPHELYÉRŐL

Internetes rendelés, webshop, e-mail

Webshop-unk természetesen az ünnepek alatt is nyitva tart, azonban a 2022.12.20. 14:00 után leadott megrendeléseket csak januárban tudjuk küldeni, ugyanis a költözés és az ünnepek alatt GLS szolgáltatásunk üzemel. Természetesen legendás rugalmasságunk most is él, így ha valakinek megalapozottan “tegnapra” van szüksége valamire, érdemes telefonálni.

Derby-Túr ünnepek
  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok