Ingyenes helyszíni felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás szakértőktől

Mindennapos tevékenységei közé tartozik a gázolaj, benzin, AdBlue szállítása, tárolása?

Gázolajkút, AdBlue-tartály vagy folyékony műtrágyatároló beszerzésén gondolkodik, de minél többet olvas a különböző kialakításokról, típusokról és felszereltségekről, annál bizonytalanabb? Minél mélyebbre úszik az engedélyeztetéssel kapcsolatos jogszabályok tengerében, annál több egymásnak ellentmondó információt talál, és már azon gondolkodik, hogy az egész nem is ér meg ennyit?

Ön jelenleg három lehetőség közül választhat: Az első, amikor marad a mostani megoldásnál, például gázolajkút esetében a kúton tankolásnál, ezzel akár milliós nagyságrendű összegeket hagyva az asztalon. A második, amikor találomra rendel egy berendezést, ami vagy kiszolgálja az igényeit, vagy nem, ne adj’ Isten még a törvényi előírásokkal sincs összhangban.

A harmadik lehetőség

Igénybe veszi a Derby-Túr teljesen ingyenes, kötelezettségek nélküli helyszíni felmérését és tanácsadását. A tanácsadás alkalmával szakértő kollégáink a kapott információk alapján segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb berendezést, ráadásul az Ön telephelyére szabva adnak gyakorlatias tippeket a tartály használatához a jogszabályi háttér figyelembevételével. Védőtávolságok? Betonozás? Szennyvízgyűjtő akna? Oldalra kitelepített kimérőszerkezet? Mindenre van válaszunk!

Nem a levegőbe lövöldözünk

25 év tapasztalatával és piacvezetőként több, mint 1.500 telepített gázolajkúttal a hátunk mögött rengeteg példa és esettanulmány áll a rendelkezésünkre, amelyekkel Önnek is a legjobb megoldást tudjuk javasolni.

Hogyan segítünk?

Első lépésként Ön kitölti a lenti adatbekérőt, ezután szakértő kollégánk 1-2 órán belül, vagy munkaszünet esetén a következő munkanap reggelén jelentkezik a megadott telefonszámon, és egy 5-10 perces egyeztetés alkalmával több ezres kínálatunkból közösen leszűkítik a lehetőségeket 2-3 termékre, amelyekről a beszélgetés után egy komplett, rejtett költségek nélküli árajánlatot küld. Az ajánlat átolvasása után egy előre megbeszélt időpontban szakértőnk kiszáll az Ön telephelyére, felméri a védőtávolságokat, lehetséges telepítési helyszíneket, valamint lehetőség nyílik a korábban kiküldött ajánlattal kapcsolatos felmerülő kérdések kivesézésére is. Az egyeztetés végén közös akarat esetén akár a szerződés is megkötésre kerülhet.

Még bizonytalan?

Az alábbi két videón olyan ügyfeleink számolnak be tapasztalataikról, akiknek szintén egy tanácsadás kereteiben segítettünk először:

Görcsös Ferenc, mezőgazdasági vállalkozó – Gesztely

Red Kft, Ronyecz Attila logisztikai vezető, fuvarozás – Mátészalka

Meggyőztük? Csak töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

  • Kerülje el

   a szállítási büntetést!

   A Derby-Túr 25 év tapasztalatával és ADR szakértő segítségével összeállított dokumentumából megtudhatja, hogyan szállíthat legálisan közúton akár 999 liter gázolajat!

  Bezárás
  Pályázatok