Víz és szennyvíz kezelés

Innovatív megoldásainkkal leegyszerűsítheti a szennyvíz kezelést, miközben akár milliókat spórolhat évente a “szippantós autó” kiszállási költségén, a majd’ tízszeresére emelkedő szennyvízdíjon, valamint azáltal, hogy a kinyert vizet öntözésre, vagy nem ivóvízként a háztartásban is hasznosíthatja, például a WC öblítésekor is.

A Kingspan prémium szennyvízkezelő rendszereivel 1-2 személyes hétvégi házaktól kezdve 20-30 ember munkahelyéül szolgáló telephelyeken át akár több száz fős szállodák kezelése is megoldott. Szakértőink segítenek a megfelelő rendszer kiválasztásában!

Ezen kívül a kategóriában esővíz kezelésére is talál megoldást: UV-álló telepíthető víztartályok fekete színben, 9000 és 28000 liter között prémium kivitelben, hegesztések és illesztések nélkül, 10 év garanciával.

Termékszűrő

Szennyvíz tisztító telep »  Esővíz tartály »

 • Mind a(z) 9 találat megjelenítve

 • Ingyenes

  helyszíni felmérés

  Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Derby-Túr blog

 • Kerülje el

  a szállítási büntetést!

  A Derby-Túr 25 év tapasztalatával és ADR szakértő segítségével összeállított dokumentumából megtudhatja, hogyan szállíthat legálisan közúton akár 999 liter gázolajat!

Bezárás
Pályázatok