Telepíthető gázolajkutak

Spóroljon akár több millió forintot évente prémium minőségű telepíthető gázolajkút segítségével. Ebben a kategóriában megtalálja a piacvezető Derby-Túr legnépszerűbb termékeit, így legyen szó medencés gázolajkút, konténerkút vagy duplafalú műanyag gázolajtartály telepítéséről, biztosan lesz egy jó megoldásunk. 2023-tól megkezdtük a prémium OMV gázolaj forgalmazását is, a termékadatlapokat szintén megtalálja ebben a kategóriában. Kérdés esetén kérjen ingyenes helyszíni felmérést és tanácsadást, vagy keresse szaktanácsadóinkat bizalommal a Kapcsolat oldalon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Termékszűrő

Gázolajkút medencében »    Konténerkút »    Műanyag gázolajkút »   Gázolaj »

 • 1–9 termék, összesen 22 db

 • Ingyenes

  helyszíni felmérés

  Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Derby-Túr blog

 • Kerülje el

  a szállítási büntetést!

  A Derby-Túr 25 év tapasztalatával és ADR szakértő segítségével összeállított dokumentumából megtudhatja, hogyan szállíthat legálisan közúton akár 999 liter gázolajat!

Bezárás
Pályázatok