OMV gázolaj EcoSmart

 • Prémium OMV EcoSmart Diesel üzemanyag saját telephelyre szállítva a kúti árnál akár 60 forinttal olcsóbban, kérésre tartállyal együtt a Derby-Túr-tól!

  Legfontosabb jellemzők:

  • Gyártó: OMV
  • Minőség: Prémium
  • Szállított mennyiségek: 4.000-től 30.000 literig
  • Kiszállítási idő: szerződéskötéstől 2 hét, utána akár másnapra


  Árajánlatot kérek

Ajánlatkérés

  Minőségben a normál és az OMV EcoPro Diesel üzemanyag között elhelyezkedő, kizárólag az ausztriai Schwechat-ban készülő OMV EcoSmart Diesel azok választása, akik újabb gépeik, autóik miatt nem a hagyományos gázolajat használnák, de nem szeretnék megfizetni a prémium gázolaj akár 30 forintos felárát sem.

  Ha elkerülné a heti vizitet a szerelőnél, és gondoskodna róla, hogy gépei mindig a legjobbjukat nyújtsák, a megoldás: eredeti OMV prémium gázolaj kiszállítás nagykereskedelmi áron a Derby-Túr-tól!

  Miért az OMV gázolaj?

  Mert Magyarországon csak itt érhetőek el a csúcsminőségű osztrák üzemanyagok közvetlenül a Schwechat-i gyárból, amelyekkel biztosan kihozhatja gépeiből a maximumot, az EcoSmart Diesel prémium üzemanyag ráadásul továbbfejlesztett HighTec teljesítménynövelő adalékot tartalmaz, amely még tovább növeli a hatékonyságot, miközben védi az üzemanyagrendszert és meghosszabbítja a motor élettartamát

  Miért a Derby-Túr-tól?

  Mert ma a magyar piacon mi vagyunk az egyetlen cég, aki mind tartályt, mind OMV prémium gázolajat kínál, és 3 oldalról is ismeri az Ön problémáját:

  • A tartály oldaláról: Majd’ 20 év forgalmazói múlttal és magasan piacvezető státusszal a hátunk mögött pontosan tudjuk, milyen tartályra van szüksége. 9.000 vagy 15.000 literes legyen? Sima kimérő vagy tankolóautomata? Engedélyeztetés? Megoldjuk! Ráadásul ha a tartályt és a gázolajat is tőlünk rendeli, gondoskodunk arról, hogy ne legyen bukkanó az úton, így sok idegeskedést és plusz munkát spórolunk meg Önnek is. Ha együtt rendel a Derby-Túr-tól, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltőcső érkezik, ráadásul előbb a tartályt, majd a gázolajat szállítjuk, és nem fordítva, amely külön szolgáltatóknál nem ennyire magától értetődő folyamat.
  • A gázolaj oldaláról: Az OMV hivatalos ügynökeként segítünk abban, hogy Ön is akár 60 forinttal a benzinkúti ár alatt tankoljon literenként, miközben gépei csúcsteljesítményt adnak le a prémium minőségű gázolaj áldásos hatásai miatt.
  • A felhasználó oldaláról: Bizony, a felhasználó oldaláról is! A Derby-Túr-nál gépeink, autóink és teherautóink körülbelül évi 50.000 liter gázolajat használnak fel, így nem csak vizet prédikálunk, mi is saját tartályból OMV gázolajat tankolunk! Felhasználóként pontosan tudjuk, hogy az idő pénz, ezért amennyiben nálunk ír alá OMV gázolaj kiszállítási szerződést, mi maximum 2 héten belül szállítunk is!

  Mit kell tudnia?

  • A Derby-Túr-nál OMV nagykereskedelmi gázolajat rendelő új partnereknek a szerződéskötéstől számított 2 héten belül szállítunk
  • A 11:30-ig beérkező megrendeléseket másnapra teljesítjük
  • Utólagos fizetés biztosított hitelkeret segítségével
  • Minimális rendelési mennyiség 4.000 liter, de lehetőség van 6.000, 8.000, 10.000 literes mennyiségek rendelésére is, egészen 30.000 literig. Nagyobb tételű megrendelés esetén természetesen az ár is lényegesen jobb lesz.

  Speciális telephely vagy igények alapján a fentiekben eltérés tapasztalható, ilyen esetekben munkatársunk ezt előre jelzi.

  A Derby-Túr javaslata: OMV EcoSmart Diesel

  Majd’ 20 flottából álló, átlagosan 2-3 éves autópark tulajdonosaként, és évi 50.000 literes gázolajfogyasztás mellett nekünk sem mindegy, mit tankolunk, épp ezért rendeljük minden alkalommal az OMV EcoSmart DIesel gázolaját saját tartályunkba. A mi esetünkben a környékbeli “színes” kúton kapható normál gázolaj árához képest ez körülbelül bruttó 60 forintos különbséget jelent, így amellett, hogy prémium üzemanyagot tankolunk az összes járműbe, még évente nagyjából 3.000.000-ot meg is takarítunk!

  OMV EcoSmart Diesel – korszerű üzemanyag, okos előnyök

  Korszerű dízelüzemanyag, amelyben az OMV kiváló minőségű schwechati üzemanyagát kombinálja egy speciálisan kifejlesztett, innovatív HighTec teljesítménynövelő adalékcsomaggal. Az OMV EcoSmart Diesel:

  • Tisztán tartja az üzemanyagrendszert
  • Megnöveli a motor élettartamát
  • Optimalizálja a motor teljesítményét
  • Csökkenti a karbantartási költségeket
  • Csökkenti a fogyasztást és a károsanyag kibocsátást

  Más szóval: Az OMV EcoSmart Diesel használata közben lényegesen gazdaságosabbá válik az üzemeltetés.

   

  Ön is prémium OMV gázolajat tankolna saját telephelyén, miközben évente akár milliókat spórol a kúti árhoz képest? Kérjen ajánlatot a Derby-Túr-tól még ma a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén!

   

   

   • Minőségi termékek

    akár 20 év garanciával

    Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

   • Saját szervizhálózat

    az ország egész területén

    Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

   • Ügyfélszolgálat

    0-24 órában elérhető

    Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

  Hasonló termékek

  Aktuális ajánlatunk

  Bezárás
  Pályázatok