• DESO 5000 gázolajkút
  • Original price was: 990.000 Ft.Current price is: 929.000 Ft. + ÁFA
  • Kosárba

DESO 5000 gázolajkút

 • 5000 literes telephelyi gázolajtartály dupla fallal, kiváló ár/érték aránnyal, azonnali szállítással a készlet erejéig.

  Legfontosabb jellemzők:

  • Gyártó: DESO
  • Űrtartalom: 5000 liter
  • Méret: 2460 x 2050 mm (körméret x magasság)
  • Súly: kb. 300 kg

  Szállítás:

  ingyenes telepre szállítással Magyarország területén Ft + ÁFA Magyarország területén

  Original price was: 990.000 Ft.Current price is: 929.000 Ft. + ÁFABruttó: 1.179.830 Ft

Ajánlatkérés

  5000 literes gázolajtartály a Derby-Túr-tól a készlet erejéig!

  A DESO kék ajtós verzióját már felváltotta az újabb, zöld ajtós, Kingspan DESO 5000 névre kereszelt modell, azonban szerencsére mi még jó előre betáraztunk egy nagyobb mennyiséget, amit a készlet erejéig fantasztikus áron rendelhet meg.

  Egy anyagból készült

  A világszínvonalú rotációs öntési technológiának hála minden DESO tartály egy anyagból készül, így nem találhatóak rajta folyásra hajlamos hegesztések és illesztések sem.

  Többlépcsős szűrés

  A szivattyúban található kb. 100 mikronos szűrő mellett minden DESO üzemanyagkúthoz professzionális 25 mikronos szennyszűrőt adunk, amely a vizet is leválasztja, így védve pénztárcáját egy adagoló- vagy porlasztócsere brutális kiadásától.

  UV-álló

  A gázolaj biodízel-tartalmának növekedése miatt ajánlott UV-álló tárolóedényt beszerezni. A DESO-tartályok esetében a külső-és belső tartály is ellenáll a napnak, hatékonyan védve értékes üzemanyagát.

  Erősebb kialakítás

  A DESO 5000 tervezésekor figyelembe vették a megnövekedett terhelést is, így kapott a tartály például megerősített ajtót vagy plusz lefogatásokat, amelyek mind-mind hozzájárulnak a biztonságos használathoz.

  Felszereltség

  Az 5000 literes DESO gázolajkút minden olyan felszereltséget tartalmaz, amire egy profi gazdálkodónak szüksége lehet, például:

  • 79 liter/perc teljesítményű szivattyú
   PIUSI Panther 230V hálózatról működő szivattyú 79 liter/perc teljesítménnyel – ez a benzinkúti személyautós szivattyúk teljesítményének majd’ duplája
  • Digitális átfolyásmérő
   PIUSI K24 digitális átfolyásmérő óra nullázható és összesítő számlálóval, 1% pontossággal – mindig tudni fogja, mennyit tankol
  • Automata kiadagoló pisztoly
   Automata pisztoly forgócsuklós csatlakozással – a pisztoly leáll, ha a gázolaj eléri a teli szintet, így spórolva meg a kiömlésből származó károkat
  • 6 méter tömlő
   6 méter olajálló tömlő – nem kell centiznie a géppel, ez még a kombájn 3 méteren lévő tankját is kényelmesen eléri
  • Gázolaj finomszűrő
   25 mikronos, professzionális víz- és szennyszűrő – közös nyomócsöves dízelmotorokhoz elengedhetetlen
  • Digitális szintjelző
   Digitális, hordozható kijelző – könnyen olvasható, a tartálytól 50 méterre működik; akár az irodából is tudni fogja, mikor kell gázolajat rendelnie
  • 3″ ELAFLEX csatlakozó
   Magyar szabvány 3″ csatlakozó a tartály tetején, amelyen keresztül akár mi is megtöltjük prémium minőségű OMV gázolajjal a tartályt

  Garancia

  Unja már az egy évig (sem) használható, már a gyártáskor kidobásra ítélt portékát? A DESO tartályokkal nem kell ettől tartania, ezek hosszú évekig segítik munkájában! A hivatalos , Derby-Túr által biztosított gyártói garancia minden gázolajkútra 10 év tartálygarancia, és 2 év teljeskörű garancia.

  Egyéb DESO gázolajkút méretek

  Ha túl nagy, vagy túl kicsi, ajánljuk az egyéb DESO méreteket is:

  DESO 2500 literes gázolajkút
  DESO 1340 literes gázolajkút

  Siessen, míg rendelhető

  Ahogy fentebb is írtuk, a DESO 5000 literes gázolajkút addig rendelhető, míg raktáron van, ezért érdemes sietni.

  NAK Napok akció június 25-ig!

  Bár a szándék részünkről megvolt, a tavalyi feltételek drasztikus megváltozása miatt sok év után először idén nem megyünk NAK napokra, ezért sajnos nem tudunk személyesen találkozni. A jó hír, hogy így nem kell standot fizetnünk, termékeket szállíítanunk vagy a kollégáknak szállást biztosítanunk, ezért talán az idei év legjobb árait tudjuk biztosítani az így megspórolt összegből, valamint azáltal, hogy ilyenkor beszállítóink is besegítenek.

  Akciónk szigorúan a készlet erejéig, vagy 2024. június 25-ig érvényesek.

  Ráadásul ezt a terméket 2024. június 29-ig megrendelve még egy ajándék EB-labdát is adunk! Rendeljen most!

  Gyakori kérdések és válaszok

  • A szállítás szinte minden esetben a Derby-Túr saját 3,5 vagy 7,5 tonnás platós autóival történik. A helyszínre szállítást az ár tartalmazza, a platóról való levétel azonban a megrendelő feladata. Erre méretei miatt mindenképpen teleszkópos rakodót, vagy villahosszabbítóval rendelkező targoncát ajánlunk.

  • Alapesetben igen, azonban külön megegyezés esetén tudunk mi is biztosítani.

  • Röviden, nem sokban. Magyarország egyik kedvenc 5000 literes tartálya 2023 nyarától már KIngspan DESO-ként rendelhető, a Kingspan-ra jellemző zöld-szürke színben, frissített részletekkel, az alap tartály és a felszereltség azonban teljesen megegyezik.

  • Mert ez egy régebbi modell, amit már nem lehet rendelni a gyártótól, így az utolsó darabokra nagyobb kedvezményeket tudunk kínálni. Fontos, hogy a tartályok 2-3 hónapnál nem régebbiek, a garancia vásárlásuktól él, ráadásul szerkezetileg megegyeznek zöld-szürke társaikkal.

   • Minőségi termékek

    akár 20 év garanciával

    Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

   • Saját szervizhálózat

    az ország egész területén

    Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

   • Ügyfélszolgálat

    0-24 órában elérhető

    Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

  Hasonló termékek

  Aktuális ajánlatunk

  Bezárás
  Pályázatok