9000 literes konténerkút kimérőszerkezettel

Ajánlatkérés

  Righetto CD90 9.000 literes konténerkút GE50/PRO kimérőszerkezettel

  Válassza a legjobbat, vásároljon a piacvezetőtől! 9.000 literes konténerkút 100% kármentőmedencével, digitális mérőórás kimérőszerkezettel, 3″ szabvány töltőcsatlakozóval és ingyenes szállítással, 10 év garanciával a Derby-Túr-tól! Referencia maximum 30 km-en belül Öntől!

  Mit nyerhet Ön egy 9.000 literes konténerkúttal?

  Röviden: időt és pénzt.

  Hosszabban:

  • Egy saját gázolajtartály a tulajdonos számára mindig nyitva áll, így nem vesznek el értékes munkaórák az üzemanyag hiánya miatt
  • A magyarországi nagykereskedők 6.000 liter gázolajat a helyi benzinkúti árnál jellemzően literenként 20-30 forinttal olcsóbban szállítanak ki, így évi 100.000 literes gázolajfogyasztásnál már akár 1 év alatt visszajöhet a befektetett költség
  • A saját konténeres gázolajtartályt a tulajdonos az igényei alapján helyezheti el, így a gépeknek nem szükséges megtenni a benzinkútig akár több kilométer távolságot, ezzel csökkentve a motorkopást, és a nem munkával töltött üres órák számát is
  • Egy konténerkút zárható, így egy lakattal és egy pár ezer forint havidíjas riasztóval 100%-os védettséget nyújt drága gázolajának, és ezzel együtt pénztárcájának.
  • Saját gázolajkút segítségével kikerülhető a 2024 január 1-től érkező brutális, 41 forintos jövedéki adó emelés, hiszen letárolható a december 31-ig érkező, emeléstől mentes gázolaj is benne.

  Miért a Derby-Túr-tól?

  • Mert Magyarország vezető vállalkozása vagyunk telephelyi gázolajkutak értékesítésében
  • Mert 17 éve foglalkozunk gázolajkutak kereskedelmével, így hosszútávú tapasztalatokkal rendelkezünk
  • Mert gázolajkutaink alapfelszereltségét úgy állítottuk össze, hogy az üzemeltetés a lehető legkényelmesebb legyen, de ne kelljen kompromisszumokat kötni az ár érdekében
  • Mert ajánlatunk nem tartalmaz rejtett költségeket, bukkanókat
  • Mert Magyarországon bárhonnan telefonál is, 30 kilométeren belül biztosan tudunk referenciát mondani
  • Mert célunk, hogy Ön ne csak az üzletkötéskor, hanem hosszú évek múlva is elégedett legyen
  • Mert egy esetleges meghibásodás esetén raktárkészletet tartunk, így legkésőbb a következő munkanapra Önnél lehet a cseredarab
  • Mert ha a cseredarab nem elegendő, profi szervizes csapatunk a lehető legrövidebb idő alatt rendelkezésre áll, így kerülve el az ebből adódó leállást

  Tartály tulajdonságai:

  Szimplafalú fekvőhengeres tartály 3 mm-es falvastagsággal, 15’ acél konténerben kialakított 100 %-os kármentőtérrel, az előírt szerelvényekkel (Ø 420 mm-es dómfedél, túltöltésgátló, alsó, szabványos csatlakozójú 3”-os Elaflex töltőcsonk, 6/4” réz kilégzőgomba robbanászárral, 1”-os szívócső visszacsapó szeleppel, 1”-os leeresztő nyílás ledugózva, úszós szintjelző). A tartály kb. 0,5 mm vastagon olajálló műgyanta alapú bevonattal bevonva.

  A szabvány 15’-as acélkonténer vízzáró módon hegesztve, az előírt emelési pontokkal, 2 db vízzáró szellőzőnyílással, a tartályhoz gyártva, a megfelelő helyeken megerősítve, homlokzati duplaajtó rúdzárral szerelve. A 100%-os kármentőtér lezárása kiszerelhető, szigetelt homlokfallal a tartály későbbi esetleges kivételéhez. A magyarországi telepre szállítást az ár tartalmazza!

  Konténerkút kimérőszerkezet:

  GE50/PRO:

  • 60 liter/perc teljesítményű szivattyú by-pass szeleppel és belső szűrővel
  • PIUSI K600 B/3 digitális literszámláló +- 0,5 % pontossággal, nullázható és összesítő számlálóval
  • 70 liter/perc telj. automata töltőpisztoly forgócsuklós csatlakozással
  • 25 µ vízmegkötő szennyszűrő hosszított élettartammal
  • 1″-os 8 m hosszú gumitömlő
  • Zárható lemezszekrény
  • 3 funkciós főkapcsoló ( áramellátás, szintblokkoló a szivattyú üresjárati védelmére, rozsdásodás elleni elektrokatalitikus védelem a tartályra)

  Méretek: 4545 × 2438 × 2591 cm, súlya körülbelül 2,5 tonna

  Garancia

  A bombabiztos Righetto 9.000 literes konténerkút mellé 10 év átlyukadás elleni garanciát biztosítunk, valamint 2 év teljeskörű garanciát adunk a kimérőszerkezetre és egyéb felszerelésekre is.

  Szállítás

  Ez a konténerkút általában van raktáron, ráadásul folyamatosan újrarendeljük, ezért a készlet kifogyása esetén is maximum 1-2 héten belül szállítunk. A pontos határidőhöz kérjük, kérjen értékesítő szaktanácsadóink által összeállított árajánlatot!

  Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás

  “Milyet? Mekkorát? Kell engedély? Hova rakhatom?”

  Minden ilyen, és ehhez hasonló kérdését akár az Ön telephelyén is megválaszoljuk! 

  Kérjen most kötelezettségek nélküli helyszíni felmérést és tanácsadást, és szakértőink 25 év tapasztalatával az Ön telephelyén segítenek kiigazodni a jogi útvesztőkben, miközben együtt összeállítják a pontosan Önnek megfelelő csomagot!

  Ingyenes helyszíni felmérés igényléséhez kattintson ide: KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜLI HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS! 

  NAK Napok akció június 25-ig!

  Bár a szándék részünkről megvolt, a tavalyi feltételek drasztikus megváltozása miatt sok év után először idén nem megyünk NAK napokra, ezért sajnos nem tudunk személyesen találkozni. A jó hír, hogy így nem kell standot fizetnünk, termékeket szállíítanunk vagy a kollégáknak szállást biztosítanunk, ezért talán az idei év legjobb árait tudjuk biztosítani az így megspórolt összegből, valamint azáltal, hogy ilyenkor beszállítóink is besegítenek.

  Akciónk szigorúan a készlet erejéig, vagy 2024. június 25-ig érvényesek.

  Ráadásul ezt a terméket 2024. június 29-ig megrendelve még egy ajándék EB-labdát is adunk! Rendeljen most!

  Gyakori kérdések és válaszok

  • Alapesetben igen, azonban külön megegyezés esetén tudunk mi is biztosítani.

  • A jelenlegi formájában nem, azonban természetesen tudjuk benzinkútra szánt kivitelben is szállítani.

  • Mivel a 9.000 literes konténeres gázolajkút a legnépszerűbb méret, ezért gyakran raktáron is található belőle, ilyenkor akár pár napon belül szállítunk. Ha rendelnünk kell, az sem szokott több lenni 2-3 hétnél.

  • A szállítás szinte minden esetben a Derby-Túr saját 7,5 tonnás autóival történik. A helyszínre szállítást az ár tartalmazza, a platóról való levétel azonban a megrendelő feladata. Erre a konténer körülbelül 2,5 tonnás súlya, és a magasság miatt minimum 3,5 t teherbírású teleszkópos rakodót, vagy minimum 4 t teherbírású targoncát ajánlunk, hosszú villával felszerelve.

   • Minőségi termékek

    akár 20 év garanciával

    Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

   • Saját szervizhálózat

    az ország egész területén

    Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

   • Ügyfélszolgálat

    0-24 órában elérhető

    Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

  Hasonló termékek

  Aktuális ajánlatunk

  Bezárás
  Pályázatok