OMV normál gázolaj

 • OMV osztrák gázolaj egyenesen a telephelyére szállítva a kúti ár alatt akár 60 forinttal kedvezőbb áron literenként

  Legfontosabb jellemzők:

  • Gyártó: OMV
  • Minőség: Normál
  • Szállított mennyiségek: 4.000-től 30.000 literig
  • Kiszállítási idő: szerződéskötéstől 2 hét, utána akár másnapra


  Árajánlatot kérek

Ajánlatkérés

  Miért az OMV gázolaj?

  Mert Magyarországon csak itt érhetőek el a csúcsminőségű osztrák üzemanyagok közvetlenül a Schwechat-i gyárból, amelyekkel biztosan kihozhatja gépeiből a maximumot!

  Miért a Derby-Túr-tól?

  Mert ma a magyar piacon mi vagyunk az egyetlen cég, aki mind tartályt, mind OMV gázolajat kínál, és 3 oldalról is ismeri az Ön problémáját:

  • A tartály oldaláról: Majd’ 20 év forgalmazói múlttal és magasan piacvezető státusszal a hátunk mögött pontosan tudjuk, milyen tartályra van szüksége. 9.000 vagy 15.000 literes legyen? Sima kimérő vagy tankolóautomata? Engedélyeztetés? Megoldjuk! Ráadásul ha a tartályt és a gázolajat is tőlünk rendeli, gondoskodunk arról, hogy ne legyen bukkanó az úton, így sok idegeskedést és plusz munkát spórolunk meg Önnek is. Ha együtt rendel a Derby-Túr-tól, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltőcső érkezik, ráadásul előbb a tartályt, majd a gázolajat szállítjuk, és nem fordítva, amely külön szolgáltatóknál nem ennyire magától értetődő folyamat.
  • A gázolaj oldaláról: Az OMV hivatalos ügynökeként segítünk abban, hogy Ön is akár 60 forinttal a benzinkúti ár alatt tankoljon literenként, miközben gépei csúcsteljesítményt adnak le a kiváló minőségű gázolaj áldásos hatásai miatt.
  • A felhasználó oldaláról: Bizony, a felhasználó oldaláról is! A Derby-Túr-nál gépeink, autóink és teherautóink körülbelül évi 50.000 liter gázolajat használnak fel, így nem csak vizet prédikálunk, mi is saját tartályból OMV gázolajat tankolunk! Felhasználóként pontosan tudjuk, hogy az idő pénz, ezért amennyiben nálunk ír alá OMV gázolaj kiszállítási szerződést, mi maximum 2 héten belül szállítunk is!

  Mit kell tudnia?

  • A Derby-Túr-nál OMV nagykereskedelmi gázolajra szerződő új partnereknek 2 héten belül szállítunk
  • A 11:30-ig beérkező megrendeléseket másnapra teljesítjük
  • Utólagos fizetés biztosított hitelkeret segítségével
  • Minimális rendelési mennyiség 4.000 liter, de lehetőség van 6.000, 8.000, 10.000 literes mennyiségek rendelésére is, egészen 30.000 literig. Nagyobb tételű megrendelés esetén természetesen az ár is lényegesen jobb lesz.

  Speciális telephely vagy igények alapján a fentiekben eltérés tapasztalható, ilyen esetekben munkatársunk ezt előre jelzi.

  A Derby-Túr javaslata: OMV EcoSmart Diesel

  Bár az osztrák gyártásnak és a csúcstechnológiának köszönhetően az OMV alap gázolaja is magas szintet képvisel, a Derby-Túr-nál saját tartályunk megtöltésekor az OMV EoSmart Diesel prémium üzemanyag mellett döntünk, hiszen az alap gázolajhoz képest elhanyagolható plusz költséget jelent, azonban a HighTec teljesítménynövelő adalékcsomaggal együtt gazdaságosabbá vélik 1-3 éves autóink üzemeltetése. Kattintson ide az EcoSmart Diesel termékadatlapjáért! 

   

  Kérjen ajánlatot még ma!

  Ön is kiváló minőségű OMV gázolajat tankolna saját telephelyén, miközben évente akár milliókat spórol a kúti árhoz képest? Kérjen ajánlatot a Derby-Túr-tól még ma a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén!

   

   

   • Minőségi termékek

    akár 20 év garanciával

    Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

   • Saját szervizhálózat

    az ország egész területén

    Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

   • Ügyfélszolgálat

    0-24 órában elérhető

    Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

  Hasonló termékek

  Aktuális ajánlatunk

  Bezárás
  Pályázatok