• Kingspan AgriMaster 22000 literes Nitrosol tartály, folyékony műtrágya tároló

Kingspan AgriMaster 22000 literes Nitrosol tartály, folyékony műtrágya tároló

Ajánlatkérés

  Kingspan AgriMaster 22 000 literes Nitrosol tartály

  Folyékony műtrágya tároló a piac legvastagabb falával és legjobb garanciájával

  Az UV-álló, 10 év garanciás Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály Magyarország legtöbb példányban értékesített prémium, rotációs öntéssel készült folyékony műtrágya tárolója, a konkurensek között a legvastagabb fallal, amely garantálja, hogy befektetése nem úszik el még a legzordabb körülmények ellenére sem.

  A piac legvastagabb fala

  A Kingspan AgriMaster a legmodernebb eljárással, rotációs öntéssel hegesztések és illesztések nélkül készül, az alján körülbelül 4, a tetején pedig 2 centiméter falvastagsággal rendelkezik, amely garantálja, hogy befektetése egy lyukadás miatt nem folyik szét. A fenti adatok egyébként a legnagyobbak a piacon, amelyet a tartály súlya és tölthetősége is alátámaszt: a 22.000 literes AgriMaster majd’ 1 tonnás súlya lényegesen, akár 30-40%-al is magasabb, mint a hasonló méretű konkurenseké.

  Pofonegyszerű telepítés

  A telepítéshez elég egy akár már meglévő vízszintes, minimum 3×3 méteres, 20-25 centi vastag vasalt beton. Magassága miatt nem szükséges kikötni vagy lerögzíteni sem.

  Mindenálló

  Európa legnagyobb öntőgépével egy anyagból, folyásra hajlamos illesztés és hegesztés nélküli rotációs öntéssel készült, amely a legbiztonságosabb tárolási módot adja. Ennek, és a 100% csúcsminőségű polietilénnek is köszönhető, hogy a nitrosol tartály UV-és időjárásálló, rágcsáló álló, valamint mechanikai sérülésálló is.

  Kiváló térfogat

  Egy kamion körülbelül 19.500 liter folyékony műtrágya kiszállítására alkalmas annak 1,3kg/liter fajsúlya miatt. Ez egy 20.000 literes tartállyal nagyon nehezen kezelhető, hiszen amellett, hogy egyébként is ki kellene centizni az új árú rendelését, a piacon elérhető tartályok mindegyikében a csap valamivel magasabban van, mint a tartály alja, ezért ott bent marad 500-700 liter nem kiszívható tartalék.

  A 22.000 literes Kingspan AgriMaster folyékony műtrágya tároló birtokában biztosan nem lesz ilyen jellegű gondja: A tartály egy teljes kamion és még legalább plusz 2 IBC tartálynak megfelelő szállítmány lefogadására alkalmas, ezért nem fordulhat elő, hogy készlethiány miatt akár napokat kell állni a kifeszített időszakban, hiszen még több, mint 2.000 liter marad a tartályban, mikor a következő teljes kamionnyi szállítmány teljesen belefér.

  Nincs többé rozsda

  A folyékony műtrágya agresszív anyag, az acélt, vasat például pillanatok alatt megeszi, tehát egy vas tartályban tárolt nitrosol folyamatos veszélyforrás a környezetre. Szerencsére a tartály alapanyagául szolgáló 100% csúcsminőségű polietilén ellenáll a folyékony műtrágya maró hatásának, ráadásul UV-álló is.

  A legjobb garancia

  A piac legbiztonságosabb tartálya mellé természetesen a piac legjobb garanciája jár! A teljes garanciaidő alatt egyedülálló, 200%-os védelmet biztosítunk, azaz ha a normál használat mellett az AgriMaster kilyukad vagy folyik, nem csak a tartályt javítjuk vagy cseréljük, de megtérítjük a kifolyt műtrágyát is. Ezzel még nincs vége, hiszen ez nem csak a szokásos egy évig érvényes: a fenti, 200%-os garancia egészen a gyártástól számított 10 évig tart!

  Tárolható anyagok

  A Kingspan AgriMaster nem csak folyékony műtrágyára kiváló, tárolhatóak benne egyéb anyagok is, például a teljesség igénye nélkül:

  • melasz (akár automata keverő- és kiszolgáló rendszerrel)
  • víz (bár erre az AquaBank, az AgriMaster vizes verziója lényegesen kedvezőbb áron kínál megoldást)
  • AdBlue
  • Különféle savak

  Nitrosol tartály méretek:

  Magasság: 5,99 méter
  Körméret: 2,48 méter
  Súly: 850 kg
  Falvastagság: 2-4 centiméter

  Opciók

  • Feltöltőcső a tartály tetejéről munkaszintre hozva: Bár az AgriMaster alulról is tölthető, ezzel a munkaszintre, kb. 1,5 méterre hozott PE csővel lehetőség nyílik a felülről töltésre is
  • DT-Nitromix ki-és betároló keverőrendszer: A Derby-Túr saját fejlesztésű, szivattyúval egybeépített keverőrendszere jóval több, mint a tartály tetejének és aljának összekötése, hiszen a beépített 380V szivattyú segítségével a tartály nem csak adalékoláskor vagy a régi készlet felfrissítésekor elengedhetetlen keverést valósítja meg, de szerelés nélkül, egy csap állításával a szállító kamionból a tartályba szivattyúzza a folyékony műtrágyát, vagy külső tartályba, permetezőbe is továbbítja azt. A Kingspan AgriMastert vásárlók körülbelül 82%-a ezt az opciót bepipálja az extralistán.
  • Digitális szintjelző: Mindig tudhatja, pontosan mennyi van a tartályban! Pontos kijelzés százalékban, centiméterben és literben is, LCD-kijelzővel
  • 3” rozsdamentes alsó csap: Ha nem elég a 2”.

  Tulajdonságok:

  • Falvastagság: 2-4 centiméter
  • Térfogat: 22.000 liter, nitrosolból körülbelül 29.000 kg
  • Alsó csap: 2” rozsdamentes csatlakozó golyóscsappal, felár nélkül kérhető STORZ kapoccsal is
  • Tartály anyaga: 100% csúcsminőségű polietilén
  • Szellőzők a tartály tetején: A Nitrosol tartály tetőn szellőzők találhatóak, amelyek levegőt engednek a tartály belsejébe, ezért sem feltöltéskor, sem kitankoláskor nincs szükség ezek állítására
  • Búvónyílás: A 24″ méretű búvónyíláson keresztül a tartály belseje könnyen ellenőrizhető. A fenti szellőzőknek köszönhetően ezt a folyékony műtrágya tároló tartály töltésekor sem kell felnyitni.

  Ingyenes szállítás a lehető legrövidebb időn belül

  A Derby-Túr minden megrendelt Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály szállítását díjmentesen végzi magyarországi telephelyre, annak platóról való levétele azonban a megrendelő feladata. A leemelés legalább 1,8 méter hosszú targoncavillával, vagy daruval kell, hogy történjen.

  A tartályokat a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk le, amely annak köszönhető, hogy a Nitrosol tartályból Magyarország legnagyobb, több, mint 50 darabos raktárkészletével rendelkezünk.

  Nitrosol tartály vélemények az egész országból

  Az alábbi partnerinterjúnkat 22.000 és 28.000 literes Kingspan AgriMaster Nitrosol tartályt választó ügyfeleinkkel készítettük, akik minimum egy szezon használat után számolnak be tapasztalataikról.

  Nitrosol tartály partnerinterjú: Börcsök András, Bugac

  Börcsök András, a Bugaci Aranykalász Zrt vezérigazgatója mesélt nekünk arról miért választották a 28.000 literes Kingspan Nitrosol tartályt, és miért tervezik még egy darab beszerzését (ez egyébként már meg is valósult, Andrásnál ma már 2 db AgriMaster 28.000 teljesít szolgálatot).

  Nitrosol tartály vélemény: Simon Zsolt, Naszály

  Simon Zsolt partnerünknél jártunk Naszályon, aki egy szezon jó tapasztalata után rendelt a meglévő 2 Kingspan AgriMaster folyékony műtrágya tartály mellé még 2 darabot. A videóból megtudhatjuk többek között azt is, hogy mik a tapasztalatok a kikötéssel és a rozsdával és mi az, amit a jövőben is biztosan megrendel a tartályhoz.

  Kevés a 22.000? Akkor önnek a 28.000 való!

  A Kingspan AgriMaster 22.000 literes verziója minden fenti előnnyel rendelkezik, azonban térfogatából adódóan majd’ másfél kamionnyi szállítmányt képes letárolni. KATTINTSON IDE A 28.000 LITERES VERZIÓ MEGTEKINTÉSÉHEZ! 

  Magyarország legbiztonságsabb és legnépszerűbb nitrosoltartálya raktárról elérhető a kizárólagos importőr Derby-Túr Kft-nél! Kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén!

  Alföldi Gazdanapok akció csak május 31-ig!

  Idén hatalmas akciókkal készültünk a 31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok alkalmából, azonban aki nem jutott el Hódmezővásárhelyre, az se csüggedjen: Minden rendelésre automatikusan megadjuk az eredetileg csak a kiálltáson, szinte minden termékünkre elérhető hatalamas kedvezményeket.

  Kérjen ajánlatot most, hiszen akciónk szigorúan a készlet erejéig, vagy május 31-ig tart!

   • Minőségi termékek

    akár 20 év garanciával

    Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

   • Saját szervizhálózat

    az ország egész területén

    Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

   • Ügyfélszolgálat

    0-24 órában elérhető

    Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

  Hasonló termékek

  Aktuális ajánlatunk

  Bezárás
  Pályázatok