2500 és 3500 literes gázolajtartályok érkeznek

2022 / 04 / 13

Új, azonnal vihető gázolajtartályok érkeznek pár napon belül

A jelenlegi helyzetben, így az árstop végéhez közeledve azt gondoljuk, a legnagyobb segítség a gazdálkodóknak az, ha minél hamarabb, lehetőleg május 15 előtt tudunk tartályt adni egy olyan piacon, ahol egyébként most akár 2 hónapos szállítási határidővel is találkozhatunk. Éppen ezért utaztam be fél Európát de végül sikerrel jártam:

A Kingspan egyik partnere több, mint 40 darab Kingspan FuelMaster telepíthető gázolajkutat halmozott fel, de még pár hónapig nem értékesítheti őket egy szabályozás miatt, így érdekeink egybevágtak: Ők minél hamarabb szerették volna felszabadítani a tartályokban álló tőkét, mi pedig minél hamarabb tartályt akartunk biztosítani partnereinknek. A megegyezés a fentiek miatt sétagalopp volt, és örömmel jelenthetem be, hogy jövő héttől raktárról tudunk adni gázolajtartályt 2500 és 3500 literes méretben is.

Ha még az árstop vége előtt, akár pár napon belül tartályt szeretne, ne habozzon, kattintson ide és rendelje meg, míg van:

Hozunk még 5000 és 9000 literes tartályokat is szép számmal, de azt gyakorlatilag azonnal felszippantották a korábban listára feliratkozók. Épp ezért érdemes egyeztetni kollégáinkkal, hiszen itt értesülhet először az ilyen akciókról, raktárkészletre érkező termékekről.

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok