AgroMash EXPO 2019: Mi ott leszünk! És Ön?

2019 / 01 / 14

Mikor lesz a kiállítás? Idén is lesz dugó? Csak kártyás fizetés lesz? Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat Magyarország elsőszámú mezőgazdasági kiállításáról! Mint már több, mint 10 éve mindig, a Derby-Túr idén is ott lesz Magyarország legjelentősebb mezőgazdasági kállításán, az AgroMash EXPO-n. Sok éves tapasztalatunkat, és a kiállítói tájékoztatókban elhangzó információkat felhasználva az alábbiakban nyújtunk segítséget azoknak, akik például nem szeretnének akár több órát a dugóban várakozni, vagy a Hungexpo saját büféiben ennének valamit.

Általános információk az AGROmash EXPO-ról

Magyarország leglátogatottabb mezőgazdasági kiállítása 2018-ban 46.500 látogatót vonzott 40.000 négyzetméteren, ahol 350 kiállító mutatta be termékeit. A 2019-es rendezvény a várakozások szerint meghaladja majd ezeket a számokat, amellyel mindenképpen európai szintű kiállítássá emelkedik.

 • Időpont: 2019. január 23-26, szerda-szombat
 • Rendezvény helye: Hungexpo, 1101 Budapest Albertirsai út 10.
 • Nyitva tartás: január 23-25 között: 9:00-18:00, január 26: 9:00-17:00
 • Belépés: I, II és III-as kapu felől
 • Parkolás: Az Albertirsai út szemközti oldalán kialakított fizetős parkolóban

Ami változott tavaly óta:

 • Lovaspálya-áthajtás:

A kialakult dugókról a Hungexpo ugyanazon véleményen van, mint látogatói és kiállítói nagy többsége is, így az idei évben az Albertirsai útról kifelé vezető lámpák megváltoztatását kérték a Közlekedési Központtól, így 4 helyett 12-13 autó tud majd áthajtani rajtuk a rendezvény ideje alatt. Ennél is nagyobb siker lehet a Kincsem Park megnyitása, amelyen keresztül az autósok az Örs Vezér tere(M3-as autópálya) felé haladóknak egy egérutat biztosítanak, jelentősen megrövidítve ezzel a kijutáshoz szükséges időt.

 • Készpénzmentes kiállítás:

A Hungexpo az idei évben bevezeti a HelloPay-t, így a 2019-es AGROmash EXPO sok standján, valamint a belépőért és a parkolásért is csak saját, érintős bankkártyával, vagy a pénztárnál előre megváltott kártyával lehet majd fizetni. Fontos hangsúlyozni, hogy ez csak a Hungexpo saját egységeire vonatkozik, a kiállítók többségénél, így a Derby-Túr-nál is továbbra is fizethetnek készpénzzel. A kiállításon egyébként továbbra is készpénzautomaták teszik zökkenőmentessé az év eleji vásárlást

 • Vasúti utazási kedvezmény:

A MÁV-Start Zrt és a GYSEV utasainak a kiállítás 50%-os kedvezményt biztosít vonatjegye árából. Ennek menete a következő: A látogató csak az odaútra veszi meg a teljes árú jegyet, amelyet a Hungexpo kasszájában lepecsételtet, így a visszaúton már nem kell újabb jegyet váltania.

Jegyvásárlás:

A Hungexpo hivatalos oldalán ezen cikk írásakor 2.500 forintba(+250 forint kezelési költség) kerül egy teljes árú napi belépő, amelynek feltétele az online regisztráció is. Szeretné elkerülni a sorbanállást, és ennél kevesebbért váltani meg jegyét a kiállításra? A Derby-Túr saját linkjével most 2.000 forintért válthat belépőt az EXPO-ra, ehhez nem kell mást tennie, mint ide kattintania! Már partnerünk? Akkor Ön is jogosult 2 darab ingyenes belépőre a Derby-Túr jóvoltából! Nem kell mást tennie, mint jeleznie igényét a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén!

A Derby-Túr tippjei a kiállításra

 • Eljutás: Bár a lovaspályán való áthajtás lehetősége az idei évben remélhetőleg jelentősen csökkenteni fogja, azért Mi az M5-M7 felől érkezve továbbra is levágjuk az utat a Hős utca felé, hiszen a 8-9 körüli órákban a Hungária körút a szokásos budapesti reggeli forgalom következtében jelentősen torlódik, míg a Hős utca felé ez nem annyira jellemző
 • Látogatóként 2 opció lehetséges: vagy végigrohanunk a kiállításon, és alig nézünk meg bármi érdekeset 1 nap alatt, vagy 2 napra jövünk, hogy legyen időnk mindenre. Az AGROmash EXPO hatalmasra nőtt az utóbbi években, több ügyfelünk is inkább több napra jön, minthogy ne legyen ideje rendesen tájékozódni

Derby-Túr az EXPO-n:

A Derby-Túr idén is 2 standdal vesz részt az AGROmash EXPO-n, ebből az egyik a G pavilonban, az egyes kapu felőli sarkon lesz megtalálható, kinti bemutatóstandunk pedig ettől nem messze, a passzázson található majd meg. Utóbbin gázolajkutak, AdBlue tartályok és szállítható tartályok mellett bemutatjuk világújdonságunkat, a 27.000 literes folyékony műtrágyatároló állótartályt, az AgriMaster szériát.

Miért vásároljon az EXPO-n:

Mi a Derby-Túr-nál idén is nagy kedvezményekkel készülünk a kiállításra, például most minden 9.000 literes vagy annál nagyobb telepíthető tartályhoz árkedvezményt, vagy akár 220.000 forintnyi extra felszereltséget adunk, és ez még nem minden! Minden, az AGROmash EXPO-n telepíthető gázolajkutat vagy folyékony műtrágyatárolót vásárló partnerünket a leszállításkor 30.000 forintnyi ajándékcsomaggal lepjük meg! Nem várna az EXPO-ig? Kérjen tőlünk árajánlatot a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeink valamelyikén, ide kattintva!

Találkozzunk 2019. január 23-26 között az AGROmash EXPO-n!

 • Ingyenes

  helyszíni felmérés

  Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok