AgroMash EXPO 2020: Piacvezető termékek egy helyen!

2020 / 01 / 08

A Derby-Túr csapata természetesen idén is részt vesz Magyarország agráripari csúcsrendezvényén. Kedvezményes jegy a cikkben!

A Derby-Túr csapata mint már több, mint 10 éve, természetesen idén is képviselteti magát Magyarország agráripari csúcsrendezvényén. 2020-ban is érdemes lesz meglátogatni minket, hiszen minden eddiginél szélesebb termékpalettával képviseltetjük magunkat az AgroMash EXPO-n.

A cikk tartalomjegyzéke:

 1. Újdonságaink az AgroMash EXPO-n
 2. A Derby-Túr standja
 3. Kiállított termékeink
 4. Mire számíthat, ha meglátogatja standunkat?
 5. Kedvezményes belépő
 6. Jó tudni
 7. Általános információk: helyszín, nyitvatartás, jegyárak

Újdonságaink az AgroMash EXPO-n

Minden korábbinál nagyobb izgalommal várom az idei kiállítást, hiszen több, hatalmas újdonsággal készülünk:

Itt debütál elsőként élőben Magyarország legnépszerűbb rotációs öntéssel készült folyékony műtrágya tárolójának, a Kingspan AgriMaster-nek új szériája, a Kingspan AgriMaster 28.000.

AgriMaster bemutató

A 2020-as AgroMash EXPO-n mutatunk egy megoldást, amellyel elejét veheti a gázolaj biodízeltartalom-növelése miatt esetlegesen beinduló algásodásnak a gázolajkútban.

Mérőóra, kiadagoló pisztoly, szűrő? Egy új együttműködés keretein belül (amelyről részletek hamarosan) hatalmas akciót hirdetünk alkatrészekre, szuper limitált ideig. Minimum 20% kedvezmény, kizárólag az EXPO-n leadott rendelésekre!

A Derby-Túr standjainak elhelyezkedése

Standjainak bizony, hiszen idén két standdal is készülünk. Belső standunk jól megszokott helyén, a G pavilon sarkán lesz megtalálható az étterem, az 1-es kapu (amely felől idén bonyolultabb lesz a bejutás, részletek lejjebb!) és a passzázs felől.

Kinti bemutató területünk a passzázson lesz megtalálható benti standunktól nem messze, az A pavilon 1-es kapu felőli sarkánál.

Kiállított termékeink

Idén minden korábbinál szélesebb termékpalettával készülünk azon érdeklődőinkenk, akik meglátogatják standunkat:

Mire számíthat, ha meglátogatja standunkat?

Ha megtisztel minket látogatásával, a következőket fogja tapasztalni:

 • Ténylegesen szakértő kollégák

22 év tapasztalatának, és a folyamatos képzéseknek hála nálunk tényleg olyan kollégákkal találkozhat, akik szakértők a területen. Nincs mellébeszélés, nincs humbug.

 • Konkrét árakkal

Ön is unja már a következő mondatot: “Mondja el mit szeretne, majd küldök egy árajánlatot”? Nálunk nem fog ilyesmivel találkozni, hiszen szakértőink a konkrét igényének megfelelően a helyszínen kalkulálják ki az Önnek legmegfelelőbb árat!

 • Jó hangulattal

Tudom, közhely, de nálunk tényleg jó a hangulat. Itt nem fog egymással a jutalék miatt harcoló üzletkötőkkel, vagy bunkó értékesítőkkel találkozni, a Derby-Túr családban ezeknek nincs helye!

 • Finom házipálinkával 🙂 

Tartozunk magunknak és Önöknek annyival, hogy érdeklődőinket a legmagasabb szintű ellátásban részesítsük. Standunkon a megbeszélések ideje alatt finom házipálinkával, minőségi borokkal és sörökkel, vagy amennyiben Ön a sofőr, különböző üdítőkkel, kávéval és ropogtatnivalókkal kínáljuk.

Kedvezményes belépő

Kerülje el a sorbanállást, és váltson olcsóbb belépőjegyet! A Derby-Túr jóvoltából a lenti linken most kedvezményesen, 2.000 forintért válthatja meg belépőjét, így ráadásul a sorbanállást is elkerülheti a helyszíni pénztáraknál!

Jegyvásárláshoz kattintson erre a linkre!

Már ügyfelünk?

A Derby-Túr ügyfelei mindenhol különleges elbánásban részesülnek. Amennyiben Ön már ügyfelünk, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeinken, hiszen Önnek is jár 2 db napi belépő a rendezvényre, ingyen és bérmentve!

Jó tudni: információk és tudnivalók a 2020-as AgroMash EXPO-ról

Elkezdődött a vásárnak otthont adó Hungexpo felújítása, és bár a rendezők előzetesen garantálták, hogy az AgroMash EXPO-ra kilátogatóknak az építkezés semmilyen kényelmetlenséggel nem fog járni, azért a korábbi évekhez képest egy-két változásra fel kell készülnie a látogatóknak. Ezeket, és az egyéb fontos információkat gyűjtöttük csokorba alább:

 • Idén is csak kártyával fizethet

A Hungexpo-n a tavalyi évhez hasonlóan idén is csak bankkártyát és a helyszínen kiváltható HelloPay kártyát fogadják el a büféknél és a bejáratnál, készpénzzel sajnos nem lehet fizetni. Ha nem rendelkezik bankkártyával, a 3-as fogadócsarnokban tud HelloPay kártyát váltani. Az erre feltöltött de el nem költött összeget a kijáratnál a kártya leadásakor visszaadják.

 • Az Ön helyében mi a 3-as kapu felől mennénk

Ha eddig csak látogatóként volt jelen az EXPO-n, valószínűleg ötlete sincs, merre található a K pavilon. A 2020-as kiállításra az 1-es kapu, tehát az EXPO Hotel felől érkezők most megtapasztalhatják, hiszen az 1-es kapu csarnokának átépítése miatt az arról érkező forgalmat a K pavilonon keresztül engedik be a kiállításra. Mivel ez a csarnok nem erre lett kialakítva, biztosan fennakadásokra és várakozásra lehet számítani azoknak, akik erről az oldalról kívánják megközelíteni az AgroMash EXPO-t. Mi a 3-as kaput javasoljuk. Hasznos: Január 22-én, azaz első nap az esti rendezvény miatt ezen a kapun csak délután 3 óráig engedélyezik a belépést.

 • Vegyen előre jegyet

Jegyét érdemes előre megváltania, mivel a pénztáraknál a megnövekedett tömeg miatt általában hosszú, akár fél órás sorok is kialakulhatnak. Előre megváltott és kinyomtatott jeggyel azonban nincs más dolga, mint egyből a beléptetőkapukhoz menni. Előzetes, kedvezményes jegyrendeléshez kattintson ide: LINK

 • Nem lesz elég egy nap

Ha nem csak végig akar rohanni az EXPO-n, hanem megnézne egy-két kiállítót is (például minket a G pavilon sarkán), bizton állíthatom, hogy nem elég egy nap. Partnereink már 2-3 éve arról számolnak be, hogy inkább 2 napra jönnek, az első nap csak felületesen járják végig a kiállítást, este városnézés a családdal, majd másnap céltudatosan ahhoz a kiállítóhoz mennek, aki előző nap felkeltette az érdeklődésüket.

 • Délutáni dugó: a Kincsem Park is megnyílik

Délután 4-5 órától kezdve a Hungexpo előtt húzódó Albertirsai út rendszeresen megtelik. Idén a szervezők ennek enyhítésére megnyitják a Kincsem Parkot az autósforgalom előtt, amely reményeik szerint a Hungária körút, és ezzel a város központja felé tartó autósoknak fog szabad szemmel is jól látható időspórolást eredményezni.

Általános információk:

Helyszín:

Az AgroMash EXPO idén is a megszokott helyszínen várja az érdeklődőket:

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10

Nyitvatartás:

 • 2020 január 22, szerda: 09:00-tól 18:00-ig
 • 2020 január 23, csütörtök: 09:00-tól 18:00-ig
 • 2020 január 24, péntek: 09:00-tól 18:00-ig
 • 2020 január 25, szombat: 09:00-tól 17:00-ig

Jegyárak:

 • Elővételben: 2.500 forint
 • Elővételben a Derby-Túr kedvezményes linkjével, IDE KATTINTVA: 2.000 forint
 • Helyszínen: 4.500 forint
 • Kedvezményes jegy helyszínen (diák, nyugdíjas): 2.500 forint
 • Csoportos diákjegy (minimum 10 fő): 500 forint/fő

Önt is szeretettel várja a Derby-Túr Kft a G pavilon 1-es kapu felőli sarkán, és a passzázson az A pavilon sarkán!

 • Ingyenes

  helyszíni felmérés

  Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok