AGROmashEXPO 2024: Újdonságok és akciók a Derby-Túr-nál

2024 / 01 / 15

Hamarosan nyit 2024 legmeghatározóbb magyarországi mezőgazdasági seregszemléje, az AGROmashEXPO, amelyen mint már több, mint 15 éve mindig, természetesen a Derby-Túr is részt vesz. Ebben a cikkben összeszedtük az általános információkat, azt hogy mivel találkozhat, aki standunkra látogat, ráadásul a végén még ingyenes vagy kedvezményes jegyeket is adunk!

Az AGROmashEXPO-ról

Magyarország legfontosabb mezőgazdasági kiállítása régiós szinten is kiemelkedőnek számít, 2023-ban 44.000-en voltak kíváncsiak a 300 kiállító által 7 pavilonban bemutatott újdonságokra, ez a szám várhatóan idén csak magasabb lesz.

Nyitvatartás

  • 2024. január 24. szerda: 09.00 – 18.00
  • 2024. január 25. csütörtök: 09.00 – 18.00
  • 2024. január 26. péntek: 09.00 – 18.00
  • 2024. január 27. szombat: 09.00 – 17.00

Helyszín

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Megközelítés és parkolás

A Hungexpo két irányból, a Stadionok és az Örs Vezér Tere felől közelíthető meg az Albertirsai úton keresztül. Nap közben, főleg szombatonként az Albertirsai úton rendszerint lassabb a haladás, ráadásul a parkolás minden esetben fizetős, kevés a parkolóhely, így a hozzánk betérő látogatók sok esetben a Fogarasi úton található TESCO ingyenes parkolójában rakjál le az autót, majd besétálnak/betaxiznak.

Derby-Túr az AGROmashEXPO-n

Idén rengeteg újdonsággal készültünk, ezért csak hogy elférjünk, fel kellett adnunk több, mint 10 éve állandó helyünknek számító standunkat a G pavilon sarkán. Szerencsére aki minket keres, nem kell messzire mennie, hiszen onnan pár méterre egy minden eddiginél nagyobb területen leszünk megtalálhatóak.

AGROmashEXPO Derby-Túr

Mit viszünk?

Természetesen idén sem lesz hiány gázolajkútból, folyékony műtrágyatárolóból, AdBlue tartályból és szállítható tartályból sem. Ezen kívül bemutatjuk a végleges állapotú DroneFiller vegyszer- és permetlé keverő tartályunkat, amit kifejezetten drónos permetezéshez fejlesztettünk ki, és ezen kívül készülünk egy hatalmas újdonsággal, amiről a kiállításon rántjuk le a leplet!

Kedvezmények tömkelege

Idén is érdemes lesz betérni standunkra, hiszen a jó hangulat és a prémium termékek mellett hatalmas kedvezményekkel is készülünk azoknak, akik meglátogatnak minket január 24 és 27 között!

Ki lesz a legügyesebb kezű szerelő?

A tavalyi hatalmas siker(több, mint 400 játékosunk volt) után idén is megtartjuk a Derby-Túr Szivattyúszerelő Bajnokságot, amelynek tétje a garantált tárgynyeremény, a dicsőség és a kupa mellett 3 liter Bolyhos Pálinka!*

*18 éven alul győztes esetén tárgynyeremény-csomag, hasonló értékben

Ingyenes vagy kedvezményes jegy a Derby-Túr-tól

Hogyan szerezhet legkönnyebben és akár ingyenesen jegyet?

Ingyen jegy partnereinknek

Ha már partnerünk, jó hírünk van: A korábbi vásárlóinknak minden esetben biztosítunk egy jegyet.

A nagy érdeklődésre, és a jegyek véges darabszámára való tekintettel minden jelentkező 1 darab jegyet kap a készlet erejéig.

Igényléshez keressen minket a Kapcsolat oldalon, ide kattintva: KATTINTSON IDE

Kedvezményes jegy mindenkinek

Ha (még) nem partnerünk, akkor sem kell csüggednie, hiszen a lenti linken 5.000 forint helyett 3.000 forintért bárki megvásárolhatja kedvezményes belépőjegyét. Ehhez nem kell mást tennie, csak kitöltenie az adatokat. KATTINTSON IDE A KEDVEZMÉNYES JEGYVÁSÁRLÁSHOZ!

Találkozzunk 2024. január 24 és 27 között az AGROmashEXPO G pavilonjában, a Derby-Túr standján!

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok