AgroShow-n járt a Nitrosol keverőrendszerünk!

2023 / 10 / 10

2023 szeptember 22-24. között a lengyelországi Bednary-ban rendezték meg az Agroshow-t, amely Európa legnagyobb mezőgazdasági kiállítása. A méret mellett presztizse is hatalmas, a gépgyártók jellemzően itt mutatják be legfrisebb újdonságaikat.

Derby-Túr az AgroShow-n, nem csak látogatóként!

Mint minden évben, idén is részt vettünk a kiállításon partnerünk, a Kingspan Water&Energy vendégeként, azonban 2023-ban nem csak látogatóként voltunk jelen:

Idén a gyártó kifejezett kérésére kiállításra került saját fejlesztésű DT-Nitromix folyékony műtrágya keverőrendszerünk a Kingspan standján.

Hatalmas büszkeség számunkra, hogy egy ilyen szintű világcég felismeri egy magyar vállalkozás által gyártott rendszer életképességét, és saját partnereinek is be szeretné mutatni azt.

Nitrosol keverő rendszer
 

Nitrosol tároló rendszer kiépítés a Derby-Túr-tól

Ha egy ekkora vállalkozás is minket választ, Ön sem fog csalódni! Magyarországon egyedülállóan saját fejlesztésű, alakítható keverőrendszerrel segítünk optimalizálni folyékony műtrágyája tárolását, legyen szó évi 1 vagy akár 100 kamionról is!

Kérjen árajánlatot most IDE KATTINTVA!

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok