Végre rendelhető a DroneFiller

2023 / 11 / 09

Akik a piacon kicsit is belemélyedtek a drónos permetezésbe tudhatják, hogy várhatóan a jövő mezőgazdaságának kulcsszereplőjével állunk szemben annak megannyi előnye miatt. Drónt használva egy kiadós eső után is rámehetünk a területre, ráadásul taposási kár sincs. A technológia víztakarékos, sőt, a propellerek keltette szél lemossa a hatóanyagot egészen a földig, az nem csak a leveleken tapad meg. A jelen problémája azonban többek között a repülő eszközök hatótávolsága, és vegyszerrel való feltöltésük is.

Drónos permetezés

A drónos technológia jövőbe mutató, feltöltésük kevésbé

A drónok vegyszerrel való feltöltése folyamatos probléma volt, hiszen pilótáik két opció közül választhattak:

 1. Kannában, flakonban átkevert vegyszerek: A módszernek egy előnye van, mégpedig, hogy olcsó. Sajnos ezen kívül nem sok jót lehet mondani róla, hiszen a „kannázás” során nem „törik”, keveredik megfelelően a vegyszer, ráadásul maga a folyamat is hosszadalmas. A vegyszerrel szennyezett flakonok és kannák pár használat utáni eldobása általi környezetszennyezés már csak hab a tortán.
 2. Hipermodern, az utolsó mozzanatot is figyelő mérnöki csodák: Tapasztalatunk szerint az ilyen berendezéseknél elég egy részegységnek meghibásodnia ahhoz, hogy a napokig, hetekig szervezett munkát ne lehessen befejezni, hiszen a földeken nem áll rendelkezésre szakértelem és eszköz a talpra állításukhoz. A fentiek mellett ezek a berendezések jellemzően nagyon drágák.

A Derby-Túr saját fejlesztése tölti be az űrt a drónos permetszer-keverő tartályok piacán: Ime a DroneFiller

Piaci igény hívta tehát életre teljesen saját fejlesztésű, vadonatúj berendezésünket, a DroneFiller drónos vegyszer keverő és tankoló rendszert, amely a mai naptól hivatalosan is elérhető mindenki számára.

Fejlesztése során egy olyan eszköz megalkotását tűztük ki célul, amely a lehető legkevesebb elektronikával és digitalizációval rendelkezik, azonban a lehető legbiztonságosabban és legpontosabban végzi a munkáját, miközben nem kell elkölteni rá egy kisebb afrikai állam éves GDP-jét sem.

Fáradozásainkat siker koronázta, hiszen az előzetes, zártkörű bemutatókon mindenki kiváló véleménnyel volt a DroneFiller-ről, amit mi sem bizonyít jobban, hogy több darab már a megjelenése előtt elkelt belőle.

Így tankolja fel permetszerrel drónját a földeken biztonságosan, hatékonyan és egyszerűen!

A DroneFiller drónos vegyszerkeverő rendszer saját szivattyújának segítségével megfelelően „töri” a vegyszert, ráadásul a megnövelt teljesítmény miatt gyorsabban is megkeveri azt, ezért hatékonyabb szert kapunk végeredményül, ráadásul a nagy teljesítményű szivattyú miatt kevesebb, mint 1 perc alatt végezhetünk akár 50 literes tartállyal rendelkező drónok esetén is.

A szivattyú esetében fontos megemlíteni, hogy nagy teljesítménye mellett energiaigénye csupán 0,37kW, ezért szinte az összes, drón akkumulátorának feltöltésére használt aggregátorról üzemeltethető.

A DroneFiller verziótól függően egy pick-up platóján is elfér, külön keverőtartállyal, kézmosóval és elemlámpával rendelkezik, ráadásul forgófejes mosóval is felszerelt IBC-tartályait sem kell pár használat után leselejtezni, így mind biztonság, mind környezetvédelme szempontjából csillagos ötösre vizsgázik.

A DroneFiller a következő kivitelekben rendelhető:

 • IBC tartály nélkül
 • 1 db 300 literes IBC tartállyal
 • 2 db 300 literes IBC tartállyal*
 • 1 db 600 literes IBC tartállyal
 • 1 db 1000 literes IBC tartállyal

*Mi ezt a verziót javasoljuk, hiszen így az egyik tartály megmarad tiszta víznek, miközben a másikban nagyobb mennyiségű vegyszert tudunk egyszerre keverni

Rendelje meg most a DroneFiller-t, és már beteheti a karácsonyfa alá!

A DroneFiller drónos vegyszerkeverő rendszerek gyártási kapacitása véges, idén már csak 5 darabot tudunk legyártani. Ha szeretné az elsők között átvenni vadonatúj keverőrendszerét, és 2024-ben már biztosan egy masszív, strapabíró berendezéssel oldaná meg drónod ellátását, kérjen ajánlatot a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén, vagy töltse ki a lenti űrlapot!

A kapcsolat oldalhoz kattints ide: KAPCSOLAT

  • Ingyenes

   helyszíni felmérés

   Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

  Bezárás
  Pályázatok