Hagyományos IBC-tartály helyett: alternatívák 1.000 liter folyadék szállítására

2019 / 02 / 04

A hagyományos IBC-tartályok a piac jól bevált alapkövei 999 liter gázolaj, vagy egyéb folyadék szállítására, de sokan nem bíznak bennük. Mutatjuk az alternatívákat!

Az IBC-tartályok jó ideje a magyarországi mezőgazdaság és ipar velejárói, alkalmazzák többek között gázolaj, AdBlue és folyékony műtrágya szállítására és tárolására, azonban a felhasználók egy része nem bízik meg bennük maradéktalanul. Ha Ön is közéjük tartozik, a legjobb helyen jár, hiszen ma már léteznek megbízhatóbb, strapabíróbb megoldások a nagymennyiségű folyadékszállításra, amelyeket ebben a cikkben be is mutatunk!

Kingspan TruckMaster 900 TOP

Az írországi multinacionális vállalat 900 literes IBC tartálya jól bevált megoldás azoknak, akik strapabíró, UV-védelemmel rendelkező szállítóeszközt keresnek gázolajukhoz. Az opcionálisan akár 25 mikronos szűrővel is rendelhető megoldás teljesen zárt, így biztos védelmet nyújt üzemanyagának.

A Kingspan TruckMaster 900 IBC tartály megtekintéséhez kattintson ide!

Righetto CD976TS

Az olaszországi Righetto tartálygyártó acél IBC tartálya már évek óta bizonyít bányákban, építkezéseken, ahol a zord körülmények nem teszik lehetővé hagyományos műanyagtartály használatát. Erős acélkeretén kialakított emelési pontoknak hála bármilyen irányból egyszerűen targoncázható, így szűkebb telephelyeken is ideális.

A Righetto CD976 szállítható acéltartály megtekintéséhez kattintson ide!

Kingspan FuelCube 1.000 – 3.000

Acéltartály akár 3.000 liter egyidejű szállítására. A három méretben (1.000, 2.000 és 3.000 liter) kapható Kingspan FuelCube biztos megoldást nyújt nagymennyiségű üzemanyag gépekhez való kijuttatására, míg duplafalú kialakításának köszönhetően extrém masszív körülmények között is megállja a helyét! Választható kimérőszerkezettel, akár mágneskulcsos azonosítással is elérhető.

A Kingspan FuelCube termékadatlapjának megtekintéséhez kattintson ide!

Nem szükséges 1.000 litert szállítania? Tekintse meg 450 liter alatti mobiltartály kínálatunkat ide kattintva!

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok