Ipar Napjai, jövünk!

2023 / 05 / 12

A stand már készül, jövő héten pedig a Derby-Túr-ral is találkozhat Magyarország legjelentősebb ipari üzleti találkozóján, az Ipar Napjain!

A Hungexpo-n tartott májusi ipari rendezvény Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója, melyen az ipari szegmens valamennyi jelentősebb hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója bemutatkozik. A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a legfrissebb fejlesztések állnak a szakkiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában.

De mit keres az Ipar Napjai kiállításon a Derby-Túr?

Amellett, hogy a szektor szereplőinek is segítünk akár 50 forintot lenyesni a gázolaj literenkénti árából, a standunkra látogatók a következő újdonságokkal is találkozhatnak:

Jönne, de még nincs meghívója? KATTINTSON IDE AZ INGYENES JEGYHEZ! 

Találkozzunk május 16-20 között a Hungexpo D pavilonjában az Ipar Napjai szakkiállításon!

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok