Költözik a Derby-Túr!

2022 / 12 / 06

Emlékszem, mikor körülbelül 6 éve kiszabadultunk a ma már virágboltként üzemelő irodánkból, és birtokba vettük az 5400 Mezőtúr, Széchenyi út 24 alatt található, több mint 1500 nm-es telephelyünket, arra gondoltam: “Hú, ezt sose nőjük ki”…

…Aztán persze villámgyorsan kinőttük! Abban az épületben, ahol korábban még fűtéstechnikai bolt is üzemelt az iroda mellett, már nem tudjuk leültetni a kollégákat tematika(pénzügy, értékesítés, szerviz, stb.) szerint, mert egyszerűen nincs elég hely, vannak napok, mikor már a konyhában is dolgozik valaki, mert ott talált szabad széket. Ennek azonban most vége!

Januártól költözik a Derby-Túr

Várhatóan karácsony előtt még átpakolunk, a két ünnep között csinosítunk, 2023. január 01-től pedig már vadonatúj telephelyünkön várjuk kedves érdeklődőinket!

Új címünk: 5400 Mezőtúr, Cs. Wagner út 28-32., azonban bejáratunk a Szolnoki úti kapu felől lesz megtalálható!

Új csarnokban a gázolajkút-szekció

Az 1 hektáros telephelyen számos fejlesztést eszközöltünk, kialakításra került például egy 1000nm-es csarnok(majdnem akkora, mint a jelenlegi telephelyünk!), amelyben januártól a szerelőműhely, az előkészítő, az árukiadás és a raktár lesz megtalálható, a tavaszi átaádst követően pedig a gázolajkút-szekció irodái és tárgyalói is(végre vége a reggeli “székfoglaló-játéknak”, itt mindenkinek lesz helye).

A csarnok építéséről egy timelapse-videót is készítettünk:

Találkozzunk 2023 január 1-től az 5400 Mezőtúr, Cs. Wágner utca 28-32 alatt található új Derby-Túr telephelyen!

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok