Most ajándék EB-labda telepíthető tartály vásárlás mellé!

2024 / 06 / 10

Rendeljen június 29-ig telepíthető gázolaj-, folyékony műtrágya- vagy AdBlue tartályt, és megajándékozzuk az Európa Bajnokság hivatalos labdájával!

Hajrá Magyarország!

A Derby-Túr-nál szinte mindenki tűkön ül, alig várjuk a szombat 15:00-t, hiszen válogatottunk hivatalosan ekkor kezdi meg szereplését a kontinensviadalon. Miután kiderült, hogy partnereink közül is rengetegen osztoznak velünk ebben a szenvedélyben úgy döntöttünk, kedveskedünk szintén futball-szerető ügyfeleinknek.

Szeretne egy hivatalos labdát? Csak rendelnie kell!

Rendeljen 2024. június 29-ig, azaz a nyolcaddöntők kezdetéig telepíthető tartályt, és megajándékozzuk az Európa Bajnokság eredeti labdájával.

A promócióban résztvevő termékek:

Figyelem: vásárlásonként csak egy labda adható.

Amennyiben válogatottunk tovább jut, mint a nyolcaddöntő, akciónk hivatalosan is meghosszabbodik egészen a szereplés végéig. Reméljük, egészen július 14-ig osztogathatjuk a labdákat!

A promóció más akciókkal összevonható? Igen!

Épp most fut NAK Napok kiállítói akciónk, ahol talán az idei év legjobb árait kínáljuk termékeinkre. Az ebben az akcióban vásárolt tartályokhoz is jár az EB labda, így két legyet üthet egy csapásra: fantasztikus árak mellett még egy ajándékkal is meglepheti magát vagy a családot, barátokat!

Kattintson ide a NAK Napok akciós termékekhez!

Szombattól pedig zúgjon: Ria, Ria, Hungária!

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok