OMV gázolaj nagykereskedelem a Derby-Túr-nál

2023 / 01 / 31

Hosszú, hónapokig tartó tárgyalássorozat végére került pont, így mostantól a nagyközönség is tudhatja, amelyet a minket AGROmashEXPO-n meglátogatók már láthattak:

A Derby-Túr-nál bővítettünk termékkörünkön, mostantól OMV gázolaj nagykereskedelmi értékesítése is szerepel tevékenységeink között!

Az ötlet még az árstop alatti ínséges, készlethiánnyal és elszálló nagykereskedelmi árakkal tarkított időszakban jött, amikor rengeteg régi partnerünk hívott fel kétségbeesetten az után érdeklődve, tudunk-e esetleg gázolajat? A jó hír, hogy mostantól tudunk, és teljes jogú OMV ügynökként segítünk minden új és régi érdeklődőt abban, hogy akár 60 forinttal a benzinkúti ár alatt tölthesse meg gépeit saját tartályból!

Ha még csak a telephelyi tankoláson gondolkodik akkor azért, ha már tankol, de nem elégedett a gázolaj minőségével vagy árával, akkor azért érdemes ajánlatot kérni tőlünk a megadott elérhetőségeink egyikén!

OMV Derby-Túr

Miért az OMV gázolaj?

Az OMV gázolajai a Bécs melletti Schwechat-ból érkeznek, csúcsminőségű, a normát túlteljesítő összetevőkből, így velük biztosan kihozhatja gépeiből a maximumot. A Derby-Túr kníálatában elérhető a normál gázolaj mellett az EcoSmart Diesel és EcoPor Diesel prémium üzemanyag is továbbfejlesztett HighTec teljesítménynövelő adalékcsomaggal, amely tovább növeli a hatékonyságot, miközben védi az üzemanyagrendszert és meghosszabbítja a motor élettartamát.

Miért a Derby-Túr-tól?

Mert ma a magyar piacon mi vagyunk az egyetlen cég, aki mind tartályt, mind OMV prémium gázolajat kínál, és 3 oldalról is ismeri az Ön problémáját:

 • A tartály oldaláról: Majd’ 20 év forgalmazói múlttal és magasan piacvezető státusszal a hátunk mögött pontosan tudjuk, milyen tartályra van szüksége. 9.000 vagy 15.000 literes legyen? Sima kimérő vagy tankolóautomata? Engedélyeztetés? Megoldjuk! Ráadásul ha a tartályt és a gázolajat is tőlünk rendeli, gondoskodunk arról, hogy ne legyen bukkanó az úton, így sok idegeskedést és plusz munkát spórolunk meg Önnek is. Ha együtt rendel a Derby-Túr-tól, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltőcső érkezik, ráadásul előbb a tartályt, majd a gázolajat szállítjuk, és nem fordítva, amely külön szolgáltatóknál nem ennyire magától értetődő folyamat.
 • A gázolaj oldaláról: Az OMV hivatalos ügynökeként segítünk abban, hogy Ön is akár 60 forinttal a benzinkúti ár alatt tankoljon literenként, miközben gépei csúcsteljesítményt adnak le a prémium minőségű gázolaj áldásos hatásai miatt.
 • A felhasználó oldaláról: Bizony, a felhasználó oldaláról is! A Derby-Túr-nál gépeink, autóink és teherautóink körülbelül évi 50.000 liter EcoSmart Diesel gázolajat használnak fel, így nem csak vizet prédikálunk, mi is saját tartályból OMV gázolajat tankolunk! Felhasználóként pontosan tudjuk, hogy az idő pénz, ezért amennyiben nálunk ír alá OMV gázolaj kiszállítási szerződést, mi maximum 2 héten belül szállítunk is!
Gázolaj nagykereskedelem
OMV gázolaj nagykereskedelem a Derby-Túr kínálatában

Mit érdemes gázolaj rendelés előtt tudnia?

 • A Derby-Túr-nál OMV nagykereskedelmi gázolajat rendelő új partnereknek 2 héten belül szállítunk
 • A 11:30-ig beérkező megrendeléseket másnapra teljesítjük
 • Utólagos fizetés biztosított hitelkeret segítségével
 • Minimális rendelési mennyiség 4.000 liter, de lehetőség van 6.000, 8.000, 10.000 literes mennyiségek rendelésére is, egészen 30.000 literig. Nagyobb tételű megrendelés esetén természetesen az ár is lényegesen jobb lesz.

Speciális telephely vagy igények alapján a fentiekben eltérés tapasztalható, ilyen esetekben munkatársunk ezt előre jelzi!

A Derby-Túr javaslata: OMV EcoSmart Diesel

Majd’ 20 járműből álló, átlagosan 2-3 éves flotta tulajdonosaként, és évi körülbelül 50.000 literes gázolajfogyasztás mellett nekünk sem mindegy, mit tankolunk, épp ezért rendeljük minden alkalommal az OMV EcoSmart DIesel gázolaját saját tartályunkba. A mi esetünkben a környékbeli “színes” kúton kapható normál gázolaj árához képest ez körülbelül bruttó 60 forintos különbséget jelent, így amellett, hogy prémium üzemanyagot tankolunk az összes járműbe, még évente nagyjából 3.000.000-ot meg is takarítunk!

Kérjen ajánlatot még ma!

Ön is minőségi gázolajjal örvendeztetné meg gépeit, hatalmas spórolással pedig pénztárcáját? Kérjen ingyenes, kötelezettségek nélküli ajánlatot a lenti űrlapon vagy a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén, és tankoljon akár 2 héten belül prémium OMV gázolajat!

  • Ingyenes

   helyszíni felmérés

   Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

  Bezárás
  Pályázatok