Vége az árstop-nak, még sosem érte meg ennyire saját tartályból tankolni

2022 / 12 / 07

Hogyan vesz ki egyetlen tankolással akár több tízezer forintot a saját zsebéből, miközben még időt is veszít, és hogyan változtathatna ezen akár még bőven karácsony előtt? Megmutatjuk!

Az árstop vége

2022.12.06-án este 11 órakor megszűnt az árstop, ezután a személyautók és taxik mellett mostantól a mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok is kiskereskedelmi áron tankolhatnak. A kormány és a gazdák közösen azt várják az intézkedéstől, hogy a benzinkutakon tapasztalt áruhiány és hatalmas sorok némileg csillapodnak, ezáltal pár napon belül már remélhetőleg nem három napi hideg élelemmel és egy termosznyi meleg teával kell elengednünk szeretteinket a családi mindenes teletöltésére.

Kinyílik a nagy- és kisker ár közötti olló

A gázolaj árának elszabadulása nem csak a kereslet visszaállását is jelenti, hanem azt, hogy visszaáll a korábbi rendszer, azaz a nagykereskedelmi ár olcsóbb lesz a kiskereskedelminél. Sőt, nem hogy megéri, de NAGYON IS MEGÉRI mostantól nagykereskedelmi áron, egyszerre 6.000-6.500 litert szállítatni a saját tartályba, hiszen míg a MOL iránymutatása szerint a benzinkutakon 699 forint körüli összegért juthatunk egy liter gázolajhoz, a ma reggeli (2022.12.07) MOL nagykereskedelmi ár 628 forint, azaz több, mint 70 forint a különbség!

Egy tankolással több tízezer minusz, míg időt is vesztek? Könnyen lehet

Hogy ez micsoda brutális különbség, bemutatom Pista bácsi példáján keresztül, aki körülbelül 40.000 liter gázolajat használ el egy évben, és még nem saját tartályból tankol.

Pista bácsi ma reggel beül a traktorba, és 15 perc alatt elcsattog a legközelebbi benzinkútra, hiszen tudja, ma már nem kell 30 autó tankolását végigvárnia. A kúton 400 litert tankol, ez 279.600 forintjába kerül.
Utazáshoz felhasznált idő: fél óra
Gázolaj költsége összesen: 279.600 forint

Ha ugyanezt a 400 litert saját telephelyén lévő gázolajkútból tankolta volna meg, akkor a következő számok jönnének ki:
Utazáshoz felhasznált idő: 1 perc (telephely egyik végéből a másikba)
Gázolaj költsége összesen: 251.200 forint

Konklúzió: Pista bácsi csak ezen az egy tankoláson 28.400 forintot és 28 percet bukott, de ha az évi 40.000 literes fogyasztását számoljuk, akkor 2.840.000,-Ft -ra jönne ki az összeg, amit egy saját telephelyi gázolajkúttal megspórolhatna jelen állás szerint.

A megoldás: telephelyi gázolajkút és nagykereskedelmi üzemanyag!

Ha Ön is hasonló helyzetben van mint Pista bácsi, van egy jó hírem: ezen pillanatok alatt változtathatunk!

A Derby-Túr-nál az ország jelenlegi legnagyobb raktárkészletéből, több, mint 100 darab tartály közül akár 1-2 nap alatt ingyenesen telephelyre szállítjuk megrendelését, ráadásul partnereink segítségével gondoskodunk róla, hogy a lehető leghamarabb kiváló minőségű gázolaj is kerülhessen a tartályba, természetesen nagykereskedelmi áron.

És a legjobb hír: A fenti 40.000 literes példával számolva a tartály költsége FuelMaster esetén kevesebb mint 1 év, konténerkút esetén kb. másfél év alatt megtérül, utána pedig több millió forintot hoz minden egyes évben!

Nézzen körül gázolajtartályaink között ide kattintva: KATTINTSON IDE!

Vagy kérjen ingyenes, kötelezettségek nélküli helyszíni felmérést szakértőinktől, ahol együtt megbeszélik, mi a legjobb, legkedvezőbb megoldás KIFEJEZETTEN ÖNNEK: KATTINTSON IDE! 

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok