Az utóbbi évek legnagyobb Black Friday akciója a Derby-Túr-nál!

2023 / 11 / 23

Aki ma a mezőgazdaságban él és dolgozik, látja a hatalmas problémákat: kiszámíthatatlan idő, nevetséges terményárak, bizonytalan beszállítók. Sajnos a fuvarozásban sem jobb a helyzet, hiszen a költségek emelkednek, a fuvardíjak pedig stagnálnak. Erre a helyzetre tesz még rá több lapáttal a 2024 január 1-től kezdődő gázolaj jövedéki adó emelés, melynek hatására az újévben 41 forinttal tankolhatunk drágábban a kutak.

Eddig is jó árak, most rövid ideig még jobbak

Aki régóta követ minket tudja, a Derby-Túr-nál nem szoktunk Black Friday akciókat tartani, nem véletlenül: termékeink egy sima hétköznapon sincsenek túlárazva, azt pedig nem veszi be a gyomrunk, hogy a jeles nap előtt két héttel megnöveljük, majd pénteken eredeti mértékére csökkentsük az árakat. 

A mezőgazdaság  és fuvarozás helyzete miatt most úgy döntöttünk, minden követ megmozgatunk, és hónapok óta kilincselünk a beszállítóknál annak érdekében, hogy az idei Black Friday-en olyan termékeket tudjunk jelentősen leárazni, amelyekkel több hónapig megúszható a jövedéki adó emelés, vagy biztonságosan tárolható be akár több kamionnyi folyékony műtrágya ezekben a bizonytalan időkben. 

Fontos azonban, hogy beszállítóink nem a végtelenségig adják ezeket a kedvezményeket. Ahhoz, hogy csökkentett árakat kapjunk, december 11-ig le kell adnunk a megrendeléseket, így akciónk szigorúan a készlet erejéig, vagy 2023. december 10-ig tart.

 

Az akcióban szereplő termékekhez kattintson ide: BLACK FRIDAY AKCIÓK

  • Ingyenes

    helyszíni felmérés

    Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok