Hagyományos IBC-tartály helyett: alternatívák 1.000 liter folyadék szállítására

2019. február 4.

A hagyományos IBC-tartályok a piac jól bevált alapkövei 999 liter gázolaj, vagy egyéb folyadék szállítására, de sokan nem bíznak bennük. Mutatjuk az alternatívákat!

Az IBC-tartályok jó ideje a magyarországi mezőgazdaság és ipar velejárói, alkalmazzák többek között gázolaj, AdBlue és folyékony műtrágya szállítására és tárolására, azonban a felhasználók egy része nem bízik meg bennük maradéktalanul. Ha Ön is közéjük tartozik, a legjobb helyen jár, hiszen ma már léteznek megbízhatóbb, strapabíróbb megoldások a nagymennyiségű folyadékszállításra, amelyeket ebben a cikkben be is mutatunk! 

Kingspan TruckMaster 900 TOP

szállítható gázolajkút 900 liter
Kingspan TruckMaster 900 TOP szállítható IBC tartály gázolajra

Az írországi multinacionális vállalat 900 literes IBC tartálya jól bevált megoldás azoknak, akik strapabíró, UV-védelemmel rendelkező szállítóeszközt keresnek gázolajukhoz. Az opcionálisan akár 25 mikronos szűrővel is rendelhető megoldás teljesen zárt, így biztos védelmet nyújt üzemanyagának.

Kingspan TruckMaster 900 kimérőszerkezet
TruckMaster 900 IBC-tartály kimérő

A Kingspan TruckMaster 900 IBC tartály megtekintéséhez kattintson ide!

 

Righetto CD976TS

Az olaszországi Righetto tartálygyártó acél IBC tartálya már évek óta bizonyít bányákban, építkezéseken, ahol a zord körülmények nem teszik lehetővé hagyományos műanyagtartály használatát. Erős acélkeretén kialakított emelési pontoknak hála bármilyen irányból egyszerűen targoncázható, így szűkebb telephelyeken is ideális.

Acél IBC-tartály 976 liter
Szállítható acél IBC tartály extrém körülményekre

A Righetto CD976 szállítható acéltartály megtekintéséhez kattintson ide!

 

Kingspan FuelCube 1.000 – 3.000

Acéltartály akár 3.000 liter egyidejű szállítására. A három méretben (1.000, 2.000 és 3.000 liter) kapható Kingspan FuelCube biztos megoldást nyújt nagymennyiségű üzemanyag gépekhez való kijuttatására, míg duplafalú kialakításának köszönhetően extrém masszív körülmények között is megállja a helyét! Választható kimérőszerkezettel, akár mágneskulcsos azonosítással is elérhető.

3000 literes acél IBC-tartály gázolaj szállítására
1-3000 literes acél IBC gázolajra

A Kingspan FuelCube termékadatlapjának megtekintéséhez kattintson ide!

 

Nem szükséges 1.000 litert szállítania? Tekintse meg 450 liter alatti mobiltartály kínálatunkat ide kattintva!