• Hordó szintjelző digitális kijelzővel

Hordó szintjelző digitális kijelzővel

 • Mérje meg pontosan, mennyi folyadék van a hordóban a Meclube digitális hordó szintjelző segítségével! A MEC 200 beépített kijelzővel pontosan mutatja a folyadék szintjét a tetőn 3/4″ nyílással rendelkező 180-208 literes kapacitás közötti hordókban, ráadásul alacsony szintre figyelmeztető hangjelzéssel és 1 év garanciával is rendelkezik.

  Legfontosabb jellemzők:

  • Gyártó: Meclube srl, Olaszország
  • Alkalmas: 180-208 liter közötti hordókra, 3/4" nyíláshoz
  • Kijelzés: Digitális
  • Garancia: 1 év

  Szállítás:

  2500 Ft + ÁFA Magyarország területén

  49.000 Ft + ÁFABruttó: 62.230 Ft

Ajánlatkérés

  MEC200 digitális hordó szintjelző 180-208 liter közötti hordókhoz

  A Meclube eredeti, olasz digitális hordó szintjelző segítségével mindig pontosan tudhatja, mennyi folyadék van a nem átlátszó falú hordókban is, amennyiben azok 3/4″ csatlakozással rendelkeznek!

  Digitális kijelző 20 percenkénti méréssel

  A MEC200 bekapcsolt állapotban 20 percenként méri meg a hordó szintjét. Ha FULL-t mutat, azt jelenti, hogy a hordóban több, mint 145 liter van. Ha a szint 145 és 20 liter közé esik, a gomb megnyomásával a kijelző a pontos, literben kifejezett szintet mutatja, ha pedig a szint 20 liter alatt van, a következő részben látható figyelmeztetések jelennek meg.

  Beépített figyelmeztetések alacsony szint esetére

  A beépített figyelmeztetések segítségével biztos lehet benne, hogy midnig tisztában lesz vele, mikor kell cserélni vagy újratölteni a hordót!

  Ha a kijelzőn megjelenik az  “ALL. 20 L” felirat, az a hordóban 20 és 10 liter közé eső szintre figyelmezteti a felhasználót. A kijelző mindaddig ezt az üzenetet mutatja, míg a gomb megnyomásra nem kerül, ekkor visszavált a valós szintre.

  Ha a kijelzőn megjelenik az  “ALL. 10 L” felirat, az a hordóban 10 és 0 liter közé eső szintre figyelmezteti a felhasználót. A kijelző mindaddig ezt az üzenetet mutatja, míg a szint magasabb nem lesz, tehát míg a hordó cseréje vagy újratöltése meg nem történik.

  Meclube bevezetési akció a Derby-Túr-nál

  Örömmel jelentjük, hogy megkezdtük a professzionális Meclube termékek forgalmazását Magyarországon. A zsírzókat, olajszivattyúkat, kézikocsikat és egyéb professzionális ipari termékeket közvetlenül az olaszországi gyártótól szerezzük be, így a Derby-Túr-nál vásárlóknak nem kell megfizetniük a közvetítőt sem.

  A megegyezés apropóján a gyártó hatalmas kedvezményeket biztosít az első pár adag szállítmányra, amelyeket egy az egyben tovább is adunk megrendelőinknek, azonban fontos, hogy az akciós árak 2023.09.01-ig vagy a készlet erejéig érvényesek. Rendeljen most!

   • Minőségi termékek

    akár 20 év garanciával

    Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

   • Saját szervizhálózat

    az ország egész területén

    Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

   • Ügyfélszolgálat

    0-24 órában elérhető

    Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

  Hasonló termékek

  Aktuális ajánlatunk

  Bezárás
  Pályázatok