• Kingspan AgriMaster 15000 literes folyékony műtrágya tároló, Nitrosol tartály

Kingspan AgriMaster 15000 literes folyékony műtrágya tároló, Nitrosol tartály

Ajánlatkérés

  Kingspan AgriMaster 15 000 folyékony műtrágya tároló tartály

  A piac legvastagabb falával és legjobb garanciájával

  Az UV-álló, 10 év garanciás Kingspan AgriMaster Magyarország legtöbb példányban értékesített prémium, rotációs öntéssel készült folyékony műtrágya tároló tartálya, a konkurensek között a legvastagabb fallal, amely garantálja, hogy befektetése nem úszik el még a legzordabb körülmények ellenére sem.

  A piac legvastagabb fala

  A Kingspan AgriMaster a legmodernebb eljárással, rotációs öntéssel hegesztések és illesztések nélkül készül, az alján körülbelül 4, a tetején pedig 2 centiméter falvastagsággal rendelkezik, amely garantálja, hogy befektetése egy lyukadás miatt nem folyik szét.

  Pofonegyszerű telepítés

  A telepítéshez elég egy akár már meglévő vízszintens, minimum 3×3 méteres, 20-25 centi vastag vasalt beton. Magassága miatt nem szükséges kikötni vagy lerögzíteni sem.

  Mindenálló

  Európa legnagyobb öntőgépével egy anyagból, folyásra hajlamos illesztés és hegesztés nélküli rotációs öntéssel készült, amely a legbiztonságosabb tárolási módot adja. Ennek, és a 100% csúcsminőségű polietilénnek is köszönhető, hogy a folyékony műtrágya tároló tartály UV-és időjárásálló, rágcsáló álló, valamint mechanikai sérülésálló is.

  Nincs többé rozsda

  A folyékony műtrágya agresszív anyag, az acélt, vasat például pillanatok alatt megeszi, tehát egy vas tartályban tárolt nitrosol folyamatos veszélyforrás a környezetre. Szerencsére a tartály alapanyagául szolgáló 100% csúcsminőségű polietilén ellenáll a folyékony műtrágya maró hatásának, ráadásul UV-álló is.

  A legjobb garancia

  A piac legbiztonságosabb tartálya mellé természetesen a piac legjobb garanciája jár! A teljes garanciaidő alatt egyedülálló, 200%-os védelmet biztosítunk, azaz ha a normál használat mellett az AgriMaster kilyukad vagy folyik, nem csak a tartályt javítjuk vagy cseréljük, de megtérítjük a kifolyt műtrágyát is. Ezzel még nincs vége, hiszen ez nem csak a szokásos egy évig érvényes: a fenti, 200%-os garancia egészen a gyártástól számított 10 évig tart!

  Tárolható anyagok

  A Kingspan AgriMaster nem csak folyékony műtrágyára kiváló, tárolhatóak benne egyéb anyagok is, például a teljesség igénye nélkül:

  • víz (bár erre az AquaBank, az AgriMaster vizes verziója lényegesen kedvezőbb áron kívál megoldást)
  • melasz (akár automata keverő- és kiszolgáló rendszerrel)
  • AdBlue
  • Különféle savak

  Méretek:

  Magasság: 2,75 méter
  Körméret: 2,95 méter
  Falvastagság: 2-4 centiméter

  Opciók

  • Feltöltőcső a tartály tetejéről munkaszintre hozva: Bár az AgriMaster alulról is tölthető, ezzel a munkaszintre, kb. 1,5 méterre hozott PE csővel lehetőség nyílik a felülről töltésre is
  • DT-Nitromix ki-és betároló keverőrendszer: A Derby-Túr saját fejlesztésű, szivattyúval egybeépített keverőrendszere jóval több, mint a tartály tetejének és aljának összekötése, hiszen a beépített 380V szivattyú segítségével a tartály nem csak adalékoláskor vagy a régi készlet felfrissítésekor elengedhetetlen keverést valósítja meg, de szerelés nélkül, egy csap állításával a szállító kamionból a tartályba szivattyúzza a folyékony műtrágyát, vagy külső tartályba, permetezőbe is továbbitja azt. A DT-Nitromix keverőrendszer rendkívül népszerű, Kingspan AgriMaster folyékony műtrágya tároló tartályt vásárló partnereink 82%-a bepipálja az extralistán.
  • Digitális szintjelző: Mindig tudhatja, pontosan mennyi van a tartályban! Pontos kijelzés százalékban, centiméterben és literben is, LCD-kijelzővel
  • 3” rozsdamentes alsó csap: Ha nem elég a 2”.

  Tulajdonságok:

  • Falvastagság: 2-4 centiméter
  • Térfogat: 15.000 liter, nitrosolból körülbelül 20.000 kg
  • Alsó csap: 2” rozsdamentes csatlakozó golyóscsappal, felár nélkül kérhető STORZ kapoccsal is
  • Tartály anyaga: 100% csúcsminőségű polietilén
  • Szellőzők a tartály tetején: A Nitrosol tartály tetőn szellőzők találhatóak, amelyek levegőt engednek a tartály belsejébe, ezért sem feltöltéskor, sem kitankoláskor nincs szükség ezek állítására
  • Búvónyílás: A 24″ méretű búvónyíláson keresztül a tartály belseje könnyen ellenőrizhető. A fenti szellőzőknek köszönhetően ezt a folyékony műtrágya tároló tartály töltésekor sem kell felnyitni.

  Ingyenes szállítás a lehető legrövidebb időn belül

  A Derby-Túr minden megrendelt Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály szállítását díjmentesen végzi magyarországi telephelyre, annak platóról való levétele azonban a megrendelő feladata. A leemelés legalább 1,8 méter hosszú targoncavillával, vagy daruval kell, hogy történjen.

  A tartályokat a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk le, amely annak köszönhető, hogy a Nitrosol tartályból Magyarország legnagyobb, több, mint 50 darabos raktárkészletével rendelkezünk.

  Kevés a 15.000? Akkor önnek a 22.000 vagy a 28.000 való!

  A Kingspan AgriMaster 22.000 és 28.000 literes verziója minden fenti előnnyel rendelkezik, ráadásul űrtartalmuk miatt előbbibe egy teljes kamion és több, mint 2 teljes IBC tartálynyi, utóbbiba majd’ másfél kamionnyi műtrágya fér bele. Kattintson ide a 22.000 literes tartály megtekintéséhez, vagy kattintson ide a 28.000 literes tartály megtekintéséhez!

  Magyarország legbiztonságosabb és legnépszerűbb nitrosoltartálya raktárról elérhető a kizárólagos importőr Derby-Túr Kft-nél! Kérjen árajánlatot a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén!

  Ajándék EB labda június 29-ig megrendelve

  Ezt a tartályt 2024. június 29-ig megrendelve még egy ajándék EB-labdát is adunk! Kérjen ajánlatot most!

   • Minőségi termékek

    akár 20 év garanciával

    Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

   • Saját szervizhálózat

    az ország egész területén

    Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

   • Ügyfélszolgálat

    0-24 órában elérhető

    Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

  Hasonló termékek

  Aktuális ajánlatunk

  Bezárás
  Pályázatok