• 600 literes IBC tartály ADR-el

600 literes IBC tartály ADR-el

 • Műanyag ÚJ 600 literes IBC tartály 2,5 x 2,5 év ADR vizsgával, kötelező bárcákkal és a gázolaj közúti szállítására vonatkozó szabályozások leírásával, amelyek betartásával legálisan szállítható közúton gázolajjal töltve is. Kerülje el a büntetést, szállítson hivatalos IBC tartályban!

  Legfontosabb jellemzők:

  • Gyártó: Werit
  • Állapot: Új, sosem használt
  • ADR vizsga érvényessége: gyártástól számított 2,5 + 2,5 év
  • Méret: 120 × 0,8 × 1,01 cm (h x sz x m)
  • Felhasználható: gázolaj közúti szállítására

  Szállítás:

  20000 Ft + ÁFA Magyarország területén

  135.000 Ft + ÁFABruttó: 171.450 Ft

Ajánlatkérés

  600 literes IBC tartály gázolaj szállítására ADR vizsgával

  Műanyag új 600 literes IBC tartály ADR vizsgával, például gázolaj közúti szállításához. Az ehhez elengedhetetlen matricákkal (bárcákkal), műbizonylattal és egy betartandó intézkedéseket tartalmazó dokumentummal adjuk át, amellyel lehetőség nyílik 1000 liter alatti mennyiség szállítására ADR-es jármű nélkül, akár egy egyszerű pick-uppal (pl. Toyota Hilux, Mitsubishi L200, Mazda BT50, stb.), illetve a sofőrnek sem szükséges ADR-vizsga.

  A tartály 5 évig szállítható közúton, de ehhez 2,5 évnél újra kell engedélyeztetni. Ez nem nagy költség, ráadásul több megyeszékhelyen, valamint telephelyünkön is elvégeztethető, egyszerű eljárás!

  Az ADR tartályok a veszélyes áruk vasúton, közúton, vízen való tökéletes szállítási biztonságát garantálják. Valamennyi általunk forgalmazott ADR tartály rendelkezik UN31HAI/Y/D/BAM engedéllyel. Ezek az engedélyek a GGVS/ADR A.6. a GGVE/RID A. IV és a GGSee/IMDG Code 26.1/5 irányelvei szerinti veszélyes anyagok szállítására érvényesek. A HDPE műanyagból készült – engedélyezett – nagyméretű csomagolóeszköz kombinációk (ADR konténer) a jogszabály 5. fejezete szerinti kialakításának és felszerelésének megfelelően és az alábbi számok alatti vegyi anyagokhoz alkalmazható, mindaddig, míg a tartály anyagát és szerelvényeit a különböző vegyi anyagok nem támadják jobban, mint a vizsgálathoz alkalmazott szabvány folyadékok, víz, salétromsav 55 %-os, nedvesítőszer oldatok 5 % (ecetsav helyett), N-butyl-acetát és szénhidrogén keverék (megfelelő a White-spirit).
  Az összeférhetőségi vizsgálat alapján az ADR tartályban szállított folyadékok sűrűsége legfeljebb 1,9 kg/dm3 és gőznyomása – 50 Co-on legfeljebb – 110 kPa lehet.

  Töltésnél, szállításnál illetve tárolásnál az alábbi folyadékok hőmérséklete:

  ha p< 1,2 kg/dm3 , akkor maximum 50Co
  ha p> 1,2 kg/dm3 , akkor maximum 40Co lehet.

  Szállítási határidő

  Sajnos a 600 literes IBC tartályok lényegesen hektikusabban érkeznek be a gyártótól, mint nagyobb, 1000 literes társaik. Míg utóbbiak általában vannak raktáron, a 600 literes IBC-nél előfordulhat, hogy akár több hetet kell várni, épp ezért ha “tegnapra” kell, érdemes a Kapcsolat oldalunkon megadott elérhetőségeken érdeklődni a termék szállítási határideje felől.

  Túl kicsi? Válasszon 1000 literest!

  Az 1.000 literes testvérmodellekre a 600 literessel teljesen megegyező szabályozások vonatkoznak közúti szállításkor, ráadásul lényegesen több gázolajat tud velük szállítani is. Ha inkább nagyobbat vásárolna, tekintse meg az 1.000 literes kínálatot IDE KATTINTVA! 

   • Minőségi termékek

    akár 20 év garanciával

    Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

   • Saját szervizhálózat

    az ország egész területén

    Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

   • Ügyfélszolgálat

    0-24 órában elérhető

    Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

  Hasonló termékek

  Aktuális ajánlatunk

  Bezárás
  Pályázatok